ATT HA EN BÄSTAVÄN..

Att ha en bästavän.. Betyder jävligt mycket för mej och att just jag har den bästa vännen som finns är jag så jävla lycklig för. Vi har haft våra studer, dåliga, sorliga, lyckliga och klockrena. Jag kan inte beskriva i ord hur mycket just den här vännen betyder för mej, men att försöka går ju. Hon är den som får mej skratta när jag vill gråta, hon är den som får mej gråta.. av lycka. Hon är den som får mej att klara av dagar jag önska inte existera. Och jag vet att hon har tvekat på om jag kommer finns där för henne, hon har vart rädd att förlora mej, på samma sätt som jag vart rädd att förlora henne. Men hon behöver inte ens tänka på att jag skulle lämna hennes sida, för det skulle aldrig hända. Skulle hon be mej att dra åt helvete skulle jag stanna kvar.. på sidan av. Skulle hon försvinna skulle jag leta tills mina fötter blöder. Och jag vill få henne att förstå att min famn är till för henne, vill få henne att känna sej trygg där. För jag känner mej trygg med henne. Jag vill stötta hennes drömmar, men ibland kan det vara såå svår. Men hon ska veta att jag verkligen kämpar, kämpar för henne.. För att hon ska må bra. Det är hon jag har valt att kalla bästavän, det är hon som alltid alltid är välkommen till mej, när som helst hur som helst. Och jag ska erkänna en sak.. Jag är rädd. Rädd att förlora den gåvan jag fått ifrån gud. Räsla för en oftast att tveka. Men jag kommer inte tveka, inte när det gäller valet om dej!









När alla andra svek var det du som stod kvar. Utan dej vore jag bara en av miljoner.

Jag älskar dej..

TOMT I HUVET..

Hellu. Idag vaknade jag vid elva, satte på datan och kollade på sommaren med göran. Sen gick jag upp och fixa mej och så. Vid tre kom mamma och hämtade mej så åkte vi till maggie på Oriflame träff, riktigt nice :) Mamma pratade och visade upp produkter och så. Sen någon gång efter fyra åkte vi hem. Ska strax duscha och fixa för imorgon och så. Har verkligen ingen lust att åka till skolan när det är ju jävla kallt!


Har typ tomma tankar nu.. Är ganska chokad över en sak jag fick veta. Hjärtat, fortsätt kämpa, jag vet att du klara det. Vi har så många minnen tillsammans, vissa bra och vissa dåliga, dom flesta bra. Men jag hoppas att vi kommerr få ännu flera minnen tillsammans. Du är något för fint för att bara kasta bort. Du är värdefull och du betyder världen för någon. Du har många vänner, familj och annan hjälp som stöttar dej till 100 %. Jag saknar våra tider tillsammans men det kommer säkert komma fler. Håll hoppet uppe! Älskar dej



HEMMA ♥

Sitter hemma hos pappa nu och har nyss tagit ett varmt bad :) Åkte till stan förut med maggie och johanna ändå, och kolla lite kläder och så. Nu ska jag strax äta pizza med familjen och i morgon blir det att åka på Oriflame träff typ sen åka hem till mamma :)

puss.

TJENA! ♥

Vi vaknade för någon timme sen och börja fixa oss sen åkte vi någon stans som jag inte kan stava för maggie skulle köpa bokhylla. Haha fyfan är skit seg.. Kolla på film igår så somna jag massor gånger sen vakna av att maggie ba: Vad sa han? Vad händer nu? Haha. Vi gick och la oss klockan sex i morse iallafall.. Kanske ska på stan med maggie och hennes kusin, får se om jag orkar. Hörs senare.

puss.


MOVIE TIME!

Så.. Vad tycker ni om min header? ;) Stackars josè säger jag bara HAHA! Fullt upp. Men nu är jag nöjd med bloggen iallafall och tack så jätte mycket josè! :) Nu ska Ikki (nya smeknamnet för maggie xp) gå och ha movie time :)
Hörs i morgon eller nått. ♥

Ikki's och min gemensamma blogg: kodok.blogg.se


puss.


SNART NY HEADER ;)

Josè håller på att göra en ny header åt mej :) Får se hur den blir sen, men hon är skit bra på det så det blir nog bra. Jag och maggie har gjort en blogg en blogg tillsammans också, har inte skrivit så mycket men lägger in en länkning när vi har kommit igång med den :) Hörs snart!



puss.


HOS MAGGIE ♥

Helllu!!
Läget era fucker? Här äre kanon (y) jaa medans jenny fixar lite på min låda (dator) så skriver ja lite hära va då då :D haha ja vet ni älskar mig xD... / maggz

HAHA. Hej alla gölliga :D Är hos maggie nu och ska sova här inatt :) Just nu nördar vi data och dricker extra large powerking.. Härligt! (y) Haha emma och jag fick skjuts hem till emma förut av våran bildlärare, snällt va? ;) Haha. Aja maggie och jag sitter och bara softar oh så. Men ska dra nu, har inte så mycket att skriva om.


mobbad bild men aa ;p


puss.

HEJ ALLA SÖTA! ♥

Har sovit hos jonna igår, därför jag inte skrev bloggen. Fyfan jag hatar snön just nu! Så sjukt jobbigt.. Tar fan en timme att gå några meter -.- nejdå men lång tid iallafall. Idag vare skola först sen drog jag till stan och träna med Matilda. Tränade inte så jättelänge men var verkligen trött. Sen när jag kom hem åkte jag och handla med mamma och min bror. Ville köpa chips men mamma lät mej inte! Buhu :( Nej men det är bra att hon hjälper mej att vara lite nyttig ^^ Istället köpte jag riskakor, honungs melon och loka.. Loooove. Fick strumpor också haha xd Justä köpte hårfärg med så just nu sitter jag med färgen i håret och ska snart skölja ur den, hoppas verkligen att man ser någon skilnad. Sen ikväll ska jag läsa lite so sen krypa ner i sängen med en halv melon (delar den jämt på mitten och äter med en sked haha godast så) och se någon bra film :D

älskar dej mamma! God know's I do ♥




puss.


HORBUSS

Hola! Sitter hemma och äter apalsin, missa nyss bussen.. Eller den åkte bara förbi mej, visste inte att jag var osynlig? Jag som vill till skolan idag med bara för vi skulle åkte skridskor (som jag missar nu! :( ) och ha öppethus. Menmen, ska åka med ett bussen istället. Efter skolan går jag hem till min halv bror och hans familj :) Får kanske träffa mina sötnosar om dom är där. Sen ska jag hem och typ inte göra ett skit. Btw josè skicka en jättegammal bild till mej på facebook! Haha shit vad man förändras aso.. Så små vi va ^^ hehe aja lägger in den iallafall.

 

haha aw..

puss.



20 SANNINGAR OM MEJ ;)

Hade lite tråkigt så satt och skrev ner 20 sanningar om mej som ni kanske inte visste ;)

1. Jag är cellskräck (trånga utrymmen).
2. Jag älskar karuseller lika mycket som jag hatar dom.
3. Jag tyckte det lät "nyttigt" att säga kött när jag var liten.
4. Jag har haft husdjur hela mitt liv.
5. Jag håller nästan alltid automatiskt händerna så det ser ut som jag ber.
6. Jag har tvångs tankar, tex kan jag inte stoppa musikspelaren på mobilden eller datan om det står 02.23 utan det måste vara jämt tal, samma sak med ljudet på tv osv.
7. Jag kan ha jävligt starka humörsvängningar.
8. Jag hatar mitt skratt.
9. Jag vill ha rättvisa i hela världen.
10. Tar jag ett chips kan jag oftast inte sluta.
11. Jag oroar mej oftast för något jag inte borde göra.
12. Jag brukar oftast se en film till jag kan nästan hela utan till, då har jag verkligen sett klart den.
13. Jag tror på spöken/andar.
14. Jag är oftast lättroad.
15. Jag har aldrig haft näsblod.
16. Jag har aldrig haft vattenkoppor.
17. Jag har spräckt min läpp två gånger.
18. Jag tycker michael jackson är den mest begåvade,finaste och klokaste människan som någonsin vandrat på jorden.
19. Jag skulle ine kunna leva utan musik.
20. Mina vänner betyder obeskrivligt mycket för mej.

puss.

YOU'R LOVE IS MAGICAL, WHIT OUT YOU THERE IS NO WORD TO EXPLAIN, TO TELL YOU.. I LOVE U ♥

Tjena :) Sitter just nu ute och röker och har precis ätit. Skriver med matilda på msn också, saknar dej :( Fan att du inte är hemma i helgen.. Idag slutade vi skolan vid ett iallafall så drog hem till jonna en stund. Ska snart plugga till ett no prov som vi har i morgon.. Trött på alla läxor och prov. Aja har inte så mycket att skriva. I morgon börjar vi 12 sen har vi öppet hus till typ sju, jobbigt.

puss.


8 MÅNADER - MICHAEL JACKSON

Idag var det 8 månader sen michael jackson lämnade jorden.

Igår/i morse några minuter efter 00.00 så kom jag ju såklart på det när jag såg vilket datum det var.. Så jag satte på man in the mirror (som spelades bara låten utan sång när dom bärde in michael's kista på hans "hyllnings konsert") och hade en liten special moment (': Så ikväll blir det väll att läsa min bibel = michael jackson's bok moon walk hehe.




Rest in peace the king of pop!
Finaste människan som funnits.




MYCKET BRA DAG! :)

Hej alla söta :) Den här dagen har vart mycket bra (y) Synd att jonna var sjuk men emma rädda min dag :) Först skolan såklart, var väll sådär. Sen hem till emma, sen hem till mej (min pappa) sen till stan. Fast det gick inte så fort på stan så vi skit i att träna haha. Köpte iallafall en tunika och två tjocktröjor eller vad man säger. Sen åkte vi till vilbergen och sola i 18 min, vart skit varmt! Haha men det var skönt eftersom det är iskallt ute. Syns inte så mycket att man solat menmen.. Vill att man ska bli brun direkt "/ hehe. Blir väll att sola där igen i helgen, matilda du är på va? ;) Grannar måste ställa upp vafan ;) Men nu är jag hemma iallafall, har precis startat en tvättmaskin och nu ska jag kolla lite på datan sen plugga på svenskaprov tills i morgon och sen hoppa in i duschen måste jag verkligen göra så mycket som jag svettades haha + få bort solariumlukten :p Lägger in lite bilder på det jag köpte på stan :)


tunikan som emma köpte likadan :)


den ena tröjan


den andråååå


KRYA PÅ DEJ JONNA MIN ÄLSKLINGS BAJSUNGE!


puss.


GOD MORGON!

Idag mår jag mycket bättre! :) Skönt skönt.. Vakna för ett tag sen så jag har ätit frukost och sitter som vanligt vid datan nu. Städade mitt rum och bäddade rent min säng igår, inte så fräsht att sova i samma sängkläder som man sovit i när man vart sjuk.. HAHA justä! Jag drömde om en glass bil inatt! Emma och jag skulle typ köpa glass ur en glass bil i navesta sen var det ubbe som jobbade i den(euw.. en vaktmästare på våran skola) men all glass såg iallafall jättegod ut och ja vakna flera gånger av att jag dregla! HAHAHA kom på det nu att det borde ha ett sammanhang xd haha. Idag ska jag bara softa och verkligen ta hand om mej själv, ta ett långt bad, göra ansiktsmask och så :) Men innan jag går upp ska jag se på the 40 year old virgin.. haha stackars.




snacka om att jag har vart sliten haha.





min dag typ :)


puss.



FÖRIHELVETE

Hej hopp. Mår lite bättre idag men har fortfarande ont i huvet och mår lite illa. Vill bli frisk nu! Ska/skulle gå på stan med mamma och min bror idag också.. Sen kanske vi ska på bio ikväll eller nått sen är det fest också.. BUHU :( känns som jag missat hela helgen. Aja ska typ gå ner och äta nått sen duscha sen typ se en film och städa mitt rum eller nått. Kommer bli jävligt förbannad om jag blir frisk tills på måndag -.- Btw fick ett jätte gulligt mms av jonna igår:

Kolla min nya frisyr :D emma oh felle
knows how to do :) oh just de, jag festar
åt dig me! :D krya på dig bästavän!
Älskar dig sjukt högt. Allt för dig. Allt!


Aww (': älskar dej min smulpaj!



puss.


NU ÄR JAG VERKLIGEN SPYAN..

Hej alla osjuka.  Har sovit typ hela dagen, är så jävla sjuk aso. Från klockan fyra i morse till typ elva var jag tvungen att spy typ en gång i timmen. Åt jag nått så kom det upp igen. Men nu har jag inte spytt på ett bra tag så de bra (y) Men är skit vart och har huvudvärk. Det ända jag har kunnat äta idag är: En tugga på en macka, 6 jätte tunna gurkskivor, en halv morot och lite youghurt och typ tre rån kex.. Aja ska nog sova nu igen, känns som jag ska spy igen.

:(

Hejhej. Kan inte sova, mår sjukt illa och var uppe och spydde nu vid fyra. Åh hatar att må illa.. Aja, blir ingen skola idag iallafall..


puss släng puss haha.

TRÄNING+SOLA+GLASS=PERFEKT DAG :}

Hej alla pojkar och flickor haha. Var skit trött i morse så tänkte skita i att åka till skolan men ville ändå träna efter så åkte ändå. Efter skolan åkte jag och emma och träna på friskis och svettis (22 min på löpbandet ;) ) haha.. aja vi träffa sara och emelie där också :) Vi kanske var där i en och en halv timme. HAHAHA agit skämde ut sej! stackar'n.. Sen drog vi och köpte munkar haha smart! Sen drog vi och sola, 40 kr för 12 min! :o aja.. jag va panikslagen för jag har cellskräck och är livrädd för att fastna i solariumet så jag fick värsta paniken när jag skulle lägga mej där i haha. Hade skrivit ett sms till jonna innan att jag var livrädd så fråga hon varför men jag svara inte för jag hade bråttom in i solariumet haha sen ringer hon mej ba: va äre? jag: aa jag ligger i solariumet nu fyfan vad rädd jag är jonna jag kommer dö *livrädd röst* . Jonna: nej jag har solat massa och det har aldrig hänt nått blablabla Jag: aa men jag måste lägga på nu! *livrädd röst* HAHAHA sen smsa hon mej någon minut senare : HAHAHAHAHAH! Har aldrig hört dej så rädd ;o inget farligt. Chansen är minimal <3 hahaha. Haha fyfan aso. Aja skönt att få det gjort xd Sen åkte jag hem till mej och emma till sej. Nu ska jag bara ta det lungt sen städa mitt rum och duscha :)




puss.

TRÖTTER

Hej bloggen haha. Sov hos emma igår eftersom hon inte ville sova själv hemma så missa alltså inte bussen ;) haha. Vi kolla på film, köpte cigg, åkte till gårn, köpte pizza och såg ännu mer film. Sen idag efter skolan åkte jag till maggie :) Vi typ snacka om allt möjligt och plarnera lite för hennes birthday party typ haha. Sen skjutsa hennes mamma mej till Oriflame lokalen, va där ett tag och prata massa med madde. Sen nu är jag hemma.. Är jättetrött och ska gå ner nu och äta. I morgon ska jag träna med matilda och kanske emma på gymmet, sweet :) Får se vad som händer i helgen.


puss.



ONT! :(

Tjenatjena. Har typ nyss ätit, va skit hungrig efter badhuset. Det va fan kul där :) Fast det finns ett ställe där man kan simma ut utomhus sen höll alla killar på att rulla sej i snön så jag ville också springa ut där.. Fast det var is på trappan så jag halka och ramla typ tre trappsteg sen landa på röven HAHAHA fan vad jag garva (alla andra också -.-) . Fast nu gör det dö ont men det var det värt fan haha. Orkar inte skriva så mycket, är helt slut och trött så ska snart sova haha :)



äkta jag HAHAHAHA

puss.

HEMMA

Tjena :) Är hemma hos mamma nu och ska kolla lite på datan, städa mitt rum, duscha, plugga lite sen kolla på michael jackson this is it :) Träna två timmar på gymmet förut med matilda, skiiit kul! :D Längtar tills torsdag ;) hehe.



puss.

:)

Hejhej :) Har nyss ätit frukost och nu sitter jag vid datan och ska kolla träningspass tiderna på friskis och svettis. Väntar på att matilda ska vakna, så vi kan åka dit ganska tidigt. Sen ikväll ska jag hem till mamma och på måndag är det skola igen=badhuset=yäy! Aja..


fyfan vad jag längtar till sommaren när jag ser mina dom här bilderna :o


mmmmmmmmmmmmmmmmm..



 

fina bilder va ? ;)

puss.


HOS DADI

Heej :) Sitter hemma hos pappa nu och har nyss ätit frukost. Ska snart ringa till matilda och kolla om hon vill hitta på nått. Åkte till skolan ändå igår, kändes dö sjukt att åka till skolan utan att sovit nått :p Aja på profilen igår fick vi reda på att vi ska göra typ som en pjäs till olika låtar till Grease, pinsamt! Får se om jag ens är med haha. Igår efter skolan så gick jag till jonna och va där en stund och typ somna på hennes soffa sen åkte jag hem till mamma (somnade och vakna typ 6 ggr eller nått på bussen), packade, åkte till affären och köpte lite godis och åkte till pappa :) Gick och la mej nästan direkt. Pappa höll på och fixa pizzan så jag gick och la mej och kolla på tv så länge sen typ somna jag, gick upp och åt sen gick och la mej. Gud vad tjock jag låter haha. Först godis sen pizza :$ HAHA skitsamma.. Man lever bara en gång ;) Hoppas att josè blir frisk tills i morgon så att vi kan träna.. Annars får jag väll tvinga med någon annan :)


puss.

GODER MORGON!

TJENA TJENA! :D Jag har inte sovit ett skit inatt och jag är skit pigg! Funderar på om jag ska till skolan eller inte.. Tråkigt att bara sitta hemma, men jag är ju ändå förkyld. HUUUUUUUUR ska jag göra? Det är frågan! Och alla mina homeis ligger ju bara och sover så dom är ju roliga.. -.- Aja ska gå upp och äta nu iallafall innan jag döör! Idag har vi: matte - blää. no - nja beror på. so - tråkigt men överlever ju. profil - kan va kul, beror också på vad det är.

Okej det här vart ett "jag är övertrött" inlägg.

puss.

PLUGG

Hej alla friska.. Fan jag kanske kommer få öron inflammation igen och det är ett helvete! Varje gång jag sväljer eller gäspar så låter det typ som en bubbla sprängs i örat. Fyfan så jävla jobbigt var det när jag hade det förra gången. Blir nog ingen skola i morgon heller. Åh herregud min bror kom in i mitt rum och fråga om jag skulle till skolan i morgon. Jag: får se.. Han: Jo det ska du, går ner och säger till mamma nu. HERREGUD vilken tönt! Så omogen, sköt ditt egna. Har precis duschat och nu ska jag plugga lite svenska sen sitta vid datan en stund till sen läsa min bok, vi måste läsa en deckare i skolan haha men den är bra iallafall. I helgen ska jag till pappa, får se vad som händer. Ska träna på söndag iallafall om jag blivit bättre.


Förra gången jag hade öroninflammation så värkte et hål i min
trummhinna så det rann massa var ur örat och så. Skit äckligt
, obehagligt & gör ont som fan.


puss.




BLONDAA.BLOGG.SE

HAHAHAHAHAHHAHAH fyfan så jävla skön han är! Sitter framför datan och as garvar x'd






















MÄTT

Har precis ätit, känner mej fortfarande förkyld men det var värre i morse iallafall. En sålänge har jag bara legat i sängen och kollat massa bloggar och så. Hade tråkigt så tog lite kort förut haha.


man ser att jag bara legat i sängen hela dagen haha.
plus att mitt lår är grande! = stort haha. älskade mackisar ;)


ööööööööööh



puss!


FÖRKYLD & ALLMÄNT DÖD!

Hejsan. Sitter hemma i sängen med datan och en kopp te. Blev ingen skola idag, först missa jag bussen men sen orkade jag verkligen inte åka. Känner mej helt seg. Hatar att vara sjuk! Jag som verkligen ville åka och träna idag med :( Fyfan ligger här och nyser och snorar haha fresh. Men får träna i helgen om jag inte blivit sämre då. Idag blir det väll att ligga och kolla på filmer som jag sett typ 4 ggr redan, kanske göra lite svenska, sova och dricka litervis med te och hoppas att det tjocka i halsen släpper med..



puss

OUPPS

Hellu agien haha. Fan, somnade efter jag skrivit bloggen och så och vaknade typ nyss! :o Kommer säkert somna sen ikväll bara för jag måste plugga och så. Sitter iallafall här nu och äter rostade mackor och dricker te ^^ Mamma var gullig och köpte en daim till mej när hon var och handla men det är tveksamt om jag orkar den haha. Btw, ska försöka sluta röka också :) Nu har jag inte rökt på ca fem timmar (y) Anyway..

Puss.

KOM HEM NYSS

Hejhej :) Pappa skjutsade nyss hem mej från stan, vi var och köpte tränings kort på friskis och svettis, räcker ett halv år och kostar 1200, pappa betalar (a) Haha nu jävlar ;) Har inte så mycket att skriva om. Skolan var väll okej. Idag ska jag inte göra så mycket. Plugga lite och ta det lungt :)



puss

06.05

God morgon! Vaknade nyss upp ur en jätte konstigt drömm! :o Det är tredje natten i rad som jag drömmer nått jätte konstigt. I måndags drömde jag om en kompis och en kompis kille och i drömmen var det bland annat vinter och sommar liter hur som helst och så var det en tjej som spruta cola sås på oss.. Ni vet som som man har på glass? Och igår drömde jag bland annat om att jag skulle övningsköra en flakmoppe på mitt land med pappa (kan redan köra den hehe) och en står jävla björn som hade kommit till våran stuga och snott en tårta och han satt på en bänk med tårtan som var lite stor som björnens tass och björnen hade slagit av min brors huvud. Och inatt drömde jag att jag gick i klocket, sen var det en kille med cykel och en cigg i munnen som skulle gå ner för en liten "stig" i en backe. Sen kom det typ en tant också vi stog att tre vid stigen och man kunde bara gå en i taget. Sen fråga han om nån av oss kunde hålla hans cigg och sen sa typ tanten nått så han fimpade ciggen i hennes ansikte! :o (obehagligt att se) Sen var jag i nått parkerings hus sen kom jonna smygande och sa att hennes pappa hade frågat om hon ville bli modell och hon sa nej, och jag fick inte säga det här till någon, det var skit hämligt!

Sjuka drömmar va ? :o Konstigt att jag drömt tre dagar i rad också och kommer ihåg alla drömmar för det brukar man ju bara göra ibland..

Aja nu måste jag börja fixa mej, orkar inte skolan men måste kämpa! :)



puss.

OMG

HAHAHAHAHA fan måste bara lägga in! x'''''d




hahahahahah

puss

SOVA SNART

Sitter och äter risifrutti och har nyss tvättat ansiktet, ska smörja benen och armarna med body lotion sen sitta vid datan en liten stund till sen sova :)


tagit med mobilen och den kameran suger :p



puss

FELSMS.COM

HAHAHAHA jonna visa mej en sida där folk har skickat sina sms till fel personer och vissa är riktigt pinsamma. Måste lägga upp några.


Till: Pappa
Sms: Nu vet jag. Tänkte döpa din kuk till Raul. Det låter stort och maffigt. Kommer suga av dig i kväll oavsett om du vill eller inte. ;P
Svar: Du kommer inte orka äta middag i kväll förstår jag. Inte efter Raul.

Förklaring: Ni kan inte ana hur jag skämdes när min pappa svarade mig och jag förstod att jag skickat till honom. Fan fan fan. Jag berättade för min kille som smset var menat till. Han kom inte hem till mig på 2 månader efter det.




Till: Innebandytränaren
Sms: Ska du med till Sunny Beach i sommar? Från regn och rusk till sol och snusk.

Svar: Nej. Men tack att du frågade.

Förklaring: Skulle skicka till en vän men skickade till min tränare. Muppen trodde att jag vill ha med honom. Ännu pinsammare att förklara då :)


Till: Farfar

Sms: Gillar alla killar när man sväljer sperman? Tycker dom inte att man är äcklig

Svar: Fråga inte mig om sånt

Förklaring: Ville fråga min killkompis men skickade till min farfar. 1 veck eftr det så skulle vi fira jul i hop. Jag ville försvinna från jordens yta


Till: Pappa
Sms: Godnatt älskling:) vi hörs imorgon, hoppas du sover gott:) <3
Svar: Har du druckit? Kom hem nu!

Förklaring: Skulle skicka till min älskling, men råkade skicka till pappa för att jag är en klant



Till: Pappa
Sms: Vilket jävla håll skall jag raka åt på fittan!!!!! Blir ju rödprickig som jag vet inte vad. Ser ut om ett vinterdäck Haha
Svar: Du får prata med mamma. Jag har mycket på jobbet.

Förklaring: Pratade med en kompis hur man skall raka sig för att det inte skall bli prickigt. Men hur jag än gör så blir det de. Ville bara visa henne med ett sms att jag ledsnat. Men numera vet min pappa att jag rakar mig där nere. :/

Till: Killen
Sms: Jag känner att ja vill gå vidare i mitt liv, utan min kille, hur förklarar jag det för honom?
Svar: Nu vet jag

Förklaring: Jag gick och kände ofta att jag inte kände mig lycklig hos min kille men vågade aldrig berätta det, sedan så råkade jag skicka ett sms till honom som egentligen skulle till en kompis


Till: Mamma
Sms: Hej, hittade en dildo i mammas troslåda imorse och var så jävla kåt så jag lånade den, som tur var hann jag lämna tillbaka den innan mamma kom hem. Hoppas hon inte märker det. =)
Svar: Varför måste du ta min dildo, du har ju pojkvän?

Förklaring: Skulle skicka till min kompis men kom till mamma, så jävla pinsamt!


Till: Mamma
Sms: Hahaha, jo men imorse när jag vakna gick jag och sket, när jag var klar rakade jag röven med morsans rakhyvel utan att ha torkat mig ;)
Svar: Vad i helvete?!

Förklaring: Jag och min polare Matte hade börjat skoja utan orsak och helt plötsligt tävlade vi om vem som kunde komma på äckligaste grejerna, självklart hade jag ju inte gjort detta, men morsan trodde mig inte och köpte ny rakhyvel.. Pinsammaste ögonblicket i mitt liv när hon kom hem


Till: Pappa
Sms: Ligger naken med ett äpple i munnen och en citron i röven som din lilla julgris
Svar: För helvete adam!

Förklaring: Skulle skicka ett sexigt sms till min pojkvän, med det kom till pappa. Vi sågs inte på flera veckor efter det...


Till: Chefen
Sms: Fan jag skulle få sparken som om bossen fick reda på det här. :/
Svar: Vad är det jag borde veta?

Förklaring: Skickade till chefen men skulle skicka till min man. Jag hade nämligen gjort en riktigt dum grej på jobbet.


Till: Chefen
Sms: Jag åker med. Jag har sjukskrivit mig tor-fre. Feeeesssst :)
Svar: I morgon vill jag se dig på jobbet kl 08 i vanlig ordning.

Förklaring: Skulle skicka till en polare som skulle ner till Göteborg och festa över helgen men skickade till min chef


Till: Väninna Mikaela
Sms: Tycker inte du Mikaelas baby såg lite konstig ut. Platt näsa och stora ögon?
Svar: Det är till mig du har skickat. Ska bli kul att se hur din baby kommer se ut med tanke på hur ful du är.


Till: Pappa
Sms: Luktar kalaspuffar när jag kissar. Fan är det någe fel? Ska man testa sig?
Svar: Haha du har druckit öl. Det där känner jag igen.

Förklaring: Skulle skicka till en polare. Blev lite orolig att jag fått något annat skit. Men min erfarne far hade tydligen varit med om samma sak. :)


Till: Min lärare
Sms: Jag älskar dig
Svar: Tyvärr, jag är upptagen

Förklaring: Min kompis skulle skoja med mig och skicka ut "Jag älskar dig" till några personer i min telefonbok, det kom bland annat till min lärare och några ex pojkvänner...


 

HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH












HEMMA FRÅN SKOLAN

Hejhej. Är hemma nu och har nyss badat :) Fick sluta efter lunchen idag så åkte hem med tidiga bussen. Hade teknik idag, första gången. Trodde det skulle va skit tråkigt men det var kul :) Josè och jag är bäst på att bygga och komma överens aso ;) *not* haha. Fan är skit sugen på dillchips haha. Smsa mamma nyss och bad henne köpa, hoppas hon gör det annars! Haha naerå men sen när jag börjar träna så ska jag försöka äta nyttigt så man måste ju passa på nu ;) I helgen ska jag till min älskade pappa :) Kanske ska sova hos maggie eller träffa matilda sen på söndag ska jag träna.





Finns inte ord för hur mycket jag älskar dom här haha!

puss.


HOS EMMA

Hej alla frysna haha. Är hemma hos emma nu, blir att sova här eftersom vi var i nva och köpte cigg så hann inte tillbaka till bussen. Kan fan inte vara ute längre, såå jävla kallt! Är skit trött så ska se film med emma nu så vi kommer säkert somna i soffan till filmen. I morgon slutar vi ett, skönt :) Ska börja träna med josefin på torsdagar och söndagar från och med nu :)


puss <3

SKOLAN

Hejhej. Sitter i skolan just nu och läser engelska med emma och ronja. Kunda inte blogga igår för mitt internet funka inte. Men idag ska jag va med emma så vi får se vad vi hittar på :) Om tre månader är det fan nationella prov -.- Aja ska dra nu.



puss.

-

Lägger in lite bilder från igår, orkar inte ta med alla.















































:D

Tjena! :) SItter och äter pizza med jonna i soffan nu och emma ligger i sängen haha. Igår gick 38 öl åt HAHA. Mamma kommer och hämtar mej vid sex så då ska jag bara ta det lungt och så. Men nu ska jag fortsätta äta min pizza! :)



puss

ÖHHH

Tjena! Emma och jonna är och lämnar thim eller aa följer han till ronja och jag sitter här själv haha. Vene om jag är tröttt eller nått men aa. Blev ganske lyckad kväll iallfall :) Förutom vissa saker men det är typ alltid nått men aa. När dom kommer skavi äta macka [: haah aja puss

Tick tack on the clock but the party never stop!


HOS EMMA

Hejhej. Är hemma hos emma med jonna, ronja, thim och jonte och soft dricker lite :) Va nyss och mötte jonna fyfan vad kallt det är! Mina lår aso :o Jonna och jag ska sova här idag haha alla har varsin data, nöördar hej! :D Haha. Lägger in lite bilder emma och jag tog förut.



yeah ljushuve! (h)





haha



aa man måste ju bjuda på sej själv haha







HAHAH





puss <3


08.09

Suprise skitungar! :D Haha, fortfarande vaken.. Försökte somna förut men det gick inge bra så nu är jag här igen. Gick upp och gjorde kaffe åt mamma och åt frukost (i mitt fall kvällsmat HAHA) med henne sen gick ut och rökte och det snöar som fan ute :) Mobbar maggie på sms med bara för att hon är påväg till skolan och jag har inte ens sovit än haha :D fan vad jag snackar om det :o Är väll typ stolt eller nått haha ;) skoja.. Men finns inte mycket att göra på datan så ska ta och se på sex and the city filmen så att jag blir lite trött :) Kommer säkert vakna när mamma kommer hem från jobbet vid sex :) love it! Aja godmorgon/godnatt.



bara för att jag har världens bästa vän som jag
älskar högt här på jorden! :) haha

puss <3


05.23

Haha fortsarande vaken och inte ett dugg trött! :D HALLELULJAH! Ska vara vaken tills mamma går upp om ca 40 min. Ska äta frukost och gå ut och röka med henne för jag är skit hungrig och röksugen.. Sen ska jag gå upp och sova! :D svårt att inte älska det aso :) Aja puuuuuuuuuuss.

KALLT! :(

Ligger i min säng med datan (som vanligt) och mina stackars fötter fryser ihjäl.. Har inte gjort ett skit idag, kollat på film och tvättat och så haha. Och jonte r/n ditt jävla handikapp skrämde skiten ur mej! :o Han skicka en jävla länk sen om man tröck på den så kom en ful jävla horfitt spök tjej upp.. Och jag fick värsta hjärtattacken och börja nästan tjuta och vart dö lack på jonte haha. Men sen skicka jag den till jonte sandell och han sket typ på sej så då vart det roligare :) I morgon ska jag försöka gå upp ganska tidigt och duscha sen fixa mej lite och så sen när mamma kommer hem ska hon skjutsa mej till emma så ska jag sova där. Blir lite soft dricka och så, prata lite och sånt. Vi skulle vart fler men jag är tydligen den ändå sociala -.- jonna kanske kommer också. Och när jag kommer hem ska jag sova ända tills måndag morgon då skolan börjar.. Fan börjar få kramp i rumpan, har suttigt upp för länge haha. Det konstiga som hänt idag är att jocke undrar hur det känns att bli avsugen av en snigel.. Weird haha.



puss <3

God morgon (?)

Hejsan :) vaknade strax efter tre idag, jag som skulle gå och lägga mej tidigt igår och sen gå upp tidigt idag.. Gick och la mej fem någon gång. Men fan vad skönt det är att sova länge. Funderar på om jag ska skita i frukosten och laga mat istället.. Är skit hungrig! Idag ska jag inte göra så  mycket, kolla lite gymnasium skit på nätet. Men nu måste jag gå ner och laga mat innan jag typ.. dör?



wierd bild.    puss <3

ÄSÅPADLwdöåzaavsQKQ :@@@@@@@@@@@@@@@@

Sitter och försöker kolla på bloggadwards eller hur fan det stavas men jävla horfitt skiten funkar ju inte! :@ plus att jag får damp för att jag vet inte vad jag ska göra, rastlös hej. Sen jag fick min data är det ändå jag har gjort sen dess att sitta vid datan hela dagen typ varje dag -.-' Aja, ikväll ska jag iallafall gå och lägga mej ganska tidigt vid tolv kanske och försöka gå upp tidigt också.. Och i morgon ska jag städa, tvätta och massa annat, kanske åka in till stan, ska försöka att inte sitta vid datan på hela dagen i morgon haha lyckat..

Känner mej så jävla seg och sliten, som att jag har påsar under ögonen som hänger ända ner till hakan. ÅHH !

OCH!.. det går inte att ladda upp bild.


Hejhej.

Vaknade för en liten stund sen, somnade vid fem igår.. Måste verkligen börja att gå och lägga mej tidigare nu så att jag vänjer mej innan skolan. Nu går och jag och lägger mej typ en timme innan jag skulle gått upp om det var skola. Men det är så jävla skönt att sova hur länge man vill. Aja, idag ska jag inte göra ett skit. Städa mitt rum och tvätta kanske. Eller bara ligga i sängen och slappa hela dagen ;) Satt föresten igår i mer än tre timmar och la över bilder till min nya data från den gamla och sortera in alla bilder i olika mappar.. Fick värsta huvudvärken :p
Men nu måste jag gå och kissa sen äta frukost :)

Btw, mitt comviq har gått ut, laddar på idag. (till dom som läser min blogg&messat mej men inte fått något svar haha)

puss <3

-.-

Klockan är just nu 04.47 och jag och maggie har sett massa film, ätit alla möjliga chips + doppa dom i salsasås och skrattat som idioter :)

Jag: Man skulle kunna fixa mitt hus så det blir sädär läskigt som i skräckfilmer..
Maggie: Aa typ inte städa på två månader, trasiga mattor..
Jag: Blodiga lakan!
Maggie: ehh va ? -.^
Jag: Ja ? Man beställer hem en stor jätte (as garv i typ fem min innan jag kunde fortsätta) som tar upp dej
och trycker dej på mage (ännu mer garv) så det bara sprutar mens! Där har du dina blodiga lakan.
Maggie: Men euw, fan vad äckligt du är!

Hahah (a) Snacka om att jag har bra fantasi ;)


fan hade gjort värsta snygga bilden till texten men den går inte ladda upp :o
proar i morgon. Orkar inte hålla ögonen öppna.

puss <3


nva

Hejsan :) Sitter hos maggie nu med en skål glass i knät :) När vi kom till henne så drog vi ut direkt och träffa mickis och gick runt lite och så. Sen drog vi hem till maggie och åt mc haha fyfan vad gött! Och nu har vi suttit vid varsin data i ungefär 2 timmar haha. Kanske blir att se film sen eller bara mer data.



kanske inte ser så gott ut men aja haha.

puss <3

med magby

Hejsan alla backslicker :) Åkte hem till mamma vid halv ett ungefär. 22 sms och ett missat samtal, trode fler hade saknat mej men nejnej haha. Maggie är inte liiiiiiiiiiiite irriterande HAHAHAHA hon petar på mej med sina fötter och dom är NAKNA! Hatar fötter! HAHAHAHA ohhh ska döda henne! :@ HAHAHAHA moje aso. Aja vi har iallafall sett på film och skrattat som idioter :) Åh jag luktar fötter! Svettig fot! :( Vi har iallafall bestämmt oss att åka till marknaden i dalarna i år igen :) Nu ska jag dra och bada i parfym.




jättefin bild mm we like it ;)
 
puss <3

hemma från stan.

Kom hem från stan nyss, sett avatar på bio med matilda :) Den var skitbra! Och innan lät det typ så här: Palla se en jävla film med massa blåa gubbar som spriger runt och krigar -.-' Men dom som inte sett den borde se den, och dom var faktiskt söta! Kan inte sluta tänka på filmen haha. Aja ska gå och lägga mej ganska tidigt eftersom jag vill gå på tidigt i morgon och åka hem till v-f= mamma! Haha min älskade och saknade mobil har legat där orörd sen nyårs afton :( Och har inte rökt en igår vid fem kanske! :o vh=mamma,telefon och cigg= jag måste ha nu! Och där är inte jag den ända som går och lägger mej typ tre fyra.. Får väll kolla på scrubs avsnitt som jag redan sett tills jag somnar haha. Aja sov gott.



<3

 


shopat :)

Hejsan.. Vaknade vi tolv ungefär idag, gick upp och åt frukost och fixade mej och så åkte jag, pappa, dennis och marie till maxi :) Hade fått 500:- av min farbror så jag gjorde slut på dom. Köpte vanliga svarta tights 100:- , jeans tights 179:- och två linnen för 200:- Min bror och jag köpte även två tröjor till pappa eftersom han fyller år den 6e. Fast han får dom idag så hoppas han blir nöjd :) Ska äta snart sen kanske se bio med jonna. Blir nog att åka hem till mamma lite senare ikväll. Ha det så bra ;)



jag och min saknade vän arma <3

puss .

hungrig&kissnödig!

Hej alla :) Ligger med min data i sängen och kollar lite bloggar och så. Är hungrig och jätte kissnödig men vill inte väcka dom andra, pappa skulle bli galen om han visste att jag var uppe nu haha :p Ska strax kolla på något avsnitt till av scrubs innan jag somnar. Åker hem ganska tidigt till mamma i morgon tror jag, känner att jag måste tvätta och städa mitt rum och så. Och ta ett långt varmt bad! :) Tänk.. min mobil bara ligger där hemma och väntar på mej, suck. Aja nu blir det älskade scrubs.



puss på rompan :) 


hos pappa

Är hemma hos pappa nu. Har skit tråkigt, saknar min mobil också! :( Har vart utan den i två dagar nu.. Är sugen på nått också men orkar inte gå till affären nu. Jobbigt! Får kolla på scrubs och shan the man så kanske jag blir gladare haha.




grr mjaaaao ;) mår redan bättre!




100101

God morgon igen :) Vakna vid två ungefär så nu ligger jag och jonna i sängen med varsin data = data nördar! Jag har skit ont i mitt hår :( Bara för att jag har sovit med bulle på huvet haha, inte sån bulle man äter men aa ni fattar -.- Ska hem till pappa sen, får se när det blir. Glömde ju min mobil hemma hos mamma igår och jag kom på det när vi nästan var framme hos pappa, jobbigt jobbigt.. Undra hur många gott nytt år sms ja kommer ha haha. Ursh snart börjar skolan "/ orkar verkligen inte..



nytt år.. shit vad fort det går.

puss

fortfarande vaken..

God morgon alla! Jonna gick nyss och la sej och jag sitter fortfarande vid datan, börjar bli lite trött haha. Fan fattar knappt vad jag skriver, plus att jag har pratat så mycket idag så att jag inte ens orka prata förut. Har suttit vid datan sen halv två kanske haha. Oh gud måste verkligen sova nu..



muuuuaaaa


gott nytt år ;)

Hejsan svejsan :) Åkte till pappa idag och va åkte och köpte raketer sen åt vi tre rätters middag och öppna lite sena julklappar och så, mys :) Sen drog jag till jonna, ska sova här. Vi drog ut ganska tidigt och sköt lite små raketer HAHAHA jag tänder en stor raket, spriger därifrån och ser jonna HAHA ligga på marken en bit bort x'd sen när jag skulle vara duktig och städa bort alla raketer (bakom en snö hög) och halkar så jag typ lägger mej på ena benet och det andra rakt ut HAHA typiskt oss.. :p Sen drog vi in, satt lite vi datan och softa, sen åt vi vid tio kanske och vid halv tolv gick vi ut och börja smälla alla andra raketer. Och vid 00.00 tände vi tillsammans en raket som hette bestest friendes (': aw how cute.. Sen va det typ bara små raketer kvar så vi har lite kvar tills i morgon ;) Lägger upp lite bilder sen 2009.




kärlek till er!



skolfoto



you mean the world to me



emma, alex & jag



bästa haha



ignorera min "min" haha



magby & jag


arma & jag


matilda & jag


matilda & jag


arma, jonna & jag.

matilda & jag. HAHA ser ut som mina byxor sitter dö långt upp


arma & jag


emma, arma & jag. valborg


ann & jag. prao HAHA


jonna, sara & jag. haha fan vad kul vi hade :p


matilda & jag


hahah en jävla vakt följde efter mej och matilda på lekhuset -.-'


haha jonna och jag drog ut på kvällen (i sommras) och hoppa runt i
dom stora vatten spridarna på den jättestora golfbanan vid mej haha
fyfan vad kul det var aso.. plus att min bror praktisera där (a)


från jonna. Vi skulle till danmark samma dag och trode att vi skulle hamna
på samma båt, fan vad glada vi va.. Men det gjorde vi inte haha -.-'


danmark


haha jag, ann & arma hade tråkigt på tekniken ;)


hos syster i malmö, rix fm festival

Och tillslut för att inviga 2010: en video med mej och jonna HAHA :D



love yah bitch! <3

puss & god fortsättning :)

RSS 2.0