Tisdag

Idag har vart en skit rolig dag :thumbup: På förmiddagen fick vi lära oss hur en röjsåg funkar, sen fick vi röja massor ute också, alltså klippa typ buskar och sånt. På eftermiddagen fick vi lära oss hur trakorer fungerar sen fick vi köra lite, bara rakt fram sen backa tillbaka igen, det gick inte fort men fan vad kul det var! :D Man skulle vara två i en traktor så jag och hon jag körde med satt och åkte fram och tillbaka med radion på högsta volym, skulle kunna åka fram och tillbaka i flera timmar haha. Sen fick vi lära oss hur en fyrhjuling och olika gräsklippare fungerar. Så nästa gång vi har samma lektion blir det att köra mer traktor, fortare och längre och köra fyrhjuling och olika gräsklippare. Längtar haha :blush: Och den 13de ska vi åka till kolmården och gå "bakom kulisserna", kommer också bli jävligt kul! :D Så skönt att man inte bara sitter i ett klassrum hela dagarna. Efter jul ska vi börja hålla på mer med djuren och så, just nu har vi bara teori.

Nu är jag så jävla seg. Vill sova men då kommer jag inte kunna sova ikväll, ska nog tvätta lite, ta en dusch och städa lite på mitt rum.


Bild från google.


See yah!


Baby Boo ♥

thanks for always been here for me. when I had to talk to someone you have always been there and listened. I know I can talk about everything with you and it stays there. you take care of me and informs my fault, with joy. still remember the first time I started talking to you, the first time you called me haha! in the same way that you are here for me, im here for you. we have great chemistry, we have the same energy in the blood. I hope that it will take many more years before we drift apart.



te amo hermano

Söndag

Sitter här och lyssnar på musik, kom hem för några timmar sen. Sov ju hos jonna inatt, arma var med en stund också, skit kul hade vi! :D

Pics :)





Får bli dom sålänge, har suttigt här jätte länge, så sjukt seg att ladda upp.

Måste fortsätta plugga nu.







Sleepover hos bästavän

Sitter här ny duschad, ska strax klä på mej och börja fixa mej sen åker jag in till klocket, sover hos jonna och träffar arma en stund med :) Fy satan vad kul vi  ska ha ikväll/inatt! Skapa massor av nya minnen, och självklart är kameran med.




Kolmården

Orkade inte lägga upp bilderna igår, var skit trött. Men här kommer dom :)

Klicka på bilderna så blir dom större.























Orkar inte lägga in alla, massor kvar. Så dom kommer någon annan dag.

Vid fem åker jag in till jonna och sover där, FF! :thumbup:








Fredag!

Så jäkla skönt med helg :D Håller just nu på att städa på mitt rum så berättar lite seanre om min dag på kolmården, har massor bilder med :thumbup:

Såhär vart min fotovägg iallafall, var död när jag var klar. Men älskar't!





Tillbaka till städningen!

Smell yah later ;)


Glad :D

Kom typ nyss hem. Var på willys med hanna, köpte lite baguetter, skagenröra, loka och powerking haha. Ska ta med någon baguett till kolmården i morgon, så jävla kul kommer det bli! :D Aja efter vi handlat iallafall så mötte jag upp jonna så drog vi ner till stan. Köpte en tjocktröja eller vad man säger haha, ett linne och en mapp till skolan. Måste spara mina pengar nu, har bara 300 kroner som ska räcka hela månaden, röker ju för 400 kronor också. Illa.. Sen gick vi till donken med, köpte hamburgare och glass, im lovin' it! Sen tog jag bussen hem. Fick mina foton idag med som jag skickat efter, skit fina! :D Massor bilder på mej och mina vänner, minnen, familjen, micheal jackson och lite blandat.


Ca 90 kort som ska upp på väggen :)


"tjocktröjan" 199 :- Linnet 49 :- (rea) New Yorker


Rosa mapp såklart (a) Och ett par av skorna jag köpte igår.


Nu måste jag strax sätta mej och sortera massor papper.. ursh!

Nu har jag en del att göra, hörs sen kanske :)


Skolan

Hejhej. Sitter i datasalen i skolan just nu med sofie och hanna. Strax har vi typ visning, trädgård eller nått. Sen drar jag och hanna till willys och handlar, i morgon blir det kolmården med alla ettor. Efter vi handlat ska jag möta upp jonna och dra till stan (y)






Musik ♥


Musik! Älskar musik, kan inte leva utan musik. Här är några låtar som jag lyssnar mest på just nu, gammla och nya.




Nelly - Just a dream



Medina - Förbjuden frukt



Ras Cricket - Vad hände med han (RnB version)



K'naan - Wavin' flag



Jay Sean ft Nicki Minaj - 2010 (It ain't the end)



Gyptian - Serious times



Aventura - Dile al amor



It's up to you

Nu har jag precis kommit hem från affären. Vart två par skor, behövdes verkligen! Tyg skor klarar ju fan inte av lite regn haha, fast.. köpte tyg skor nu med hihi :blush:

Här får ni några bilder från speedwayen :)









Sådär jah! :D Funderar på att ta nått att äta, har inte ätit sen elva i skolan haha. Är inte sugen på nått.. :(








Förbjuden frukt

Hej alla söta! :) Kom hem för en stund sen, tog ett bad direkt. Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka och köpa nya skor. Ikväll blir det nog bara softa framför datorn.

Igår: Först skola sen gick jag hem till pappa, åt och träffade matilda och pratade om massor, gossip time ;) Sen drog vi iallafall till speedwayen, jag var snäll och bjöd henne men tyvärr började det spö regna så banan vart förstörd så vi fick sitta i mer än en timme och kolla på medans dom försökte fixa banan men sen sa dom att det vart inställt så det var bara åka hem igen, helt ovärt. När jag och min bror åkte hem på moppen så stod det en älg på vägen men vi såg den knappt för att det var så mörk, körde nästan på den, skit rädd vart jag! :o haha.

Nu ska jag iväg och köpa skor, hörs sen kanske :)



Trött!

Det gick bra idag men hamnade inte i samma klass som sophie som jag kände så det vart exta pinsamt när man inte kände någon. Men började snacka lite med en tjej sen nåra andra. Fick komplimanger för mitt hår haha! Skolan verkar bra, men vet inte om jag ska byta till sophie's klass. Fast gillar min klass ändå.. får se hur jag gör. I morgon börjar vi 20 över 9. Idag började vi 10 och slutade vid tre så är helt slut.

Just det! Ska få köra traktor på skolan med (bonde haha) så då behöver jag inte ta moppe kort eftersom det typ ingår i traktor kort, så nu är det bara köpa moppe! :thumbup:



Hörs kanske senare om jag inte somnar på datan ;)



Första skoldagen!

Iiiiih! Sitter här och äter frukost, ska duscha, platta håret och fixa mej så måste skynda mej. Skriver mer om dagen när jag kommer hem :D


Ha en bra dag alla!



Ingen rubrik

Börjar bli ganska trött, ska gå och lägga mej i sängen strax och kolla på vänner och kanske läsa lite innan jag somnar :) I morgon börjar gymnasiet! Är inte nervös just nu men det kommer nog i morgon, men tror det kommer bli kul iallafall :D Känner en som ska börja där så vi ska mötas på morgonen och gå dit tillsammans, hoppas vi kommer i samma klass bara :o Nej nu ska jag gå och kolla tvätten haha :p



Dålig bild men whatever :)

I morgon gäller det! Är så jävla taggad! :D

Godnatt och hoppas alla andra som ska börja skolan i morgon kan sova gott!













Klippt mej

Nu har jag klippt mej, hemskt var det! När mamma visade hur mycket hon skulle klippa började jag gråta! :o:blush: Men det vart bra ändå, inte så jätte stor skillnad.


Fick en as mysig bad rock av mamma haha.




Inte bästa bilderna men det får duga haha.

Nu har jag nyss ätit, ska ut och ta en cigg sen börja tvätta.



Sista sommarlovs dagen

God morgon! :D Sitter här och lyssnar på musik och äter frukost, älska special K! Ska kolla lite bloggar och så sen ta en dusch. Idag ska mamma klippa mitt hår, bara någon cm på topparna men jag är jätte nojjig med mitt hår.. Aja det blir nog bra :) Sen ska jag tvätta massor och så. Ikväll blir det att gå och lägga sej vid typ tio haha. Kommer nog inte kunna somna efter några timmar ändå :p



Ha en bra dag!


Gjort om lite i mitt rum

Nu har jag gjort om lite i mitt rum, mublerat om lite och så. Vart riktigt mysigt tycker jag :)

Har inga "före" bilder men här har ni hur det vart nu iallafall.




På den väggen med planshen ska jag sätta upp mina foton
också som jag borde få snart. Frågan är bara om det får plats
med typ 80 foton där? Haha




true true.. ;)

Nu sitter jag och dunkar musik, ska ta nått att äta sen kanske se någon bra film :)



2010-8-21

Vart på bra humör så åkte in till stan sen. Drack lite med tjejorna och några boys sen åkte vi ner till stan och typ knalla runt. Gick och kollade när kalle baah uppträde, men jag gick iväg för jag har fobi för trånga utrymmen och det var massor folk så fick panik haha. Sen när ronja, arma och ann kom gick vi och åt på donken sen åkte ronja och ann karusell sen gick vi och kollade på fyrverkerierna, det var fint men inte så jätte bra. Sen gick vi runt lite och ronja och ann åkte mer karusell haha sen mötte jag maggie på donken så åkte vi hem till henne och typ åt och prata massor sen somnade, båda var helt slut :thumbup:





Jag och arma hihi. Body shot is the shit ;)

Nu är jag irriterad och dunkar musik. När min bror åker ska jag låna hans högtalare och ha högt som fan! Så ni vet..



Irriterad

God morgon. Är skit irriterad, vaknade av att min bror kom in och sa att han skulle åka till söderköping så jag var tvungen att ta hand om hunden. Ville fan sova, vaknade vid tre inatt av att det var så varmt så var tvungen att sätta på fläckten och skit. Aja ska väll gå och ta ett bad eller nått sen.



Får se om jag åker in till stan och dricker med tjejerna eller inte, är inte på humör.


FET DISS TILL IRRITERANDE BRÖDER OCH MAMMOR SOM INTE SVARAR I TELEFON!

Kommer kick some ass snart..


Rix fm

Har mått jätte konstigt hela dagen och vart jätte stressad men nu börjar det bli bättre :) Lite ont i magen och borta i huvet, men whatever.. idag ska jag ha kul! Har läst lite idag i fallen ängel, skit bra är den. Tog en skönt bad med för att få bort stressen, lugn musik, bubblor och skumm :) Har precis krusat hela mitt hår så det är skit tjockt nu, ska börja sminka mej och klä på mej nu. Ska åka till stan och träffa ann sen drar vi till rix fm :)


Love yaah! ♥

Bild från google.

Hörs kanske ikväll/inatt :)



Hiss & Diss


Diska - Ursh, hatar att diska!


Att inte min buss går på helgerna - Så jävla dåligt! Det är ju på helgerna man vill komma någon stans och inte bara sitta hemma också -.-



Omogna killar - Finns typ inget värre! Bättre att vänta med att starta nått seriöst till man blir äldre då killarna mognat upp med. Dom är ju trots allt 3 år efter i att mogna.. stackarna.



Att borsta tänderna - Haha jag älskar att borsta tänderna! Det känns så fresht efteråt. Love it :)




Hösten - Hösten är mysig. Det börjar bli kallt ute och alla löv faller och man kan värma sig med filtar och skit, häärligt!


Djur - Jag älskar djur och har haft alla möjliga djur sen jag föddes.






God morgon

Sitter nere i köket och dricker kaffe, försöker att inte somna. Jämt när jag ska ta hand om Molly väcker mamma mej vid sju typ, så går jag ner och äter frukost sen när hon gått går jag och lägger mej med hunden i någon säng och somnar och vaknar vid ett typ. Skit jobbigt! Nu ska jag hålla mej vaken. Lilltjejen har somnat nu så ska strax gå upp och ta på mej lite kläder och så sen gå ut en sväng med henne. Mamma har bett mej ta massor bilder på Molly idag med sen har jag en bok att börja läsa så har ju lite att underhålla mej med iallafall :)


Fan vad liten hon var här :o Hon har växt massor.

Är jätte trött. Tänkte att jag skulle sova ganska tidigt igår eftersom jag skulle upp tidigt men det slutade med att jag snackade i telefon från typ tolv-ett till typ halv fyra-fyra haha. Bra jaffa! :thumbup:

Godis, vänner + nya lakan

Åkte till affären när mamma kom hem, hon hade tydligen beställt nya lakan till mej med så vi hämtade dom med, rosa såklart! Mamma börjar lära sej ;) Och så jag fick mitt efter längtade godis hihi.









Nu ska jag ta en dusch sen krypa ner i sängen och kolla på vänner :)

puss.

Ont, tråkigt och hungrig..

Hejhej tråkiga dag. Har bara legat i sängen och kollat på vänner och städat mitt rum. Ska nog gå ner och laga mat nu sen fortsätta städa lite.

Ska tvinga mamma köpa godis åt mej med. Gör hon inte det kommer jag börja gråta, springa där ifrån och slå igen min dörr och tjura hela dagen. Hata mens.



puss.

Allting har förändrats men du finns kvar ♥

Har försökt förklara gång på gång, men det känns inte som att några ord nånsin kommer att räcka till.

Våran vänskap är äkta, det har den alltid varit. Vi har delat allt tillsammans, skratt, gråt, svek, sorg, bråk och glädje. Tack för alla gånger du ställt upp för mej, alla gånger du torkat mina tårar och alla gånger du delat med dej av din glädje. Du förstår mej som ingen annan gör, du kan läsa mej rakt av. På exakt samma sätt som jag kan läsa av dej, jag ser om nått är fel direkt. Jag känner om nått är fel, det känns i hjärtat. Vi hör ihop, och inget kan ändra på det. Jag vet precis vart jag har dej, och jag vill att du alltid ska stanna kvar där. Jag skulle inte byta ut dej mot nått, det skulle vara som att kasta bort hela min värld. Det spelar ingen roll om vi inte hörs på flera dagar, inget har ändrats. Alla minnen aso, skulle inte ge upp dom för nått! Och snälla, lämna mej aldrig.. skulle inte klara av det. Jag är stark men det skulle ta död på mej. Så låt mej leva förevigt.






Din smärta är min smärta
Din glädje är min glädje
Din sorg är min sorg
Dina andetag är mina andetag
Ditt liv är mitt liv
Tillsammans blir vi en


Det är dej jag valt att kalla bästavän.


Jag älskar dej 1000 varv runt jorden och tillbaka.

Tisdag

Vart en promenad med Molly förut. Har nyss lagat mat, skit gott :thumbup: Ska gå och duscha och fixa mej lite, tar sex bussen in till stan och möter Matilda sen drar vi till ute bion, idag visar dom This is it fast har redan sett den 1000 gånger men ändå :)


Min goda mat, bästa mobil kameran har jag ;) not..



Ha en bra dag!

puss.

Uppe med tuppen

God morgon! :) Idag vart det att gå utt tidigt för att passa min lilla bebis Molly, hade tänkt att gå promenad med henne men det ser ut som att vi får hålla oss inne.. tills det slutat regna iallafall. Annars blir det väll bara ligga i sängen och kolla på vänner hela dagen, men det funkar det också :thumbup:

Eftersom det är min vecka i månaden så tyckte jag att jag var värd lite prinsess tårta till frukosten :rolleyes:

Hörs senare!

puss.

Justin Bieber's nya röst

Har ni hört Justin's nya röst? :o Jag smälter, seriöst! Värsta sexi ;) Den är mycket bättre nu!

Den "gamla" One Less Lonely Girl




Den "nya" One Less Lonely Girl



Vad tycker ni? Den "gamla" eller "nya" rösten?

Råkade lägga dit fel videor förut :blush: men nu är det fixat! :D

puss.

Hos min underbara vän..

maggie! :) Har vart skit seg idag så har inte orkat blogga. Har tränat, duschat, fixat naglarna, packat och bla bla bla :p Men kom till maggie iallafall, hjälpte henne att färga hennes hår, jätte fint :) Sen drog jag och köpte cigg, vi drog ut och gick en stund. Sen drog vi hem till henne och åt smörgås tårta sen drog vidare till hennes kusin, vi drack lite, rökte vattenpippa och snackade. Riktigt mysigt var det ^^ Vi kom hem för en liten stund sen. Nu ska vi gå och kolla på massor film, bland annat Vampires Suck :thumbup:



puss.


Dont go

Kom precis hem. Mamma skjutsade in mej till ronja förut så vi drog till konsum och laddade mitt busskort och köpte mat till mej sen drog vi hem till henne och åt. Sen gick vi ut och mötte arma, drog till ann och gick ut med hennes söta hund, mötte jonna och var ute en stund sen drog ronja hem och jag, ann, arma och jonna åkte till stan. Köpte några klubbor haha sen tog jag bussen hem. Skönt att komma hem ganska tidigt. Ska strax äta lite sen lägga mej i sängen och kolla på vänner och äta klubba :thumbup: Men nu ska ronja ringa mej så vi hörs kanske senare ;)


Bästa serien ever! :D

puss.

Fredag den tretonde

God morgon! Sitter här med busfröt Molly och har precis ätit frukost. Måste passa henne en stund medans mamma och lasse åkte iväg, ska nog gå ut en sväng med henne :) Sen blir det träna, dusch sen fix sedan bär det av till klocket.

Btw, otursdagen idag ;) Fast jag tror inte på sånt, gör ni?




See yah later!


puss.





Lösvikt

Blev en liten promenad med molly förut, hon måste lära sej att gå med koppel nu när hon börjar bli större. Pratade med ronja sålänge också :) Har nyss kollat på farsan och nu sitter jag och kollar på robert gustavssons film - Lösvikt. Bästa komiken ever :thumbup:

I morgon ska jag åka in till stan och träffa mina kära vänner, stannar nog kvar tills lördag eller tar elva bussen hem. Och på söndag kommer saknade maggie hit! :D

Nej nu måste jag fortsätta att kolla på filmen :)



Godnatt alla söta!

puss.


Vampires Suck

Istället för att vila vart det måla naglarna, träna och duscha. Vet inte vad jag ska hitta på nu.. kanske kolla på Vampires Suck? Men blir så jävla seg av att bara ligga i sängen hela dagen. Jag längtar lite tills skolan börjar :bigeyes: trodde aldrig att jag skulle känna så men det är sjukt segt att bara gå hemma.

Vampires Suck Trailer


Den verkar sjukt bra. Jag och en kompis ska egentligen se den på bio tillsammans men såg på en blogg att den tydligen inte var värd att se på bio. Menmen vi får se hur det blir :)

Ha en bra dag!

puss.

Tillbaka igen!

Hejhej nu är jag tillbaka igen! :) Har inte haft någon ork att blogga på några veckor, gjort så mycket annat. Igår kom jag iallafall hem från danmark, hade skit kul där men skönt att komma hem igen. Finns väll inte så mycket att skriva :p Just nu ligger jag i sängen, är skit seg, depp och har huvudvärk så ska nog vila lite nu.


puss.

RSS 2.0