Hejhej. Är på stan med bästavän, kollar li...

dsc00273 (MMS)

Hejhej. Är på stan med bästavän, kollar lite kläder och snackar massor skit :) ska plugga när jag kommer hem.. blä! Aja hörs senare kanske. Puss! <3 As fin bild btw..


Dirty Dancer

Har vart skit seg hela dagen, typ ingen energi alls. Sover nästan jämt bara 5 ½ - 6 timmar per natt.. det är föör lite. Så idag ska jag lägga mig i sängen ganska tidigt. Vid nio eller lite innan, brukar kolla på vänner en stund innan jag somnar med så det tar ju med på tiden. Aja sitter här ny duschad, tränade nyss. Skulle träffat ronja och några fler idag men var som sakt skit seg så åkte hem istället. Hann med massor, åt när jag kom hem, kolla facebook och så, städade mitt rum som såg ut som någon släppt en kläd & almänt skräp bomb i, tränat på ett omprov som jag nästan kan, tränat, duschat och blablabla.. intressant jo visst -.- Nej men skönt att städa rummet iallfall. I morgon ska jag på stan med bästavän :) Det gillas starkt!

Omprov på blad provet, fick 6/10 och man måste ha 8 för
att bli godkänd, men nu sitter nog alla tror jag :)



Nu ska jag gå och kolla om tvätten är klar.


Godnatt och sovgott!


Stranger

Lägger upp lite bilder från idag vi skolan. Vi fick äntligen hålla på med djuren! Jag och josefine städade två gerbil burkar och så, kul var det :D




Sjukt söt! Men jävligt svår att fånga :o haha


Innan vi städa.








Josefine damsuger buren




Musbebis! Så jääääääävla liten och söt (':




Josefine kämpar med att få in en stock haha


Johannas kompis :D


Efter vi städat

Efter lunch vart det traktor och gräsklipps maskin (y)




Vi fick typ lära oss att sätta på flak och köra och backa lite med det och så. Vg övning.


KROKA FAST!




Min maskin var as kul!


Nu ska jag strax lägga mig i sängen och kolla film och mysa :)

Godnatt och sovgott!


Hola! Kom nyss hem, ligger i ett varmt här...

dsc00268 (MMS)

Hola! Kom nyss hem, ligger i ett varmt härligt bad just nu och äter varma kanel bullar och dricker iskall mjölk.. så jävla härligt :) uppdaterar senare ikväll. Puss! <3


Sitter på bussen med ronja och min lilla b...

dsc00242 (MMS)

Sitter på bussen med ronja och min lilla bebis, vi bussluffar! :d haha inget liv. Om typ en timme kommer min låtsas pappa och hämtar mig i vilbergen. Skönt att komma hem till mamma :) skriver kanske ikväll. Puss! <3


Chillar i cafét med johanna, tidning och v...

dsc00233 (MMS)

Chillar i cafét med johanna, tidning och varm choklad. Snart har vi engelska sedan slutar vi :) puss! <3


God morgon. Sitter och väntar på bussen me...

dsc00227 (MMS)

God morgon. Sitter och väntar på bussen med ronja, fast jag börjar kvart över nio så jag ska gå in till pappa igen när ronja åkt. Idag efter skolan ska vi hämta molly och gå runt med henne ett tag :) fryser ihjäl! Det är fan iskallt både ute och inne :o dör lite. Uppdaterar mer sen. Puss! <3


Dålig uppdatering jag vet. Sitter och plug...

dsc00225 (MMS)

Dålig uppdatering jag vet. Sitter och pluggar med ronja hos mig just nu, hon ska sova här :) när vi pluggat klart ska vi dra ut till ett ställe där vi hört att det spökar, spännande ;) sen blir det hem och lägga oss i sängen och kolla på tv :) i morgon åker jag hem till mamma igen. Men nu måste jag fortsätta göra lite matte, uppdaterar sen om inte ett spöke dödat mig *tvi tvi ta i trä*. pusspuss! <3


God morgon. Sitter på bussen till skolan n...

dsc00207 (MMS)

God morgon. Sitter på bussen till skolan nu och lyssnar på massor bra musik. Sov till halv åtta idag, så jävla skönt! Låg och snooza ändå från sex till halv åtta. Idag har vi bara två lektioner, slutar två. Ska möta upp johanna på stan nu på morgonen sen åker vi tillsammans till skolan :) men nu har jag inget mer att skriva, vi hörs senare :) puss! <3


Så jävla härligt!

Har precis tagit ett skönt bad, gjort hårinpackning, ansikts peeling, rakat benen osv.. känner mig som en ny människa nu! :) Johanna och jag hittade iallfall tillbaka till dom andra sen haha, vi typ gjorde nån biotop grej sen skulle vi få upp en egen eld som vi skulle laga mat på, tipspromenad och sedan åkte vi hemåt. Jag följde med johanna hem sen drog vi till stan, köpte cigg och svullade donken sen var det dax att åka hem. Har bara suttit vid datorn och tagit det lungt. Just det min jacka kom idag med! Vart skit irriterad först för den var verkligen inte så jag hade tänkt mig men nu känns det lite bättre :)

Bilder från idag






Jag och johanna hade svamp krig typ hela dagen, kasta slemmiga svampar på varandra och sprang egenom en myr (vatten med massor mossa och så över). Det gillas.

Nu ska jag ta och göra lite vanilj tè och ta något att äta, krypa ner i sängen och kolla på film. I morgon börjar jag 10.10 så det är skönt :) Efter skolan ska jag möta upp ronja, gå hem till pappa och lämna min väska, följa med henne till ögonläkaren sen ska hon sova hos mig, det gillas också :) Kommer nog blogga mest från mobilen i helgen eftersom jag ska vara hos pappa, orkar inte släpa med min dator och hans är sönder tror jag. Men nu kyrrar magen så kan inte sitta här längre ;)

Sovgott alla!



Just to remind you

i love you!












Ser du stjärnan i det blå, den lyser för oss två.






Nu sitter jag och johanna i skogen och chi...

dsc00174 (MMS)

Nu sitter jag och johanna i skogen och chillar. Gått vilse såklart, skit duktigt! Tycker synd om johanna eftersom hennes skor är dygn sura som det kanske syns på bilden. Kanske uppdaterar mer sen :) puss!


Stressad

God morgon. Sitter och äter frukost nu, så jäkla gott med vanilj tè. Är ganska stressad, min buss går sju och jag måste duscha och klä på mig och sånt med. Idag mår jag bättre så jag åker till skolan, skönt. Men nu har jag inte mer tid att blogga. Uppdaterar kanske fron skogen ;)



Ha en bra dag!



Pain

Har nyss kollat på idol och ätit lite kvällsmat. Ska gå och borsta tänderna, kolla tempen och ta en huvudvärks tablett sen krypa ner i sängen och kolla på vänner, är typ beroende fast jag sett alla avsnitt 100 gånger. Men får verkligen hoppas på att huvudvärken går över tills i morgon, vill inte ligga hemma och dega :( I morgon ska vi ut i skogen och luffa, men det kommer bli kul ändå eftersom jag är bland massor underbara personer, om jag nu går vill säga.



Godnatt alla söta!





Test, bloggar från mobilen. God morgon på ...

dsc00135 (MMS)

Test, bloggar från mobilen. God morgon på er :) ligger hemma i sängen just nu, kände mig inte bra i morse. Hoppas inte jag blir sjuk :( idag ska jag bara ta det lungt så ska gå upp och äta något nu sen lägga mig framför tvn :) blir nog lite plugg idag med. Våra snygga jobbar kläder på bild där med ;) Nu vet jag inte alls hur det här inlägget blir men man måste ju prova ^^ Puss! <3


Wonderchild

Tog ett skönt bad nyss, sitter och pratar med ronja i telefonen. Drog till stan med lollo efter skolan, tog en caffe latte på coffee house, mys :) Har inget speciellt att skriva så im out of here!





Sleep over!

Drog till jonna efter skolan och var där ett tag, kollade på tv och tog det bara lungt :) Sen mötte jag ronja och så gick vi till willys och köpte lite gott. Nu har vi nästan precis fått i oss mat, ska strax hjälpa ronja att färga håret sedan blir det film, chips och cola! Myyyyyys ^^


Love yah baby girl! ♥

10-09-20

God morning sunshines! Har precis sminkat mig och ska bara klä på mig och fixa håret så är jag klar. Tur att jag kollade schemat i morse, började visst 09.15 haha. Så åker med 20 i nio bussen, kommer nog lite sent men hellre det än att vänta typ en timme i skolan. Aja nu måste jag skynda mig lite.


Ha en bra dag!


På väg mot måndag

Hej på er datornördar! :D ae skoja bara.. Nu har alla gäster åkt hem och jag har precis fått lite mat i magen. Kul att träffa malin och hennes lilla familj, händer inte så ofta :) Vi fikade iallafall lite, åt tårta och så. Nu är jag jätte trött så ska nog lägga in alla tvättade kläder i garderoben, ta bort sminket, borsta tänderna osv. sedan krypa ner i sängen och sätta på någon bra film :) Ursh i morgon är det skola igen.. tur att jag tycker om min klass och skolan så mycket annars hade jag nog aldrig orkat! Min bror hade med sig en mobil till mig förut med, inte så jätte mycket nyare än min men det är skönt med lite förändringar, höll på att bli galen på min andra.

Såhär ser den ut :




Nu har jag ganska många saker att se fram emot innan året är slut också! :D

• Att min jacka kommer, vilket den strax borde göra. Börjar bli kallt ute nu :(
• Ullared den 5 oktober med mamma & Ullis, kommer blir skit kul! Har aldrig vart där haha.
• Mammas 50 års fest, hon ska ha tema "film" så då ska alla som kommer klä ut sig till någon från en film. Kommer blir klockrent! :D Måste komma på vem jag kan vara haha.
• Min födelsedag ofc ;)
• Julafton, umgås med älskade släckten.
• Nyår, PARTYYYYY!

Och efter nyår kanske jag åker utomlands med en kompis! :D

Några bilder från idag. Älskar er mina änglar!


Orkar inte lägga in fler bilder, går lite segt :p




 

Jackan jag beställt från hm - 599 :-

Men efter jag beställt så hittade jag den här.. skulle hellre viljat ha den :( Men orkar inte hålla på att skicka tillbaka och krångla.

Hm 499 :-

 

Men nu ska jag gå ut och ta en eftermaten cigg xp

 

Sovgott & dröm sött alla så hörs vi i morgon!

 


God morgon på er!

Ligger i sängen just nu och lyssnar på John Mayer. Ska strax gå upp och äta lite frukost. Idag fyller min låtsas pappa år så min mormor och hennes kille ska komma och fika lite, vet inte om det blir någon mer men det är inget märkvärdigt iallafall. Vad händer mer idag då? Tänkte ta och städa min garderob, om jag orkar annars blir det väll bara en slappar dag :)



John Mayer - Free Fallin'



John Mayer - All We Ever Do Is Say Goodbye


Nu ska jag gå upp och vakna till lite, uppdaterar mer senare! ♥



Dagens blogg!

Var med och tävlade om dagens blogg på Rebeckas blogg, och jag vann! Tack tack.. ska skicka iväg ett mail där jag gäst bloggar i hennes blogg, tydligen har hon 200-300 läsare om dagen så hoppas jag får över några hit ;)


Update angående msn: Jag gav upp, dator teknologi är inget för mig.. vill ha en helt ny dator istället. Min börjar leva sitt egna lilla liv :( Nu har jag iallafall lakt mig i sängen och ska gå och borsta tänderna och så strax. Måste försöka hålla mig vaken en stund till eftersom jag ska ringa en vän mellan 00.00 - 02.00 eller nått, hon är på fest så hon får inte åka hem själv för mig. Är rädd om mina dyrbara vänner :) Smsade min bror för ett tag sen också och kollade om han hade någon mobil som är lite nyare än min och bättre kamera på som han kunde låna mig, är så jäkla trött på min tegelsten! Och vill ha bra kamera så att jag kan fota till bloggen, eftersom digital kameran är som den är. Men han skulle iallafall se om han hittade någon, hoppas! :)


Fast min ser ju dock inte såhär ny ut, massor repor och skit på. Men den har ju hållt fast jag tappat den i marken ca 1000 gånger och två gånger i vatten osv. Men it's time to move on! Och nu tänker säker ni: Men köp en ny då? Tydligen så är jag inte tillräckligt försiktig med mina saker så mina föräldrar tycker att jag ska ha skit saker så då göra det inget att det går sönder? -.- Menmen, bättre med en skit mobil än ingen mobil alls ;)

Nej nu har jag babblat på fööör mycket.

Godnatt & sovgott alla älskade läsare!




Sjukt irriterande

Vilka problem jag har! För att tag sedan fick jag några konstiga gubbar (smilys) till min msn och nu går dom inte att ta bort! Om man tex ska skicka en vanlig glad gubbe, en sån där gul rund sak så kommer det fram en orange grej som ser ut som en apelsin! Fattar inte vad som hänt?! Vill ha vanliga gubbar :( Sen när jag skickade sån till Jonna så var hon smart och gjorde nått jävla skit så nu har hon också dom HAHA! Vi är jätte depp.. kollar runt lite på internet nu om det går att få bort dom.. har druckigt tre powerking för att hålla mig vaken! gjorde till och med en ny msn för att få bort dom där gubbarna men har fortfarande kvar dom! Hur i helvete gick det till?! Gud aso.. :(



BLIR GALEN!
ush..

Återkommer om jag lyckas eller inte ;)

Ny design

Nu har jag ny design! Tack till bästa josefine som är jätte duktig :) Ska be henne fixa lite andra saker sen med, tex texten osv. Men nu ska jag gå ner till barnen och rita lite med dom och tigga lite godis ;)


New

Kom precis hem från stan, sitter och dricker powerking :) Skulle fota det jag köpt men kameran är störd och min mobil kamera suger så får ta bilder från internet. Nu har jag bara lite mer än 500 kronor att klara mig på den här månaden.. illa! Ska till Ullared om ca två veckor med men det behöver jag nog inte lägga pengar på, men det är ju alltid bra att försöka spara, vilket jag suger på tyvärr :(

Detta köpte jag iallafall

Mysig kofta från gina, 199 :-


Jeans från gina 299 :-



Varmfodrad Stövel från Skopunkten.com

Skopunkten 399 :-
Jättesköna med foder i


Intersport 600 :-
Skit sköna med foder i

Hittade ingen bild på internet så det fick bli med mina sämsta mobil kamera -.-

Sen köpte jag en skit mysig tjocktröja med foder i på New Yorker för 539 :-



Synd att att ska vara så dyrt nu för tiden menmen, bara gilla läget liksom. Nöjd med det jag köpt iallafall, tack mami! :)

Nu ska jag kolla runt lite på internet medans jag väntar på maten.


God morgon..

på er! :) Har precis ätit frukost, ska gå ut och ta en cigg sedan hoppa in i duschen och fixa mig sendan bär det av till stan med mami. Ska kolla skor, jacka och lite kläder.. hoppas jag hittar något :) Senare idag kommer min brors barn hit också, mina små älsklingar! Har inte träffat dom sedan danmark så det var ett tag sen.. Så det blir säkert bus hela dagen :thumbup:


Btw, jag är typ kär i Andreas Wijk! :o Nej då, men han är sjukt snygg och sjunger så jäkla bra! En riktig pärla ;) haha. Han är bara 17 också!












Hans youtube kanal.

Sjukt duktig!




Your love ♥

Hellu! :D Sitter i sängen och lyssnar på favoritlåten (klicka på länken för att lyssna) just nu, är sjukt trött. Försov mig i morse så kom lite senare till skolan, vi röjde lite i folketspark, fällde små träd och så fick jag reda på vad jag fick på röjsågsprovet.. vg+! :) Efter lunch körde vi traktor, fick parkerade och så. Körde fort som fan, karin som jag åkte med vågade inte ens sitta kvar i traktorn hihi :blush: Efter vi kört traktor körde jag, johanna, karin och anna fyrhjuling. Skit kul såklart :thumbup: Vi fick köra slalom (stavning?) framåt sedan backa slalom, sen satte vi på ett släp som man skulle backa in med mellan några koner som skulle vara som ett garage, skit svårt var det! Om man svängde åt höger åkte släpet åt vänster osv.

Idag har jag bara legat och segat vid datorn och kollat på idol. Idol var mycket bättre förut! Men nu är jag helt slut så jag ska lägga mig och kolla på vänner och äta lite kvällsmat. I morgon följer förhoppningsvis johanna med mig till skolsystern. Måste kolla upp min rygg, den har plågat mig för länge nu.







kärlek vid första ögonkastet!












min söta hamster johanna! :D

(och jag vet min mobil kamera är bäst! aerå men duger i krig ;) )


Godnatt & sovgott alla!







Sämst

Är sämst på att blogga just nu men har ingen ork och inget intressant att skriva typ. Just nu har jag jävligt tråkigt och är trött efter en hel dag på kolmården.

Hörs nån dag när jag har blogglust.





Sleepwalking

Kom hem från skolan för ett tag sen, ligger i sängen och är sjukt trött! Skulle vilja sova men tyärr har jag ett skolarbete som ska vara klart i morgon.

Igår hade vi som sakt prov på röjsåg, det gick nog ganska bra. Resten av dagen röjde vi, körde traktor, fyrhjuling och sex andra maskiner, typ gräsklippare och sånt. Fyrhjulingen var såklart roligast, älskar känslan när det går fort :) Idag har vi bara haft tre lektionen, det var skönt :thumbup:

I morgon sover jag hos matilda, mys


Sjukt gammal bild på oss, typ två år sen haha!


Nu måste jag försöka sätta igång med läxan, tråk.


The way i see you

God morgon! :) Sitter ute och tar en morgon cigg, ska strax in och klä på mej och så. Idag har vi prov på röjsåg, kommer faila totalt! Sen blir det köra traktor och massor. Woho! Bonde for life ;)

Ha en bra dag.




Känns som att..

veckorna springer iväg! Tiden går så jäkla fort. Har inte bloggat på några dagar, har inte haft ork. Men nu gör vi såhär

Fredag: Jonna kom hit och sov, vi spelade in sjukt roliga videos, jag skrattade så jag grät. Kollade lite på solsidan gjorde vi med innan vi somnade rätt tidigt.

Lördag: Lämnade jonna i stan sedan åkte jag ut till emmas land. Skönt att träffa henne, var ett tag sen men allt kändes som förut igen. Vi körde iallafall fyrhjuling, så jävla kul! När det gick gasade jag på som bara den :D Så härligt känsla. Vi åt massor god mat sen bastade vi, skit skönt! Sen hann vi inte göra så mycket mer innan vi somnade. (orkar inte lägga in bilder nu)

Söndag: Var hemma vid fyra - fem så tog det lungt och pluggade lite.

Måndag: Började 10.30 idag eftersom jag inte hade någon matte, slutade 13.10. Men dagen har inte gått helt rätt haha.

I morgon ska vi ha prov på röjsåg (onödigt) sen kanske röja lite med, köra traktor, fyrhjuling och massor gräsklippare sen slutar vi vid fyra. Lång dag men det kommer nog gå fort :)

Nu sitter jag här ny badad och ska nog ta mej något att äta sen försöka plugga.. blää!


love

 


Friday

Hejhej. Sitter hemma och bara chillar. Började 20 över 8 idag och slutade 10 i 10, sköönt. Gick hem till pappa, kollade på tv och sov lite haha sen tog jag bussen hem till mamma :) Vet inte vad som händer idag.. blir nog att träna och plugga. Eller dega framför datorn hela dagen haha. Aja har inget att skriva så det får räcka.




skulle vara skönt med sommar igen, skit kallt ute ju!


RSS 2.0