SKOLA I MORGON..

Hellu alla smu (små) HAHA skoja xp Kunde inte blogga nått i helgen eftersom jag var hos pappa så orkade inte hålla på och sätta i modemet och så. Har vart med matilda i helgen iallafall :) vi har mest suttit och spelat sims hehe (a) Men annars har det inte hänt så mycket.. Haft mycket plågsam mensverk! :( Aja, jag tränade nyss och efter det tog jag en macka så nu ska jag gå ut och ta en cigg sen duscha så jag känner mej fresh igen. Och efter det ska jag fixa mina naglar med grejer som jag beställde från Oriflame. Små hjärtan, stjärnor och runda saker som man sätter på naglarna och typ som nagellack med en ganska tunn pensel så man kan göra detaljer och så i silver, vit och svart ^^ Och efter det ska jag börja läsa andra twilight boken "När jag har din röst" eftersom att jag läst ut hela första boken redan ;) Har suttit och tjatat på matilda hela dagen och sakt typ "varför kan inte alla andra killar vara som Edward? ÅH twilight är såå jävla bra!" Hon typ: mm aa men jaja hållkäft -.- Haha. Men nu måste jag gå =D








puss.





GOD MORGON ♥

Ska strax åka med mamma till min moster och hälsa på våra glamla katter. Mamma ska ge dom mat och så men det blir första gången jag ser dom på typ ett år? Nått sånt, jävligt längesen var det. Har saknat dom så mycket med.. :( Menmen.. Igår började jag läsa Twilight - Om jag kunde drömma. Fyfan så jävla bra böckerna är, bättre än filmen, mer detaljer. Jag har snart läst åtta kapitel, och dom är inte korta xd Började läsa innan nio nån gång och slutade läsa typ vid två igår. Man kan verkligen inte sluta. Aja whatever, nu sitter jag och äter frukost - ett äpple haha. Ska strax sminka mej sen åker vi. Ha en bra dag, kanske skriver sen :)



Från NT's sida:

Översvämning på E4

Östergötland

Vägverket varnar för stora mängder vatten på E4 norr om Linköping.

Främst i norrgående riktning har en stor mängd vatten lagt sig på vägen och orsakat en översvämning vid trafikplats norr. Personal från Vägverket är på väg till platsen för att överse problemet.



Någon som känner för att åka båt till skolan? :)


Nej nu måste jag gå.

puss.

PERFEKT DAG! ♥

Hej alla sötnosar! :) Idag har vart en perfekt dag (y) Jonna och jag gick upp ganska tidigt eftersom hon skulle vara hos tandläkaren elva, när hon var färdig så gick vi till stan och shoppa lite. 500 kroner fattigare nu.. Fast man får egentligen inte så mycket för pengarna. Soft det skulle vara om kläder kostade typ 10 kr ;) hehe. När vi vart på stan i några timmar åkte vi hem till henne, åt lappkojs och satte oss och spela sims direkt haha vadå inget liv xd Sen kom min mamma och hämtade mej. Hon hade köpt 3 twilight böcker till mej :D Vart skit glad! Men nu ska jag spela ännu mer sims :)  


Lacktlegings/tights (spela roll?) new yorker 139:-
HAHA mina ben ser jätte feta ut plus att mitt knä vart fuckt up men det gillar vi (y)


Jeans från Gina 200:-


Linne från hm 79:-
twilight böckerna: Om jag kunde drömma, När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta.
Och självklart en chipspåse ;) hehe kunde inte motstå.. + att det är lov, då får man svulla [:


puss.

HOS BÄSTAVÄN ♥

Hejhej, sitter hemma hos jonna just nu. Båda med varsin data såklart xp Kunde inte blogga igår för strömmen gick hemma hos mej så min data dog efter efter en stund. Idag vaknade jag vid 11-12 ungefär.. Spelade sims typ hela dagen sen ringde jonna och fråga om jag kunde sova hos henne. Så jag gick och duscha sen fixa mej och tog bussen in till klocket. I morgon ska jag följa med henne till tandläkaren sen efter det blir det att gå på stan och shoppa =) Men nu ska jag spela sims igen HAHA shit byggde värsta stora huset så jag måste fan fylla ut rummen med 1000 växter -.-





Ovanligt? Nae inget precis

 
lilla bumman skada handen :(

Har saknat min bästapolare! "/ HAHA polare..


puss.


HOS MAGGIE

Hejhej, sitter hemma hos maggie nu. Hon letar efter ett usb minne..

Jag: Men haru inget annat usb minne då?
Maggie: Jo det är ju det jag letar efter..
Jag: MEEEEEH -.-' haha

Aja när hon hittar nått usb minne ska vi iallafall lägg in typ sex st filmer som vi ska se ikväll ;) Och nu hittade hon det haha. Vene om vi ska baka eller nått vad hon nu snackar om :p Men ska dra och lägga in filmerna nu. Blir dipp och grönsaker till filmerna ;)


puss.

BILDER PÅ MIN TOMT ♥

Måste bara skriva att jag är så oroligt glad att jag har så jäkla fint hus och har så fin och stor tomt.. Kommer ihåg när vi var och tittade på det här huset då sa jag: Det kommer säkert vara några snobbiga stockholmare som får det här.. Sen en dag kom jag hem från skolan så berättade mamma att vi fått huset :D Fyfan vad så jävla glad. Lägger in några bilder jag var ute och tog nyss på min tomt ^^ Och det är så sjukt mycket snö! Tänk dom som måste sova ute i det här vädret "/ ush, världen är oretvis. Jag är lyckligt lottad..

























Nu ska jag gå och träna!


puss.

-27 GRADER!!

God morgon solstrålar! Idag är jag uppe tidigt och ska sätta fart på min dag. Just nu äter jag frukost sen ska jag tvätta, träna (egentligen är jag inte på humör men det kanske är chipsen som pratar?), duscha och fixa mej sen åka iväg med bussen till navesta =) Just det, det låg in lapp på borden i morse där mamma hade skrivit "klä på er mycket när ni går ut, -27 grader ute!" Fyfan säger jag bara, kommer frysa ihjäl "/ Fryser redan nu.. Kanske ska ta ett varmt bad? Nae det är för jobbigt att tvätta håret i badkaret =p SHIT VAD KALLT DET ÄR! Är ensam hemma nu med till ett typ, hatar att vara ensam hemma. Och mitt comviq kompis är slut så jag kan inte messa mina kära vänner.. Men nu måste jag på toan sen börja tvätta ^^



puss.

GOD MORGON SÖNDAG :)

Vaknade för nån timme sen kanske så kom upp ganska tidigt idag :) Jag har ingen aning vad jag kommer göra idag, kanske åka och handla med familjen sen träna. Skulle sovit hos maggie igår men mamma ville inte ut och köra i vädret som var igår, tråkigt tråkigt.. I fredags åka jag in till stan iallafall till arma. Vi var inne hos henne en stund sen gick vi till jonna och tog en cigg och så, jag åkte hem med elva bussen. Jao, har inte så mycket att skriva. Ligger mest i sängen och kollar på vänner så det händer inte så mycket just nu :p


hehe jag och arma, 

puss.


BUSSEN BUSSEN BUSSEN..

Hejhej. Just nu sitter jag hemma istället för att sitta på en buss som jag borde göra.. Ovanligt tänker ni då :p Nej men jag var så jävla seg i morse, vaknade halv sju också. Igår åkte jag hem till pappa efter skolan och va där i några timmar sen skjutsade han mej till lokalen i klocket som det var Oriflame visning i. Så hjälpte mamma att ställa upp bort och så när jag kom dit. Sen när alla kom fick jag och madde ta betalt och dela ut kataloger och så. Sen drog alla lite innan nio så då städade vi lite sen drog vi med. När jag kom hem gick jag direkt och la mej i sängen med datan , kolla lite bloggar och så sen film. Sen somnade jag vid tolv nångång, va verkligen skit trött. Blir så trött på mina bussar och dom inte går oftare.. Börjar bli jävligt trött på att åka buss nu. Tror jag är hemma från skolan idag. Vi slutar elva och min nästa buss går tjugo i nio så då kanske jag är tio i skolan och då är det nästan onödigt. Men kanske ska åka in senare till stan med tre bussen och träffa kompisar.. Vi får se hur det blir :)






puss.

KEN RING - BER EN BÖN




WE ARE THE WORLD! ♥

Hej gullungar :) Sitter just nu och lyssnar på världens finaste låt, blir tår ögd (': Idag åkte jag till skolan, ganska kul eftersom man aldrig har tråkigt med ann och arma ^^ Fick skol tröjan och byxorna med, tog L i tröjan vilket vart lite för stort men vill hellre ha lite större än mindre. Tycker det är mysigt med stora kläder ^^ Efter skolan kom iallafall pappa och hämtade mej och vi åkte och köpte skor, letade i minst 5-6 affärer innan jag hittade ett par jag tyckte om hehe. Nu borde jag egentligen plugga matte eftersom vi har prov i morgon.. men det är så tråkigt när man inte är duktig på det "/ Aja, har ju inte direkt nått val. I morgon ska jag till Oriflame visning, madde och jag ska stå i dörren och ta betalt ;) hehe. Har inte ett skit planerat i helgen så får se vad som händer :) Just det, kanske ska till dalarna på sportlovet! =D JAG ÄLSKAR DALARNA! Om jag nu ska dit så åker jag med maggie och vi bor hos hennes mormor och hennes kille och dom är hur trevliga som helst! ^^ Så får hoppas att det blir att åka dit.

Men jag lägger in den underbara låten iallafall. Låter videon tala för sej själv..
 





;)

simply the best fuck the rest - 9A


alla i klassens namn


ser ut som jag har snopp men icke! haha

Kan inte lägg in bild på skorna jag köpte eftersom min mobil har damp.



puss.

DARLING TAKE IT SLOW OR SOMEDAY YOU'LL BE ALL ALONE

JAG SER DET SNÖAR JAG SER DET SNÖAR DET VAR JU ROLIGT HURRA

Sitter som vanligt med datan i sängen och är skit seg. Men har vart jätte förkyld sen i söndags så har inte vart i skolan den här veckan. Både igår och idag har börjat med att jag åt kakor till frukost och har legat och kollat på två sesonger av vänner.. Så ska strax gå och träna som satan sen ta ett varmt bad ^^ Och jag vet att man inte ska träna när man är "hängig" men jag måste, får ta det lungt * host host* hehe. Älskar att springa till jätte hög musik. Aja whatever.. Har inte så mycket att skriva om eftersom jag bara legat i sängen i två dagar. Åh just det! Jag vart värsta sugen på broccoli förut så bad min mamma köpa det på vägen hem från jobbet! =D Att det typ är det intressantaste som hänt dom här två dagarna är.. sorligt + patetiskt.





mitt drömm land?



puss.

HEJSAN ! ♥

Kom nyss hem till mamma och sitter framför datan och dricker min sista cube som vart kvar från festen :) I fredags åkte jag iallafall till pappa och matilda sov hos mej, vi gjorde inte så mycket, köpte lite godis och kolla på film och så. Sen på lördagen åkte jag till stan vid typ fyra och träffade jonna så tog vi bussen till navesta och hämta min dricka hos min bror och köpte cigg och så. Sen gick vi till maggie (jonna och jag i snön=katastrof!) Och när vi kom dit började vi fixa oss lite och så :) Sen vid åtta kom allt folk och i början var det rätt stel men sen va nästan alla uppe och dansa och hade jätte kul :D Eller iallafall jag ^^ Det måste vi verkligen göra om! Jonna åkte hem vid elva nån gång sen började allt folk dra vid tolv halv ett. Så vi hade precis städat klart och så när maggies mamma kom hem vid ett. Sen fylle käka vi lite sen gick och la oss och somnade till film. I morse kollade vi bara på film och va helt sega, så vi softa bara sen drog mickis och jag och maggie åt, dö gott! Sen drog jag vid typ fyra-fem nånting ^^ Nu ska jag kolla datan lite sen gå och duscha. Och jag har blivit jätte förkyld så jag nyser fan hela tiden och är helt täppt i näsan "/ Buhu.. Aja klockren helg iallafall :D


sandra och maggie :)

maggie och jag ^^

malin och valle :)

sandra, maggie och jag :)

mikaela (miss bakfylla) och valle ^^

sandra och ingela :)

mikaela och maggie :)

maggie i full fart HAHA observera full! nejdå :D

Simon och Johanna :)

sebbe, simon, ingela, johanna, anita och maggie :)

snyggt hår jag vet ;) haha

snyggt? jo men självklart :D


mmm bakis mat. Jag lovar jag åt allting! :o

min sista cube som nyss tog slut hehe, dö gott (y)


Tack allt folk på festen för en klockren kväll/natt! ^^
Och tack till maggie för att du hade fest och att jag fick komma :)



puss.


ÖHHH

Hejhej. Kom nyss hem och sitter och äter macka framför datan. Och nu kom mamma hem, så måste skynda mej att packa sen ska jag åka till pappa och matilda sover hos mej :) Sen på lördag ska jag åka ganska tidigt hem till maggie sen är det fest! Aja hinner inte skriva mer.


mobbad bild men det får ni leva med!


puss.

TJENIS PENIS!

Kom hem från bion för en stund sen :) Lika bra som förra gången (y)Hoppas den kommer i 3D till norrköping också, då ska jag lätt gå idag! Idag vare skola som vanligt, åkte skridskor på idrotten. Ganska kort tid men det var ändå kul :) Sen drog vi tillbaka till skolan och hade b-språk, vi såg på typ vänner fast spanska och det SÖG riktigt hårt, jag lovar ingen skratta.. Sen hade vi mentorstid sen sluta vi och då åkte jag till stan och mötte maggie och gick lite på stan innan bion börja :) Haha bästa.. Oh nej jag tappar min klocka! HAHA bara maggie som fattar :p Ska strax plugga lite sen gå och lägga mej.






HAHA bäst!



jag och maggie ;)



puss.

GOD MORGON/GODNATT

Tjena! :) Är skit trött.. Somnade vid sex idag och vaknade halv tio av att maggie ringde (jag var helt borta haha) Idag vare ganska soft dag i skolan, slutade vid ett. Men emma skulle ha "snabbmöte" (som tog fan typ nästan en timme!) med några i klassen om ett disco vi ska ha så vi får in pengar till klassresan. Så jag satt utanför med lite folk och så. Sen när hon var färdig att vi vid datan i ett grupprum. Typ halv kom jag på att jag var tvungen att ladda mitt busskort innan jag åkte hem och min buss gick kvat över så var tvungen att skynda massa och som tur var hann jag precis. Så lagade jag mat när jag kom hem och satt lite vid datan sen la jag ifrån mej datan och tänkte att jag skulle sova ett litet tag men vaknade lite för sent. Nu hinner jag inte plugga eller nått som jag skulle ha gjort. Menmen, finns inte så mycket att göra åt det nu. Idag hade vi NP i svenska. Det gick ganska bra tror jag, svarade på nästan allt. Idag satt vi 80 min med det men på torsdag har vi också NP men då ska vi sitta i typ tre timmar :p Typ alla ska ha med sej nått att äta men har igen aning om vad jag ska ha med mej.. Vill inte ha godis eller nått och inte värsta maten heller :p Aja hittar väll på nått. I morgon ska jag på stan med maggie sen ska jag bjuda henne på bio eftersom hon har fyllt år, vi ska se avatar :D Har redan sett den en gång men den är värd att se flera gånger plus att hon fick välja film ^^

Måndag: Skola, träna med matilda. + MAGGIES FYLLER ÅR! :D
Tisdag: skola, Plugg dag med emma.
Onsdag: Skola, plugg dag med emma. Stan med maggie. + bio
Torsdag: Skola, träna, sola så jag blir brun inför festen ;) - redan gjort.
Fredag: Skola, pappa, va med matilda, åka till stan med jonna eller bara va hemma.
Lördag: MAGGIES 16- ÅRS FEST! :D sover där med :)
Söndag: SOVA! Kanske hjälpa maggie att städa? hehe.



klockren film!


emma har skaffat ny identitet, i like it! :)











HAHAHAH snygga bilder va? :D Hade lite kul på bilden :p Man håller en linjal framför kameran så blir det sådär :)


puss.

SINGING SWEET HOME ALABAMA ALL SUMMER LONG! ♥

Hello sunshine's! ^^ Kom hem typ nyss från emma. Soft dag i skolan, slutade vid ett ungefär så då drog emma och jag hem till henne och kollade på en film som vad jättebra (y) Så vi hann inte träna men vi åkte och sola i vilbergen iallfall, dö skönt att ligga där i värmen när man kommer in som en istapp utifrån xp Sen drog vi till navesta och träffade min bror, tog en cigg och snackade med honom och så :) Sen drog vi hem till emma och bara tog det lungt. Eller aa haha vi låg i sängen och dampa till musik :p Jag ska strax ringa maggie sen duscha, kanske plugga lite sen bara ta det lungt :) Vägde mej idag och jag har gått ner typ ett-två kg :D YÄY! Haha.

Roligt idag:

Emma: *slänger sej på busssätet* AJ FAN JÄVLA FITTHORA! SÅ HÅRDA STOLJÄVLAR! Nu fick jag ont i röven med!
Jag: SCHHHH! SCHHHHH! SCHHHH!
Bussfashören: *Till en annan bussfashör* Går du och skaffar lite mjukare stolar till dom här tjejerna eller? ;) 

Emma: Kära nån rö..
Jag: Aa nu kör vi om rö *trode att hon sa så, så skulle härma henne*
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH 

Är på jättebra humör nu! :D

Plus att mamma köp en sån där gigantisk gummiboll som man tränar på, step up bräda, gummiband och hantar- Allt i rosa ofc ;) Men nu ska jag kolla min facebook :)

puss.



THIS IS IT.. ♥

Hej mina gurkpullor! :D Idag sov jag ut till typ ett, riktigt skönt. Gick upp och åt frukost sen satt vid datan. Vid halv tre typ kom mamma och lasse hem, en stund efter det så gick jag ut på promenad hehe, det var skönt att gå och rensa tankarna lite :) Plus att jag var tvungen att "gå in" mina nya skor och prova så att jag inte slog ihjäl mej när jag går till skolan på måndag haha. Skulle vara lite träligt om jag halka och typ bröt benet och inte kan röra mej så kommer bussen och så säger det splat! HAHA nej inga sånna tankar nu xd Aja när jag kom in tog jag ett långt bad iallafall. Och nu sitter jag här TADA! :D Ska strax ta fram kläder tills i morgon. Och i morgon ska jag äntligen träna :D Känns som hundra år sen. Aja såhär ser min vecka ut :)

Måndag: Skola, träna med matilda. + MAGGIES FYLLER ÅR! :D
Tisdag: skola, Plugg dag med emma.
Onsdag: Skola, plugg dag med emma. Stan med maggie.
Torsdag: Skola, träna, sola så jag blir brun inför festen ;)
Fredag: Skola, (pappa), va med matilda.
Lördag: MAGGIES 16- ÅRS FEST! :D sover där med :)
Söndag: SOVA! KAnske hjälpa maggie att städa? hehe.




Fyfan jag är så jävla trött på dej! Hur lång tid ska det ta innan du ändrar dej? Hoppas det blir snart. Orkar fan inte med dej och din jävla attityd! Du tynger ner mitt hjärta. I hate that i love you so.. :'/
 

LONELY I'M SÅ LONLEY.. -.- haha

Hej :) Vakna i morse av att mobilen ringer (irriterande) sen gick jonna och jag upp och åt. Sen diska jag massor! Så vi gjorde typ inget speciellt idag. Jonna åkte hem för ett tag sen eftersom hon vart sjuk "/ Tråkigt.. Och krya på dej. Så nu har jag inte så mycket att göra. Ska strax gå ner och laga mat, köttfärssås och makaroner, mm me like ;) Sen ikväll blir det att kolla på någon bra film och äta pizza. Men nu ska jag dra mej till köket.

puss.

MED BÄSTAVÄN ♥

Jonna: VAFAN har jag för jävla tröja på mej?!
Jag: Tack den är min..
Båda: HAHAHAHAH


Idag så hade jag ju friluftsdag, så först hade vi badminton fast den var inställd så vi såg film istället, sen drog vi till curlingen fast vi spela inte. Sen åkte jag och emma hem till henne och såg på film och åt äppel, banan och grädde ^^ Sen åkte jag till stan och mötte mamma så gick vi och köpte skor och så :) så skulle vi handla i vilbergen och så plockade vi upp jonna där med (från gatan) HAHA skoja. Hon sover här tills söndag. PARTY LIKE A ROCKSTAR ;) Aja ska inte plåga henne med att sitta här hela tiden haha. Vi ska strax träna :)


mmmmm me like ;)

din sko - 400 :-

bästa <3


puss.


MM PRECIS..

Är så jävla irriterad just nu.. Min buss gick tydligen men den var redan på väg till hållplatsen när jag gick utanför dörren så det var ju bara glömma att jag skulle hinna med den. Åker med andra bussen. Har lust att lägga mej och sova och låssas som att den här dagen inte finns. Hur jävla störda är mina lärare seriöst? Friluftsdag när det är 20 minus grader? Nej tack. Vem vill ens gå ut när det är såhär? Vill att jävla horsnön ska försvinna. Kommer komma lite sent till badmintonen sen efter det har vi curling, vilket jag inte tänker vara med på så onödigt att ens åka. Plus att man ska ha med jävla matsäck.. Fast ska möta mamma på stan sen efter hon slutat och köpa skor tror jag. Hatar sånna här dagar! Aja nu ska jag gå och borsta tänderna.


På min tomt



puss.

LOOKING GOOD

Hej alla älsklingar som läser min blogg! :D Ni andra kan ju bara dra ballen i gruset. Idag har jag lagat mina första rösti typ :D Stolt jo tjena. Ni vet dom där som ser ut som pankakor fast dom är gjorde av potatis? Men gott vart det iallafall. Och mamma var gullig och köpte chips till mej idag, vilket betyder inget godis, chips, läsk och sånna saker i helgen plus nåra yoga pass hehe. Im' gonna buuurn the fläsk! Haha okej aja.. Sen har jag bara legat framför datan och ätit chips och kollat på two and a half men och duschat. Så nu ska jag snart stänga av datan och sova. Måste upp tidigt i morgon och kolla ifall min buss går. Vilket jag hoppas att den verkligen inte gör! Eftersom jag har friluftsdag haha. Ska spela badminton och curling, det är ju ganska kul men nja. Plus att jag inte ens vill gå utan för dörren förns snön är borta. Men jag har helgen att se fram emot för då sover bästavän här från lördag till söndag och då är vi ensamna hos mej = party. Eller min bror är ju hemma men han sitter bara och lanar på sitt rum så kommer inte se så mycket av honom.. haha. Springa och slänga oss i snön i bikini sen hoppa i bubbelbad måste vi göra! :D Sen helgen efter det är det maggies 16- års fest :D Ska sova där då också så det kommer bli fest heela natten lång ;)


riva potatis..

steka potatis..

ser inte så gott ut men det är jätte gott och jag älskar't!



puss.



SEG SOM EN SNIGEL..

Hejhej. Vart ingen skola för mej idag eftersom min buss är inställd pga vädret. Hatar när man är hemma och inte har ett skit att göra, är så jävla seg aso -.- Måste fan göra nått av dagen men finns ju inget att göra! Men får väll hitta på nått iallafall.. Aja kanske skriver sen.


HAHA jag är lilla lilla pricken läängst bort nere i vattnet haha.
saknar danmark.






I norge för typ 2 år sen tror jag, jävligt dålig bild
javet men tog med en as gammal mobil :p
men har iallafall stått längst ut där på kansten.. FYFAN
säger jag bara. Skit långt ner, stora båtar såg ut som prickar :p
Och det sägs att den dagen sju systrar gifter sej med sju
bröder rasar klippan.


HAHA kul på tekniken :]

Superbingolotto:

Nejnejnejnej, det här heter superbingolotto. Till och börja med är hjulet av eld och det kommer komma in en ekkore med brinnande svans och bara sätta eld på hela första raden av publiken och då kommer det in en liten tjej som heter tuttifrutti som ska lista upp vem det är som luktar timja och när hon har gjort det så kommer snö maskinen och bara blåser snö över hela publiken så det blir så kallt så dom kissar slashpap där inne och så många som fryser ihjäl då det är så många man tar minus sitt riktnummer och då kan man ringa in och då kan man välja om man vill ta den här miljonen eller behålla sina barn och om det är nån gäst där då så kan ju han röka marijuana och försöka fånga dvärgar med en stor håv såhär och fångar han då nummer fem på dvärg då blir det färg femman fast där har vi ju bytt ut då blått mot gult de är av copyright skäl och vinner han där då vinner han en häst och förlorar han då kanske han får kamma hem en liten blond laktosintolerant kille från sypern. Låter det som bingolotto?

 puss.


TRÅKIGT..

Tjena! Den här dagen har vart jobbig med all snö så finns inte så mycket att skriva.. Därför lägger jag in sånna här tidsfördriv xp


Dagens:
Vän: alla mina vänner haha
Låt: michael jackson - michael jackson - todo mi amor eres tu
Outfit: jeans tights, linne, t-tröja och typ stickad kofta
Mat: fisk med potatis
Dricka: vatten
Bonus: att jag fick en semla när jag kom hem ^^
Film: inte sett någon
Sms: vene :p
Upplevelse: Snön! En hemsk upplevelse!
Person: pappa :)

Visste du...

att jag vill - åka utomlands och att skolan ska stängas ner pga vädret
att jag har - världens bästa vänner
att min senaste kyss -  var ett misstag
att jag lyssnar mycket på - musik
att jag funderar på - vad jag ska göra sen.
att jag pratar - aldrig i tele på min buss :p bara om det är jätte lite folk
att jag inte gillar – skolan
att min första riktiga kyss – var gullig haha
att jag avskyr när folk snackar - skit bakom ryggen
att kärlek är – if it's good it's good, if it's bad it's bad..
att jag gillar  – att sova
att jag alltid kommer att – älskar min familj
att jag är hemligt förälskad i - DIN RÖV
att sist jag grät var – Någon dag sen
att min mobiltelefon är – nått jag inte lägger ut här :)
att när jag vaknar på morgonen – sooova!
att innan jag går och lägger mig –  tänker jag massor
att idag har jag – vart ensam hemma hos emma xd
att jag just nu tänker på - vad jag skriver :p
att i kväll ska jag – kolla film och sova
att i morgon kommer jag – inte gå till skolan troligtvis
att jag hoppas – på att det blir en varm sommar
att jag verkligen vill – ha en limpa cigg..


1: Grillmat eller pizza
2: Godis eller chips
3: Fikabröd eller glass
4: Saft eller läsk
5: Grönsaker eller frukt
6: Kött eller Fisk
7: Sommar eller vinter
8: Brunetter eller Blondiner
9: Långt hår eller kort hår
10: Lockigt hår eller rakt hår
11: Blåa ögon eller bruna ögon
12: Pluzsize eller zerosize
13: Följa modet eller bestämma själv vad man ska ha på sig
12: Idol eller Lets Dance
13: Vänner eller Kärlek
14: Frida(tidningen) eller Solo(tidningen)
15: Skor eller kläder
16: Smink eller smycken
17: Högklackat eller ballerinaskor
18: Storstan eller landet
19: Norra Sverige eller Södra Sverige
20: Hund eller katt
21: Hemmakväll eller krogen/fest
22: Pasta eller ris
23: Potatis eller Spagetti
24: Saltlakrits eller sötlakrits
25: Kärlek eller pengar
26: Tokio Hotel eller Jonas brothers
27: Datorn eller tvn
28: Mobilen eller mp3n
29: Cykla eller promenera
30: Sjunga eller dansa
31: Ge komplimanger eller få komplimanger
32: Svart eller vitt
33: Bio eller videokväll hemma
34: Mamma eller Pappa
35: Zac Efron eller Robert Pattinson
36: Måla eller färglägga
37: Läsa eller skriva
38: Bli mobbad eller mobba
39: Bil eller moped
40: Kjol eller klänning
41: Långa killar eller korta killar
42: Långhåriga killar eller korthåriga killar
43: Träslöjd eller syslöjd
44: Idol Agnes eller Idol Amanda
45: Franska eller tyska
46: Födelsedag eller julafton
47: Gå ut och fika eller gå ut och äta mat
48: Osminkad eller sminkad
49: Frysa eller svettas
50: Vara ensam eller vara bland folk
51: Insidan eller utsidan
52: Vitt bröd eller grovt/mörkt bröd
53: Hus eller lägenhet
54: Åka utomlands eller bara åka iväg några mil
55: Bada eller duscha
56: Äventyrsbad eller tivoli
57: Kaffe eller te
58: Guld eller silver
59: Släkt eller vänner
60: Morgon eller kväll
61: Salt eller surt
62: Ketchup eller senap
63: Action eller skräck
64: Rakat eller orakat
65: Vara inne eller vara ute
66: Plastgran eller vanlig gran
67: Pepparkaka eller lussebulle
68: Långa naglar eller korta naglar
69: Löshår eller äkta hår
70: Jordgubb eller Hallon
71: Dataspel eller tvspel
72: Hångla eller ha sex
73: Britney Spears eller Christina Aguilera
74: Cigaretter eller snus
75: Sova länge eller vakna tidigt
76: Laga mat eller baka
77: Mjuka paket eller hårda paket
78: Tomten eller påskharen
79: Vara snygg och elak eller vara ful och snäll
80: Ha diarre eller spy
81: Alvedon eller ipren
81: Psykiska eller fysiska sjukdomar
82: Secondhandaffär eller marknad
83: Prickigt eller randigt
84: Frasses eller Mc Donalds
85: Åka skidor eller åka skoter
86: Små bröst eller stora bröst
87: Bada eller sola
88: Nyponsoppa eller apelsinjucie
89: Sticka eller brodera
90: Böjda ögonbryn eller raka ögonbryn
91: Celine Dion eller Shania Twain
92: Muskler eller inte muskler
93: Sverige eller Norge
94: Prydnadssaker eller ljus
95: Parfym eller deodorant
96: Fil eller yogurt
97: Sängen eller soffan
98: Mormor och morfar eller Farmor och farfar
99: Döv eller blind
100: Utländska killar eller svenska killar


puss.




















puss.





MÄTT!

Hej igen. Städa mitt rum sen iallafall, tog typ flera timmar och när jag säger städa.. då menar jag verkligen städa. Inte bara plocka bort allt som ligger på golvet nejnej haha. Men det var skönt att få det gjort :) Städade toan utanför mitt rum med, så nu är allt jätterent där också ;) Vart färdig tills mamma kom hem så visade vad jag hade gjort och hon tyckte att jag var jätte duktig (a) Sen gjorde jag yoga i ca 40 min, till min yoga film som var skit bra! Men jag kommer säkert få ännu mer träningsverk i rumpan nu :( Men det är ju.. bra? Aja så nu har jag nyss ätit och ska gå och ta mitt sköna bad snart. Lägger in lite bilder jag tog medans jag städade hehe :)

Datumen på bilderna stämmer inte :p





Det HÄR är vad jag kallar mycket snö!






HAHA min autograf från Carola. Det var på hennes konsert här i Norrköping sen klappa hon mej på kinden och ba: Är det du som är jennifer? HAHAHAHAHAHAH


Jag och Sara i England. Jag tror jag gick i fyran. Jag i svart :p
Utanför Sara's hus.


HAHAHAHAHAHAHA! Jag, Sara & Ashley. Omg va ful jag va ;s


<3



Sara och jag hehe


England <3

Från mammas och lasses bröllop

hjärt ris som vi kasta på dom :)


HAHAHAHA josse kmr döda mej! Grönalund för några år sen.


6:an :$ HAHAHAHA

aww



Lägg märket till blå tiran ;)


sur haha

kärlek

är inte redo att slänga dom än :}


hittade en bio biljet ;)


AHAHHA råkade damsuga upp snöret till min persien x) Tog ett tag att få ut det.

Nu ska jag gå och bada.. Men först, en cigg :D

puss.

TJENÄÄÄ ♥

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ ERAR FUCKING FULA MATAFAKERS! okej, skoja. Damp.

Hej idag igen :) Det vart att vara hemma idag, sattanist mjölk! Ska strax ut och röka. Idag blir det att städa rummet och göra yoga till min yoga film. Sen kanske plugga, får vi se :) Har inte så mycket att skriva om eftersom min dag typ just börjat. Justä jag har jätteont i mina rumpmuskler! :o Måste vara träningsverk haha oh gud. Nu kom jag på en till sak jag ska göra! :D Efter mitt lilla yoga pass hehe.. Lägga mej i badet, skummbad, måla naglarna, ta ansiktsmask och läsa min bibel :} bibel= michael jackson moon walk, fast det borde ni veta nu ;)


Michael jackson är underbara. Dom som tycker något annat kan behålla det för sej själv för jag vill inte höra det iallafall :)


puss.

FAN!

Hejhej! Ni suger.. (skämt, me like dom som läser min blogg! ^^) vart inte många frågor alls så då skiter jag i det och tar det någon annan gång -.- Men iallafall.. Skolan var sådär idag, finns människor till allt aso, men du kommer få ditt straff när du minns anar det. PAYBACK TIME MOHAHAH.. nejdå. Men sen efter skolan följde jag med emma till the point/klockis för hon skulle prata med lite folk från klassen som ska fixa ihop pengar till klassresa så det kommer bli ett disco för småbarnen haha funkar alltid. Efter det drog jag hem och laga mat sen satt vid datan. Och jag jag väl tagit fram alla so saker för att jag skulle plugga så blir allt kolsvart. Jag ba: what a fuck? aha strömavbrott.. Ovanligt. Sen sitter jag i mitt rum helt kolsvart med min data haha, gjorde om lite bilder eftersom inte internet funka. Sen kommer mamma hem och säger att det är strömavbrott i hela västra husby så jag går ner och kollar så är det skit mörkt. Såg inte ens dom andra husen som ligger en bit bort på andra sidan vägen! Jag och vart jätte lessen för min data dog också så kunde inte ladda den :( Fast sen kom min bror på att vi inte kan gå till skolan, eller det skulle vara lättare att vara hemma så då vart jag glad igen :D Men någon minut efter så kommer strömmen tillbaka igen! :o Vad är det för jävla fasoner?! :o JAG VILLE JU VARA HEMMA! Åh vad irriterad jag vart.. Tänkte, fan vad soft och sova hur länge jag vill i morgon sen blir det lite kallt med så kan man ligga och mysa under täcket men nejnej.. Inte det nej. Blir väll att gå till skolan ändå.. ÅH!

I morgon ska jag iallfall träna, eller plugga.. Om jag inte ska säga till mamma att jag har ont i magen för att jag drack mjölk idag ;) hehe.



puss.


FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN! ♥

FRÅGESTUND! Fråga nästan vad du vill, och om det är något du undrar över. T.ex vad som fick mej att börja blogga, vad gör jag om dagarna, har jag någon hemlig kärlek.. ;) osv. Skriv frågorna i kommenterer. Fråga på som fan nu, många frågor! :D Om det bara blir några frågor så skiter jag it hehe. Svarar vid ca 22.00.


puss.

RSS 2.0