You are the sun, you make me shine ♥

Ringde nyss maggie så vi sitter och muppar oss i tele :D Är hungrig så ska nog gå ner och äta något, vart sugen på kaffe med. Funderar på att åka in till stan i morgon och sola sen träffa lite folk :) Gaah i morgon får jag reda på om jag kommer in på gymnasiumet! Hoppas :)

Jag saknar min bästavän.. inte träffat henne på typ två veckor tror jag? Känns som det var ett halv år sedan jag såg henne.. :(


Miss yah mah baby girl :(



Blir att se den här ikväll :) Har hört att den var bra


Godnatt och sovgott allihopa :)

puss.

Blah blah blah

Senaste

Låt du hörde: Scared of the moon - Michael Jackson

Film du såg: The new daugther (stavning?)

Mat du åt: Peppar biff och potatis gratäng

Kram: Mamma

Puss: Igår av madde, puss på kinden när vi sa hejdå haha

Känslan: Sorg

Resa: Finland, åkte dit sen tillbaka direkt haha, med färja

Glädje: damp på msn

Dröm: I förrgår tror jag det var, drömde om bullar [:

Person du träffade: Mami

Personen du pratade i telefon med: Mami

Personen du fick sms av: Comiviq, någon har tydligen laddat min mobil HAHA

Gången du åt 7-eleven korv: Aldrig gjort

Gången du var utomhus: Förut

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Måste vart vid påsk eller nått

Saken du köpte: Cigg :$



Allmänt

Ska bli skoj: Se remember me ikväll haha, Få reda på om jag kommer in på gymnasiumet i morgon.. Blandade känslor ;p

Ska inte bli skoj att: Få reda på om jag kommer in på gymnasiumet i morgon..

Sparar till: Körkort

Pålägg som gäller: pepparsalami

Önskar att jag var bättre på: Spara pengar, hantera mitt humör

Dagens dryck: Vatten

Vad saknar du: skolan, sjukt nog..

Tre band/artister: Michael Jackson, the one and only ;) rest in peace

Vad har du gjort idag: Inte ett skit :)

Brukar du svära mycket: Ja fifan

Hur tidigt stiger du upp: mellan 11-14

På helgerna: samma

Vad ska du göra ikväll: Kolla på remember me

Hur många timmar sover du per natt: Olika

Vem är snyggast i världen: Finns många, men den vackraste är Michael, han är vacker in och ut

Vad är det för veckodag: Onsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Jadu..

Favoritplagg i garderoben just nu: Mina sov shorts haha

Längd: ca 173

Vikt: Ett tag sen jag vägde mej så vet inte säkert

Byter gärna garderob med: Någon kändis

Byxa eller kjol: byxa :p

Senast utlästa bok: Alla twilight böcker + mörkrädd

Mitt rum kan beskrivas som: Mitt hem :)

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, hungrig och kissnödig haha

Jag tränar: Ibland

Jag ville bli när jag var liten: Ta hand om djur





Tack pappa tack..

Kul att man inte kunna sova igår pga att det var så jävla varmt, svettades som en gris.. Lyckades äntligen somna vid fem typ och tänker typ: Vad skönt i morgon kan jag sova hur länge jag vill och verkligen sova ut.. JO TJENA! Pappa ringde och väckte mej för ca 5 minuter sedan bara för att min bror inte svarar i telefonen?! Vafan? Från och med nu ska jag stänga av min mobil på nätterna SÅ JAG FÅR SOVA! Ae är så jävla sur aso.. Det är skit varmt i mitt rum, håller på att dö. Funderar på att gå ut och steka.. Idag händer inget speciellt så vi får se vad som hända skall *dundun dundun* Skoja haha -.-

Nu ska jag ner och dricka kaffe!

puss.

Hola

Igår sov jag hos maggie, vi var ute typ hela kvällen sen drog vi in och kolla skräckfilm och så :) Åkte till klocket idag vid två ungefär, firade felle och åt tårta och så :) Sen vart vi ute en stund sen drog arma, ann och felle så jag träffade madde vi bastuban, satt och snackade lite och så sen drog jag hem. Har nyss städat mitt rum, ska gå och ta ett bad sen kanske lägga mej och läsa en bok som jag fick låna av maggie :thumbup: Hörde att det skulle bli mulet i morgon och regna så blir nog bara att vara hemma.






puss.

Mot navesta!

God morgon :) Igår kom maggie hit på kvällen, vi drog ut en stund och gick. Sen vart det överhättat så vi cykla till badet men bada bara fötterna haha, as mycket alger i sjön nu. Sen kollade vi film och svulla chips, dipp och cola [: Satt ute och sjöng på natten med HAHA mys :) Nu sitter vi och lyssnar på musik, jag ska hoppa in i duschen sen börja fixa mej, sover hos maggie inatt :thumbup:



Liiiite dragna :blush:

Ha en bra dag!

puss.

Overboard

Ligger i sängen helt död.. har så jävla ont i kroppen sen igår haha. Grillade ju hos moster och åt jordgubbs och rabarberspaj och har hoppat stuttsmatta som fan, lärt mej göra framåt volt utan händer och massa *stolt*  Aja, idag ska jag bara vara hemma, måste städa mitt rum med. Nu till annat :)

Jag är as pepp på att tattuera mej, kanske ska efter jag fyllt 16 om det blir som jag vill haha och då är det vinter med så det hinner läka till sommaren :thumbup: Vill ha något litet som betyder nått. Funderar på en som har med Michael Jackson att göra..
Klicka på bilderna för att dom ska bli större.



Vill ha tattueringen typ i nacken, vristen, skylderbladet eller handleden.
Vill ha något litet som betyder nått och som inte är så lätt att ångra.

Åh längtar! :D


puss.

Grill hos moster

Godmorgon :) Vaknade för ett tag sen, har vart ute och ätit frukost precis. Ska börjar fixa mej och så sen åker jag och familjen ut till min moster och grillar med lite släkt och så :) Kommer hem nångång ikväll/inatt.


Gammal bild på mej och syster, liten jag ser ut mwihihi :)

hoppas ni får en bra dag!

puss.

29 augusti 1958 - 25 juni 2009

Ett år sedan Michael Jackson gick bort. Kommer ihåg den natten så väl, jag sov hemma hos jonna och vi låg och kollade på film eller skulle precis sova när jag fick massa sms om att Michael hade dött. Då reagerade jag inte så mycket, visste inte vad jag skulle tro men efter ett tag kom alla känslor. Känns fortfarande overkligt..


Videon är värd kolla på, älskar låten, så fint.


Once again, i am in tears..

Gone to soon















He was loved


puss.


This time for Africa

Sitter nyduschad och pumpar musik, ska strax gå ut och röka. Längtar tills syster kommer! :D När mammma och lasse kommer hem ska vi äta sill och potatis och sånt sen ikväll blir det grilla :) I morgon ska mamma och dom till min moster och grilla, får se om jag hänger på eller inte.

Älskar den här låten, lyssnar på den som satan.




puss.

Midsommar

Hejhej. Har inte orkat blogga hemma hos pappa, gjort så mycket annat kul. Blivit brun med :thumbup: Måste gå och duscha strax eftersom min syster och hennes pojkvän kommer från malmö så det här får bli ett snabbt inlägg :) Sammanfattar veckan lite haha

Tisdag: Drog till stan och mötte ann, emmma och ronja. Senare drog jag och ronja på Speedway med min familj, skit kul :D

Onsdag: Drog till Skiren (en sjö) med pappa, ronja och min hund. Solade massa och åkte gummi båt (jolle) haha.

Torsdag: Åkte till Ågelsjön och bada med ronja, pappa, marie och hunden. Stekte som fan och bada lite :) Träffade matilda sen på kvällen med.










Glad midsommar alla :D


puss.



Väldens klantigaste..

Självklart missade jag bussen när jag höll på att leta som en galning efter strumpor haha! Åker in med fyra bussen istället. Träffar tjejerna på stan sen ikväll blir det speedway med ronja och min familj. Sover hos pappa tills på fredag, orkar inte med västra husby längre -.- Aja nu måste jag börja packa.



puss.

Tisdag

Hello sunshine! :) Vaknade av massa sms och att jag var dö hungrig så gick ner och åt sen la mej i solen. Har hjälpt mamma lite med att måla staket haha. Nu sitter jag här nyduschad och ska börja fixa mej. Ska ta 14.50 bussen in till stan och träffa mina underbara tjejor :D Ska äta glass på halvars oh så, mys :)



Ha en bra dag! :)


puss.

Hey

Kom hem för en stund sen, slösat upp alla mina 900 kr.. fan, kommer vara fattig tills nästa månad.. Får tigga pengar av pappa (a) Menmen, jag och jonna hade kul iallfall, fika och så med :) Efter maxi drog vi till stan med, köpte lite där sen drog vi hem. Nu ska jag sitta en stund vid datorn sen ta ett bad :) Hoppas det blir sol i morgon så man kan sola..


Hittade bikinin :D Trosorna ser as stora ut men det var dom inte, lite pösiga men det går att ordna ;)


Vart kär :blush:




Btw datumen stämmer inte :p

puss.

Maxi

God morgon! :D Idag är jag uppe tidigt, brukar jämt vakna vid ett-två-tre men jag blir så jävla seg då så det var skönt att komma upp i tid :) Somnade typ vid fem i morse också.. Aja. Jag ska strax gå ner och äta frukost sen duscha och fixar mej osv. Ska följa med mamma till tandläkaren och möta jonna där sen skjutsar mamma ut oss till maxi :) Vet en jätte fin rosa bikini jag vill köpa! Hoppas jag hittar den annars..


Hahah..



900 på kontot!
Ohyeah


puss.

Games

Hejhej, orkade inte blogga igår. Kom hem typ vid 12 och var barnvakt åt Cassandra och Xander sen gick jag in och sov vid sju nångång haha, sov några timmar sen kolla på vänner och så. Har nyss vart ute och hjälp mamma i trädgården, duktig jag är :) Haha. Ska kolla om jag hitta någon bra film nu som jag kan se ikväll. Idag är slö dag som alla andra dagar typ så nu ska jag kolla på vänner avsnitt, beroende.



I morgon ska jag och jonna till maxi, pengar på kontot! Hähä

puss.

Fredag

Hejsan alla läsare :) Sitter och kollar på massa roliga youtube klipp haha, no life i know. Vet inte om jag ska till pappa idag eller inte.. Ska iallafall träffa kompisarna och kröka lite :) Saknat dom. Men annars ska jag inte göra nått speciellt, fixa mej och vänta tills mamma kommer hem så att vi kan åka. I morgon kommer min bror och hans tjej och barn ut hit, dom ska hjälpa till lite med trädgården och så så då blir det jag som får ta hand om barnen sålänge :)

Älskar videos på bebisar haha, så söta!





Älskar den här haha!


Hoppas ni får en härlig fredag
:)

puss.


Hiss & Diss




Myggor - Finns ingen värre sommar plåga än myggor.. T.ex. när man sitter ute en sommar kväll och grillar sen förstörs allt av alla jäkla myggor! Inte fint när benen är fulla av sönder kliade myggbett heller..

Långklänningar - Bara jag som inte tycker att lång klänningar är fint? Visst, vissa kanske passar i det men det är ingenting jag skulle sätta på mej.





Dolt nummer - Hatar verkligen när folk ringer från dolt nummer! Svarar aldrig, om jag inte ber den jag är med svara, bara för att kolla vem det är.. haha. Sen om man inte svarar fortsätter dom bara ringa och ringa och ringa. 99 % säker på att det är folk som busringer, varför skulle det snnars vara dolt?





Sommarlov - Såå skönt nu när depp perioden för att splittras från klassen är över. (Självklart kommer jag sakna dom men life goes on.. Vill man ha kvar kontakten får man väll se till att göra det också) Så härligt att man kan sova hur länge man vill, vara upp hur länge man vill och inte har några läxor och sånt. Nu kan man njuta av friheten! Tatatata

Bra böcker - Älskar känslan av att sitta ute i solen med en riktigt bra bok. När man läser får man använda fantasin mer och föreställa sig saker istället för att se allt färdigt framför sig. Blir att köpa massor bra böcker i sommar.

Vänner och familj - Alltid värt att hissa. Det är dom du kan vända dig till när som helst, dom finns alltid där för dig, på samma sätt som du måste finns där för dom.



puss.

Sommar

Kul att jonna somnade igår mitt i skräck filmen -.- Fick stänga av den bara för jag inte vågade se själv :blush: Satt vid datan en stund innan jag somnade. Idag har vi bara kollat film och vart ute ett tag, sjukt varmt ute :o Jonna drog nyss hem iallafall så jag har städat lite på mitt rum, funderar på att ta en dusch :)



Nu känns det verkligen som sommaren är här! :D


puss.

Pizza & film

När jonna kom drog vi nästan direkt och bada, hade med oss lite cider, öl, vodka och godis, mys :) Sen kom jocke och jonte och var där ett tag, jonna och ja badade oh så :) Sen cyklade vi hem och har nyss tagit ett skummbad. Ska sätta på någon bra film och äta pizza :thumbup:


puss.

Änglabarn

Gick upp runt ett typ, måste börja gå upp tidigare :o Blir så jävla seg annars.. Men iallfall, gick upp och åt frukost, special K och juice :) Sen gick jag ut och solade ett tag, sköönt :D Idag kanske bästavän kommer hit och sover, om hon nu gör det har jag bestämmt att vi ska dra och bada.




På fredag blir det att dricka lite med vännerna :thumbup:
Sen på helgen kommer lite släckt ut hit och ska hjälpa till att måla om lite på huset och så sen blir det grilla och massor mys :)


Nu ska jag göra nått annat.. eller nått.

puss.

Tisdags mys

Kom nyss hem från affären, köpt lite godis, en solo tidning, cigg osv. Ska strax lägga mej och läsa tidningen sen blir det så någon bra film och svulla godis :)

Haha dagen kommentar i affären..

Jag: Dennis sluta glo så jävla mycket på folk!
Dennis: Vad? Dom ser ju ändå inte?..

Haha ae, ibland undrar man ju aso.




Bilder från google


puss.

Stay with me

Hellu! Sitter hemma och har skit tråkigt! Vet inte vad jag ska hitta på.. Väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka och handla. Aja ska väll gå ut och sätta mej och läsa eller nått. Återkommer när jag har något vettigt att skriva.


Random bild


Btw, min dator verkar ha ett eget liv och styr pilen av sej själv. Har ju haft på den hela natten så nu får det vara avstängd ett tag..

puss.

The sound of your heart

Sitter hos jonna fortfarande, har kollat på första twilight filmen, längesen man såg den. HAHA tro mej, ingen skulle orka se film med oss, vi ligger och kommenterar allting, ae skulle vara kul att se vem som palla trycket aso ;) Jag strax dra mej hemåt, mysigt att åka buss på kvällen och lyssna på musik :) När jag kommer hem blir det nog se någon bra film eller fortsätta dega framför dator, hääärligt :D Älskar att göra ingenting.. ibland.



Just det jonna tog bort tandställningen idag :)



Nån dag jonna.. då lovar jag dej.. vi ska ta reda på vilken planet du kommer ifrån :)



puss.




Tandläkaren

God morgon. Igår när jag kom till jonna drog vi till willy och köpte lite gott sen gick vi hem till henne och kollade på film och så. Nu har vi nyss ätit frukost och ska börja fixa oss, klockan tre ska vi vara hos tandläkaren eller käftis som jonna säger ;)



Har skit ont i armen med, har sovit som ett jävla sär. Jonna hade snott allt täcke inatt, madrassen höll på att åka bort så jag låg på typ halva den PLUS att jag låg inträngd i väggen -.- Ville inte väcka jonna eftersom hon hade så ont och äntligen hade somnat. Tillslut tog jag någon jävla filt och la över mej eftersom jag frys sönder -.-

Och nyss sa hon att hon tänkte hämta grädde i morse när jag sov och lägga i min hand sen typ peta mej i ansiktet så att jag skulle slå till mej själv med grädde i handen :o
TACK! Nästa gång du har ont och har somnat ska jag knuffa ner dej på golvet!

Du är ond jonna.. :( Hatar dej!


puss.


You are my sunshine

WOHO! Vi fick lite sol idag :D Sitter i sängen just nu och fixar lite låtar, behövs ny musik på mobilen. Ska strax gå och duscha, raka benen osv sen fixa mej. Idag ska jag sova hos bästavän :)




Har redan vänt lite på dygnet. Somnade vid halv fem och gick upp vid halv ett typ, men nu på sommarlovet har man ju ingen tid att passa ;) Gud vad skönt det känns att säga sommarlovet :o Tror det gick in i itt huvud nu att vi har sommarlov hehe.

Nu måste jag ut och leta efter mamma i trädgården och fråga när vi ska åka haha ;p


puss.

Year one

Måste börja städa mitt rum nu.. fyfan så det ser ut :o Har verkligen ingen ork egentligen menmen, bättre att få det gjort. Sen blir det film :)





Har ingen aning om vad som händer i morgon, hoppas på sol.


puss.

Home

Kom hem för ett tag sen, ligger bara i sängen och degar som vanligt, men har ju sommarlov sååå :D Måste städa mitt rum, ser ut som nån släppt en bomb här inne :o Ikväll blir det nog ta ett bad och se någon bra film :)

Nu roppa mamma på mej så ska ner och äta.


puss.

Hos maggie

Tjabba! Sitter hemma hos maggie nu med maggie (såklart) och hennes kusin valle :) Vi har grillat och haft jätte mysigt, ska strax ha filmkväll och se massor bra film :D


Gjorde egna grillspett med massa gott på :D


OH MY FUCKING LORD! Hon kommer döda mej!


Maggie, jag och valle :) gott


puss.



Nva

Vaknade för ett tag sen, har nyss ätit frukost. Mina ögon kliar :o Inte vet ja varför.. haha aja det där var onödigt. Men ska ut och röka nu sen börja fixa mej. Ska åka in till navesta senare, kanske grilla och dricka sen sova hos maggie :) Har typ inget att skriva så aa vi hörs senare ;)

puss.

Skolavslutningen

Tjabba tjena. Var skit trött i morse, hade ingen lust att gå på avslutningen men det var bara palta sej iväg. Niorna tågade in i kyrkan haha, pinsamt. Sen efter kyrkan skjutsa pappa ner mej, ronja, madde och jonna till skolan. Vi fick tårta eller vad man kan kalla det, i matsalen :) Sen när vi gick ut därifrån stog alla lärare på rad så skulle man krama alla haha, så söta var dom! Sen gick vi till klassrummet, kollade på lite bilder från balen. Sen fick vi betygen och gick fram och krama dom och fick en ros. Sen hade klassen köpt presenter till lärarna sen fick dom ett papper med en text om dom på. Mats började näsan gråta när han läste, så gullig! Kom ett antal tårar.. ;( Sen innan vi drog gick vi fram och kramade dom igen, kom ännu mer tårar. Sen drog jag iallafall hem till min bror eftersom mamma var där och väntade på mej. Sen drog vi och köpte tårta :) Åkte hem, åt en kaka haha. Sen gick jag upp och satta mej vid datan , grät lite till haha. Sen somnade jag. Sov typ tre timmar sen kom mamma upp och väckte mej så åt vi lite tårta och så :) Sen har jag bara kollat på film och degat hela dagen.



HAHA kommer aldrig glömma när vi tog den här och körde runt :D

Kommer sakna min klass som fan.. alla lärare, skolan och såklart vissa andra som inte går(gick) i min klass.
Bästa minnena, vill stanna för evigt
:(
This is it

puss.

100610

Gick upp nyss, måste ner och äta nått för jag hungrar ihjäl! Sen blir det fix inför avslutningen, har ingen som helst lust tt gå men vill ju ha betygen och säga hejdå till alla osv. Aja nu måste jag äta frulle :)


puss.

Hittade ingen klänning..

Kom till skolan vid två typ, tömde mitt skåp och lämnade in nyckeln sen drog jag och ronja till min pappa, snacka lite och hämtade pengar. Sen gick vi till ica och köpte massa gott, gick och satte oss på en bänk och svulla, mys. Sen drog vi till jonna, tog en cigg och snackade lite sen var vi ute en liten stund innan ronja skulle dra till sin brors skolavslutning och mamma skulle hämta mej. Mamma och jag drog till maxi, tog en fika sen kollade klänning. Hittade inte ett jävla skit! Vart sjukt irriterad, fanns ju bara konstiga "mode klänningar" och typ tant klänningar. Så jävla arg vart jag, ville knuffa alla som gick runt mej åt helvete :blush: Kom till och med några tårar. Köpte iallfall ett läppsyl, toffsar och hårnålar (försvinner så lätt) Nu ligger jag i sängen och har sjukt ont i mitt ben, känns inte som träningsverk, skummt.

Nu har jag beslutsångest om vilken klänning jag ska ha..

Den som jag hade igår (kanske inte så kul att ha samma klänning menmen..)


eller..


Måste strax gå och duscha, eller ta ett skönt bad och duscha efter haha. Funderar på om jag ska krusa mitt hår..

puss.

Avslutningsmiddagen 08/6-2010

God morgon. Sitter hemma fortfarande, mamma skulle ring och väckt mej i morse men det glömde hon väll bort ;p Irriterande. Kan inte åka in till skolan förs vid ett då min buss kommer.. tur att vi bara ska städa ur skåpen och lämna nyklar och sånt. Sen efter skolan ska jag till maxi med mamma, måste köpa klänning tills i morgon när vi slutar :o Hoppas jag hittar någon. Aja..

Igår hade vi ju bal/avslutningsfest. Vid sju började det och då fick man gå in och ta välkommsdrink sen efter ett tag gick vi ner till borden och det och åt, maten var sådär. Efter det fick vi glass som efterrätt. Sen va det dans hela kvällen. I början såg det skit tråkigt ut men sen dom sista timmarna kom jag och ronja igång haha, vi ägde hela dansgolvet ;) Höll på att dö där inne, skit varmt och svettigt vart det haha. Hade så jävla ont i fötterna och benen efter, kunde inte somna när jag kom hem bara för jag hade så ont så jag visste inte hur jag skulle ha benen haha :( Men det var verkligen värt det! Fett kul vare :thumbup:

Bilder får bli någon annan dag, så jävla segt att ladda upp..


puss.

Ghetto princess

Har precis tagit ett skönt bad med ljus och vanilj rökelse, härligt. Har börjat läsa en ny bok med - Fången i öken. Jag älskar bra böcker! När jag läste Twilight läste jag i badet, på toan, när jag åt, på bussen, i skolan och såklart innan jag skulle sova :blush: Haha mina vänner var nog seriöst nära på att ringa psykolog haha, skämt.. eller? Aja nog om det.. I morgon har vi avslutningsmiddag klockan 19.00 så måste packa ner mina saker, ska fixa mej hemma hos jonna efter skolan :) Kommer nog bli riktigt kul :D



Måste bara lägga in den här videon, justin (bäver) och jaden smith. Fyfan vad söt jaden är! För dom som inte vet är det will smiths unge. Vill bara åka och hämta honom och ta med han hem och abdoptera (stavning?) honom till min lillebror ^^



Ae nu måste jag börja kolla över vad jag ska ha med mej i morgon :)


puss.

Kommentar

Såg att jag hade fått en kommentar på mitt inlägg där jag bland annat skrev att jag inte ville börja gymnasiumet osv. En tjej som heter amanda som skrev såhär:

Amanda
Du längtar inte efter gymnasiet. Jag kände precis likadant som dig men nu går jag ut gymnasiet och kommer in i verkligheten. Tänker jag tillbaka på hela min skoltid så är gymnasiet den absolut bästa tiden i mitt liv. Jag lovar dig sötnos åren kommer gå jätte snabbt och du kommer älska det :) Lycka till !


Svar: Haha det var skönt att veta, kanske tar bort oron lite ;p Tack så mycket iallafall! Gulligt skrivet :)


puss.

Robin in da huud

Hejlo :) Var på bio idag med klassen, några åttor och sjuor, vi kollade på Robin Hood. Fyfan vad bra det var, och han som spelade robin hood, gaaaah! Så jävla snygg, en riktig man ;) haha. Efter bion drog vi till skolan och åt sen skulle vi typ diskutera filmen eller nått men ronja och jag tyckte det var onödigt så vi drog till stan och kollade lite. Måste ha en klänning till skolavslutningen men hittar ingen :( Ska dra till maxi med mamma på onsdag, hoppas jag hittar nått då iallafall, får 400 av pappa också, gracias :) Nu ligger jag i sängen, proppmätt.. blir nog bara att sega framför datan resten av kvällen.


Rekomenderar verkligen filmen!


Hello good looking ;) Lite gammal kanske meeeen en riktig pudding ändå.. eller vad säger ni? ;)

puss.

Sleep walking

Nu har jag fått i mej två knäcke och en banan, sitter ute och ta en kvälls cigg nu. Ska strax gå in och lägga mej i min nybäddade säng och läsa :) Har typ blivit beroende av knäcke med grillkrydda på haha, skit gott.

Älskar att lägga mej i en säng med nya sängkläder efter an duschat, så sköönt :)

puss.

Ny header

Tjena tjena. Har inte orkat blogga nått idag, bara tagit det lungt, läst och suttit ute i solen. Eftersom det inte hänt så mycket har jag typ inget att skriva. Josefine har iallafall fixat ny header åt mej så nu är det löst, tack hjärtat! :)

Kommer bli en soft vecka

Måndag: Bio med klassen
Tisdag: Någon utställning med klassen på arbetetsmuseum som hette "äntligen vuxen" tror jag..
Avslutningsmiddag på kvällen
Onsdag: Brännboll/städa/lämna in nycklar osv.
Torsdag: Skolavslutning

Jag längtar inte efter att börja gymnasiet.. vill stanna kvar där jag är. Kommer sakna min klass, min skola. Ursh.. längtar verkligen inte :( Men däremot längtar jag som fan efter sommarlovet! Hoppas man lyckas att hålla kvar kontakten med alla sen.. Ae slut pratat om det.

Nu ska jag gå och träna, duscha sen kanske se någon bra film eller läsa :)



puss.

Sweet home västra husby

Sitter hemma, har nyss badat. Ikväll ska jag bara ta det lungt och sitta vid datan och kolla film och så :) Har inte så mycket att skriva men lägger in lite bilder från idag och igår.













puss

Happy birthday to you ♥

Soft kväll igår, kollade på massor filmer med jonna, lagade mat och svullade chips :) Nu ska vi strax dra iväg och möta upp ann och arma sen gå hem till ann och fira henne :D Ikävll kommer mamma och hämtar mej så det blir att sova hemma. I morgon får vi se vad som händer, hoppas på sol så man kan ligga och steka hela dagen :thumbup:



VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG NEJ INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR ANN'S FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA
:D

Grattis gumman, hoppas din dag blir bäst för det förtjänar du. love yah girl!



puss

You'll be in my heart

Har bara softat hela dagen, somnade i solen, gick in och duscha, målade naglarna och så :) Mamma kom hem för en stund sen med tårta och blommor till mej och lasse, jag fick för att jag vart så duktig i skolan (a) Och lasse fick för att idag var det exakt 11 år sen som träffades, gölligt :D Så nu håller mamma på att fixa med min gardin haha, väntar på att lasse ska komma hem så vi kan fika sen skjutsar mamma in mej till jonna :)

puss.

Yes!

Fick g på matteprovet idag! :D Slipper marielund.. WOHOO! :D

Kom typ nyss hem. Vi skulle till halvars på profilen med kände mej inte sugen på glass plus att jag ville hem tidigt och så så jag åkte hem istället :) Ska strax gå ut och sola och måla naglarna. Senare tar jag bussen in till stan sen drar till klocket och sover hos jonna (y)

HAHA älskar den här videon




puss.

Liter bilder från lägret

Snodde några bilder av arma från lägret - Oxmyren. Komiskt att det heter Oxmyren eftersom arma och anns tält bombades av myror haha :)


























HAHAHA äkta arma :)


Har precis badat och duschat. Ska träna lite mer på matten, känner mej ganska säker men skadar aldrig att träna lite extra. Sen blir det väll att äta något sen lägga mej och läsa :)

puss.


Just say what's on your mind

Hola! :) Gick tidigare från skolan idag, skit i no och musik, är redan klar med det så aa. Gick hem till jonna, vi kollade på tv, satt ute och hon hjälpte mej med matten sen kollade vi på film sen drog till maxi med hennes mamma :) Ätit glass och dryckigt smoothie (stavning?) med :) Kom hem för ett tag sen, åt och så. Nu ska jag börja träna lite på matten eftersom jag har omprov i morgon, muntligt. Tycker det är mycket enklare med muntligt så det är skönt (y) Önska mej lycka till! Klarar jag det här får jag g i matte, vilket jag behöver för att komma in på gymnasiet. Sen ikväll blir det att träna igen :thumbup:

I morgon: sova hos bästavän, ska se på massa film och svulla och gå ut och hitta på nått kanske :)
Lördag: Fira ann, hon fyller 16 :)
Söndag: Vetifan

Men nu måste jag sätta igång med matten. Kanske skriver ett inlägg sen :)


En bild från lägret, te amo hermanas.

puss.

Never let it get me down

Har nyss tränat, skit skönt. Ska ta en dusch nu sen ta med mej en filt ut och sätta mej i en skön stol och läsa, mys :) I morgon är det skola igen, skönt med bara två dagar kvar :) Skriver korta inlägg i know, men i mitt liv händer det inte så mycket på en timme typ haha. Och min blogg - mina regler ;) eller nått..



puss.


ronja?
Abokalljah!

Träna

Har legat i solen nästan hela dagen, dö skönt men sjukt varmt.. Blev lite brun med :thumbup: Har inte så mycket att skriva men just nu ligger jag i sängen och tar det lungt, ska strax träna. Det behövs efter lägret haha. Sen blir det duscha igen sen lägga mej i sängen med en bok.


puss.

Home sweet home

Tjenis penis! Kom hem för någon timme sen kanske, har duschat, gjort hårinpackning och sörjt in mej med body lotion. Helt klart en av de skönaste duscharna i mitt liv. Sitter och väntar på min bror som är inne i stan och köper cigg. Whatever.. Lägret var kul iallfall, första dagen var roligast. Då satte vi upp tälten och så sen gick jag och ronja och solade sen kom arma och ann och så. Ronja och jag tog också årets första dopp! :D Sen på kvällen grillade vi och sådär. Orkar inte skriva värsta boken men det mesta vi gjorde var att äta och sova haha. Jävligt skönt att åka hem idag iallafall. Har skit ont i kroppen efter att ha sovit på stenhård mark :thumbdown:

Nu ska jag kolla lite bloggar och fb sen gå ut och sola :)

Bilder från lägret kommer senare.. någon annan dag :)




puss.

RSS 2.0