Seg söndag

Hellu hellä :) Sitter ute och dricker kaffe och tar en cigg, måste piggna till lite, är så jävla seg :o Måste strax gå in och packa eftersom jag ska vara hos pappa i två veckor. Vet inte hur det blir med bloggandet eftersom dom har såndärnt modem som man sätter in i datorn och deras dator hade tydligen blivit konstig efter jag använt det hihi :blush: Menmen, får väll klara mej. Idag när jag kommer till vilbergen ska jag iallafall träffa matilda, får se vad som händer. Ingen i vilbergen kommer gå säker nu ;) Aja har inte så mycket mer att skriva så nu blir det att packa och dunka musik :thumbup:


Extra stooor bild

Ha det bra!

puss.

Shrek

Har nyss ätit, sitter och kollar på Shrek med min brors dotter, lill killen ligger och sover så sött! :) Vi har busat massor och det kommer säkert bli mer bus hela dagen eftersom dom ska sova här. Kommer vara helt slut ikväll :p Har också suttigt och läst en bok om tatueringar, har fått lite idèer :thumbup: Nej nu ska jag kolla på filmen.



puss.

Långt inlägg

Hej! Förlåt för värdelös uppdatering men har inte haft tid eller orkat. Gör som jag brukar när jag inte orkar skriva en hel bok här:

Måndag: Åkte till jonna, var ute, filmade och kollade film osv.

Tisdag: Mötte matilda i skarphagen, gick hem till pappa sen åkte till speedway, as kul som vanligt! Och vargarna krossade dom andra, som vanligt ;) Efter det skjutsade pappa hem mej och matilda till mamma. Vi drog och bada, eller jag badade. Sen kollade vi lite på tv och så.

Onsdag: Vi tog bussen in till stan. Ronja mötte upp mej sen gick vi hem till henne, drog till stan och fixade dricka, åkte hem till ronja, fixade oss ochbörjade dricka lite, följde med ann till willy's. Sen kom ann och jonna till ronja så vi var där en stund sen gick vi ut och mötte emma. När vi vart ute en stund gick vi hem till ann och var där nån/några timmar, sen gick och jag ronja hem till henne, gick och la oss.

Torsdag: Var hos ronja tills halv 10, vi låg bara i sängen hela dagen och kollade på film. Vid halv 10 gick jag hem till pappa och sov där.

Fredag: Mamma kom och hämtade mej sen åkte vi till tandläkaren. Jag lagade en tand, borrade aso. Fick två bedövnings sprytor så är fortfarande bedövad i käften, fast jag fick sprutan vid tre -.- Skit jobbigt är det! Aja sen åkte vi till hageby centrum för mamma skulle köpa böcker om hundar eller nått. Jag köpte dop present till malin och fille's lilla sötnos och en plansh på michael jackson sen åkte vi hem. 

Nu sitter jag här i min smärta, sjukt jobbigt är det :( Ska strax sätta på en film och ligga och tycka synd om mej själv. Men ska egentligen inte klaga, bättre än att ha hål i tanden. I morgon kommer min brors barn hit och sover :thumbup:

Orkar inte kolla stav fel..



Ha en bra fortsatt dag :)


puss.

Måndag

Sitter här ny duschad, jag och mina bröder har hjälpt mamma att måla staket, råkade skvätta färg på min bror, det var kul :blush: fast sen råkade jag skvätta i hans ansikte så då vart han inte glad.. fast han sa att han inte skulle göra nått sen när han gick förbi mej drog han fetaste sträcket på min kind och mitt ben -.- Aja skönt att duscha bort all färg haha :D Nu ska jag väll börja fixa mej lite sen ikväll sover jag hos bästavän! :) Tror vi drar till willy's och köper lite gott sen kollar massor film och självklart kommer vi ligga på golvet många gånger och inte kunna andas för vi skrattar så mycket :p 


Du är lampan jag tänder när det blir mörkt! HAHAHAH
ae.. du är det bästa som hänt, älskar dej obeskrivligt mycket! Du kommer alltid vara min smulpaj :)

Ha en bra dag!

puss.

Bedorande ängel ♥

Verkligen värda att se..




















Rest in peace
Forever in our heart's

Musik

Sitter i sängen med datan och dunkar musik, är as glad :D Hjälpte mamma att baka rabarber och jordgubbspaj förut, sen åt vi kött och pomme hela familjen sen pajen till efterrätt :D Härligt att hela familjen var tillsammans, love u guys! :D

iiih längtar till onsdag, träffa brudarna! :D




Nu blir det snart film :)

puss.

Hemma

Hejhej. Sitter ute och röker, kom hem för en stund sen :) Orkar inte skriva värsta boken om vad jag gjort i helgen så aa..

Fredag: Kom till pappa, var ute med ronja i vilbergen sen kom jonna också så vi var ute ett tag

Lördag: Åkte till katrineholm med pappa, marie, billy och dennis och träffade farmor och min farbror så åt vi på restaurang, skit gott :) Bara för farmor hade fyllt år, sen åkte vi hem till farmor och åt tårta. Träffade ronja på kvällen och var ute ett tag.

Söndag: Drog till stan med ronja, köpte skor och parfym sen åt vi på mc sen åkte jag hem till mamma :)

Nu ska jag gå in och ta ett bad sen blir det nog bara ligger och kolla på film eller nått.

Tråkigt inlägg kanske men orkar inte skriva massor :p

puss.

Hero of war

Sitter här ny duschad framför datan, ska strax börja packa lite eftersom jag ska vara hos pappa i helgen. Vilket betyder att jag inte kommer kunna blogga förns söndag. Idag ska jag träffa matilda och ronja :) Ronja och jag kanske drar och solar, känner att min färg gått bort en aning.. buhu :( Och på lördag ska familjen åka till min älskade farmor :D Hon fyllde år igår så vi ska åka och äta på restaurang, kosta typ 300 kronor per talrik :o Men det ska bli kul iallfall, saknar min farmor varje minut när jag inte är hos henne :( På söndag vet jag inte vad som händer, sånt som märks :)


Bild från lägret, saknar!

Ha en bra helg alla söta :)

puss.

Fredag.. igen

God morgon på er! :) Ligger i mammas och min låtsas pappas säng och äter frukost, macka och honungs melon. Ska ta hand om hunden idag men hon sover just nu, skönt :) HAHA bara för jag skrev det kom hon in springandes med sin leksak i rummet -.- fan. Trodde jag kunde slå på en film medans hon sov.

Såg The karate kid igår med, skit bra vad den! Rekomenderas verkligen :thumbup: En utav dom bästa filmerna jag sett. Jaden är så jävla söt med!




Jaden Smith och Jackie Chan




Jaden och hans pappa Will Smith :)

puss.

~

Nu har maggie åkt, vi hann inte se klart hela the exorsism of emily rose men whatever :) Vart jätte hungrig helt plötsligt så ska gå ner och göra lite pyttipanna och ägg, love it :) Sen blir det städa mitt rum, och då menar jag verkligen städa. Ligger sand, vatten, påsar, kläder, chipsskål, handdukar, platttång osv på golvet.. sängen ser ut som skit med. Äkta tonårs rum typ :p Nej nu måste jag gå ner och äta innan jag svimmar.



puss.

Film, film och film

God morgon :) Maggie och jag vaknade för en stund sen, har nyss ätit frukost. Igår satt vi ute och drack kaffe och snacka massor om andar och sånt och kollade film som vanligt haha :) Igår såg vi, hot rod, sex and the city 2 och the last song. Nu ska vi strax se The exorsism of emily rose.



Ha en bra dag!

puss.

Buenos días

Mamma väckte mej vid sju, gick ner och sov lite med Molly, gav henne mat och gick ut med henne. Nu är hon as busig och biter i min datorsladd hela tiden -.- Idag ska maggie komma hit, hon ska komma ganska tidigt så väntar på att hon ska vakna :)



Är ganska sugen på att göra kaffe så jag piggnar till lite men vet inte om jag orkar, fast har ju inte så mycket bättre för mej precis :p

Just det, inatt/i morse vid typ tre kanske skulle jag ut och röka så ser jag att gardin stången i köket har halft ramlat ner. Så var den inte när mamma och min låtsas pappa gick och la sej, och alla andra sov då när jag gick upp.. Molly kan inte haft ner den för hon är ju så liten. Aja, konstigt.. är lite smått rädd. Känns som en ande ska komma och kasta upp mej i luften och slå ihjäl mej :o *tvi tvi ta i trä*


Ha en bra dag!


puss.

Tankar runt tamponger..

Haha jag har faktiskt tänkt på det här ganska länge. Vore det inte så mycket bättre för hygienen att ha tamponger med införingshylsa? Det borde dom sälja i affärerna. Tänk om man tex. sätter in en tampong precis innan man ska äta godis eller nått, så sätter man in den och tvättar händerna.. men är det säkert att man får bort allt från fingret? Haha äckligt jag vet, men dock sant. Aja sen kommer man där och kanske äter en godis och får typ socker på fingret och stoppar det i munnen. Så ofräsht så det inte finns! Men det kanske finns att köpa tamponger med införingshylsa?




Om någon vet vart man kan köpa tampong med införningshylsa, kommentera gärna haha!


puss.


Speedway

Hallå där kött och blåbär! :D Kom nyss hem från speedwayen, vargarna vann stort! 63-33, skit bra :thumbup: Ae nu måste jag fan köpa en varg flagga haha. Hade as kul med ronja iallafall, som vanligt. HAHA tussan patrask! HAHAHAHA intern skämt :p Nu sitter jag och dunkar massor bra musik.





I morgon kommer maggie hit och sover över
:)


Haha snyggaste bilden xd

puss.



Smile, though your heart is aching

Hola! :) Mamma väckte mej vid sju i morse för jag skulle passa hunden, gick upp och åt frukost och kollade på sex and the city sen somnade jag så min bror fick gå upp och ta hand om hunden haha. Skulle gå in i min brors rum i morse och väcka han, fyfan fanns inget syre där inne :o Det var som att gå in i en vägg typ haha :o Aja nu sitter jag här och lyssnar på musik, ska gå och laga lite mat :)


gone to soon..

Ha en bra dag!


puss.

Sex and the city

Ska lägga mej och kolla på sex and the city boxen nu, är ganska trött så det blir skönt att lägga sej tidigt :) Är jätte sugen på kaffe men frågan är om jag kommer kunna sova då :p Haha får nog skippa det. Aja nu har jag inte så mycket mer att skriva så dax att dra mej mot sängen nu :)



I morgon blir det speedway med ronja, pappa, min låtsas mamma och bror :thumbup: Ska bli skit kul!

Godnatt & sovgott!

puss.

Glass

Hellu! :) Sitter i vardags rummet och äter glass, älsklingen ligger brevid mej och sover så sött ^^ Väntar på att  min bror ska duscha klart så att jag kanske duscha av kroppen, behövs verkligen eftersom jag svettades som en gris inatt! En av dom jobbigaste nätterna hitills. Igår drog iallafall jag och jonna och bada, skit skönt :) Sen såg vi film och gick ut och gjorde bus :rolleyes:, gick en lång promenad sen såg mer film innan vi sov. Idag har vi bara degat också, jag vaknade vid 10 och gick ner och åt frukost sen gick jag och la mej och sov igen haha.

Idag kommer min bror och hans familj hit :D Ska bli kul att se hur hans barn reagerar på Molly, dom var jätte rädda för våra katter i början :p Dom är två och fem år, barnen aso haha.



Nu ska jag gå och duscha av mej, fixa mej och dunka massor av bra musik!

puss.

Bada

Nu är jonna här, vi ska strax åka och bada :)

Skriver mer sen kanske.

puss.


Onödigt inägg mohahah :D

Sunny day

God morgon! Gick upp för en stund sen, har nyss ätit frukost. Ska gå ut och busa mej Molly nu sen duscha och fixa mitt rum. Bästavän kommer hit idag :thumbup: Så då blir det väll att åka och bada och så, skönt :)

Två sköna låtar :)




Älskar den sista :)



Ha en bra dag!

puss.

Sleep

Är jätte trött så nu ska jag gå och ta bort sminket, borsta tänderna osv sen sätta på någon film sen sova. I morgon kommer bästsvän hit och sussar :)



Inga ord kan förklara hur glad jag är att just du valt att kalla mej bästavän.


Godnatt och sovgott alla skönheter!


puss.

Ice cold

Sitter här och njuter av ett glas iskall juice :thumbup: Så jäkla gott, behövdes haha. Ska strax gå och duscha, fixa tvätten, städa undan lite på mitt rum sen blir det nog film skulle jag tro :)

Lite bilder från idag :) Vi har bestämmt att vovven ska heta molly också :)

Klicka på bilderna för att dom ska bli större




Underbara tavlan jag fick av bästavän :)



Jag och äskade molly! :)

puss.

Regn och glass

Har precis ätit massa gräddcola och knäck glass :) Syster och hennes pojkvän är här, kul :) Kom en liten regn skur nyss, ganska skönt nu när det är så varmt ute.

Borde väll börja med tvätten strax.. gaaah orkar inte! Anledningen till att jag tvättar själv är för att jag vill hålla koll mina saker och låter jag mamma tvätta går det i snigeltakt -.- Och jag är seriös! Aja gillar att göra vissa saker själv. Kommer iallafall kunna tvätta själv när jag flyttar hemifrån ;)

Random bild


Sen kommer lite nya bilder och filmer på vovven ^^ 


puss.

God morgon lördag

Sitter här i sängen och är jätte trött fortfarande, igår somnade jag vid halv 4 ungefär. Som tur var behövde jag inte gå upp så tidigt och ta hand om vovven eftersom det är lördag idag så alla är hemma, hade ingen aning om att det var fredag igår :blush: Aja idag blir det en hemma dag, måste verkligen tvätta och städa mitt rum, orkar inte egentligen men man eller jag mår iallafall bättre när jag har ordning på mina saker. Mamma och mina bröder ska strax till affären och handla så jag har beslutsångest om jag ska med eller inte..


Gud vad skönt det skulle vara att va här nu!

Nu väntar morgon ciggen.

puss.

Inatt står jag för underhållningen

Detta inlägg är speciellt till er natt ugglor där ute. Om ni är som jag och inte har så lätt för att somna och bara sitter och loggar in och ut från facebook i flera timmar, så räddar jag eran natt :) Ta ta tara! *superman*

Lägger in massor av roliga videos (enligt mej) åt er så ni har lite underhållning ;) Ni kanske inte ens tycker det är kul men jaja whatever.. cant blame me for trying :)




















Det får räcka :) Nu ska jag och bror ut och röka.

Godnatt & Sovgott

puss.

Damn!

Tog ett bad efter grillningen sen en iskall dusch, skit skönt :D Sitter på mitt rum nu och pumpar musik och dricker äppecider.. gött :) Ska väll försöka varva ner lite strax med en film. Blir väll att gå upp runt sju - åtta i morgon också antar jag, men det är bara skönt att vara uppe tidigt plus att jag får gosa med min bebis :)

Vart as chockad (stavning? :blush: ) nyss när jag kollade min statestik på bloggen! 99 besökare idag :o What a fuck happend? :o HAHA aja det är bara bra ju :D

Skulle ladda upp bild som "bevis" haha men det gick inte -.- Tror det blir fel när jag printar :(

Aja här har ni någon random bild jag laddat upp förut :p


Kul att ni gillar min blogg! :D Säg till om det är något ni vill se mer av, but still.. it my blog ;)

puss.

Amazing

Har skit tråkigt så sitter och kollar runt lite på youtube, hittade några videos med folk som sjunger as fint :o Får rysningar ;p Lägger in några här :)



Så söt!






Så jäkla söt! Jag dör :o






Nu ska jag gå ut till mina bröder och leka lite med vovven sen bir det grilla :)



puss.

Fredag

Sitter på en filt i vardagsrummet där jag spenderat hela dagen haha. Lilla bussfröt ligger här brevid mej och brottas med en minimalt gosedjur :) Min bror ligger också här och gör massor konstiga läten, märks att vi är släkt :p Vill åka och köpa nått gått till kvällen men det känns som jag äter otnyttigt varje dag haha. Aja har inget vettigt att skriva så im out of here! ;)



See yah later!

puss.

Zombie

God morgon. Kunde verkligen inte sova igår, var inte ett dugg trött så det slutade med att jag somnade runt sju i morse, ca en kvart senare väcker mamma mej eftersom jag måste ta hand om hunden. Är sjukt trött! Försökte sova nyss men det gick inget vidare, så nu känner jag mej som en zombie. La ut en stor film på golvet i vardags rummet så har legat på den och nästan somnat med min sötnos tätt intill :) Hon är jätte busig med, bitts i tårna, fingrarna, ansiktet och håret haha. Idag ska jag bara vara hemma, måste tvätta men har ingen ork, konstigt nog.



Ae nu ska jag försöka sova snart igen.. annars är det kaffe som gäller.


puss.

Night

Vart så uppspelt förut så glömde skriva om dagen haha ;p Mötte upp jonna vid fem sen tog vi bussen ner till stan och hämtade ut biljetterna sen gick in på donken för hon skulle äta så jag köpte en glass med :) Filmen var bra, har läst boken så visste ju allt som skulle hända men kul att se filmen ändå, fast det hände inte lika mycket som i dom andra filmerna men den var ändå jätte bra :D Lite mer humor i. Efter bion åkte vi hem till jonna, jag fick en jätte fin Michael Jackson tavla, tack hjärtat! :) Ska hända upp den på min vägg sen. Var ett tag hos henne, gjorde inte så mycket men hade kul ändå. Runt tio kom min bror och hämtade mej på moppen sen när jag kom hem fick vovven all uppmärksamhet :)


Fick en kommentar förut av cindy som skrev:

va blåa ögon du har :O e de så elr har du redigerat ?

Svar: Bilden (om du syftar på min header) är lite redigerad men jag har ganska blå ögon, mina vänner brukar säga att dom är isblå, speciellt i solen.

Den här bilden är inte redigerad och där har jag ganska blå ögon :)


Nej nu ska jag kolla lite bloggar innan jag ska sova. Blir att gå upp vid sju i morgon och ta hand om lilla sötnosen eftersom mamma och min låtsas pappa åker och jobbar.

puss.

Älsklingen! :D

Nu har vi köpt en hund! :D Vart så jävla glad när hon ringde och sa det :D Så jävla söt är hon också min lilla älskling! :D Just nu ligger hon och sover så sött ^^ Ae nu har jag inte tid att blogga mer, måste äta sen gosa lite mer med sötnosen :)



Det är as segt att lägga upp bilder så lägger in fler i morgon :)

puss.

Eclipse

Vaknade för en stund sen hos ronja :) Vi ligger med varsin dator i sängen och bara degar :p Vid fem ska jag möta jonna så ska vi åka ner till bion och se Eclipse! :D Har längtat som fan.



Ha en bra dag :)

puss.

Hos ronja

Ronja och jag somnade vid typ halv sju igår, hon somna under skräck filmen sen när jag hade stängt av så kollade hon på mej sen drog bort min kudde HAHA vart as rädd :blush: Aja idag har vi typ bara sett film och så sen åkte vi hem till henne, ska sova här inatt :) Ska se massor filmer som vanligt, älskar filmer! :D Vi tog en sväng till jonna med och tog en cigg och snackade lite sen gick vi till konsum i skarphagen och köpte chips, dipp och lite godis.. svullon haha men man lever bara en gång ;)

Här har ni lite mer bilder från när jag och ronja var och bada :)





















Alltid kul med dej gumman, finns för dej det vet du. Love yah boo :)


puss.

Med ronja ♥

Sitter och dunkar musik med Ronja, har nyss ätit, pomme och hamburgare :thumbup: Idag har vi vart och badat i sjön, as skönt i vattnet! :o Tog massvis med bilder. Sen cyklade vi hem och bada bubbelbad med 20 liter skumm :D Nu sja vi strax se massor av film, massa skräck ;)

Går skit segt att ladda upp bilder så det får bli dom här två så kommer fler sen :)





puss.


Ronja is in the house..

soon :) Haha god morgon. Sitter och äter frukost och väntar på att ronja ska komma hit :) Vi kanske ska dra och bada, brukar väll vara varmt i vattnet när det regnat? Sen ikväll ska vi se massa film, skräck ;) Älskar skräck filmer! Idag gick jag upp vid 10, as skönt. Började städa mitt rum direkt, duschade och fixade mej lite och så.

As skön låt enligt mej, skulle kunna somna till den haha.


Nej nu ska jag gå och borsta tänderna sen ta en cigg :)

Ha en bra dag!

puss.

Vill ha..






Kanske ska köpa den när jag får money :)

Det är as varmt i mitt rum och jag har skit tråkigt -.- Ska nog försöka sova snart :)

Godnatt & puss.

Svullkväll

Kom nyss hem ifrån affären, köpte massor gott så nu blir det film och svulla :D


Datumet stämmer inte som vanligt haha.

puss.

Måndag

Remember me var skit bra, rekomenderar den verkligen :) Sorlig var den också, kom näsan lite tårar haha. Har vart ute och målat staket haha, tjänar 400 kronor på det :thumbup: Fick ganska mycket färg på mej så sitter här nyduschad nu, ska klä på mej sedan åka till affären med mamma :) Ikväll ska jag bara ta det lungt, kolla massor med film och svulla massor gott :D

Ska se rush hour 3, sen någon mer om jag hittar :p



chris tucker, så jävla skön haha :D



puss.

Remember me

God morgon. Hatar att vakna så här sent, man blir så seg :o Aja, har nyss ätit frukost så nu ska jag se Remember me, vart inte att se den förra gången jag skrev att jag skulle det. Sitter i vardags rummet med datorn, det är så vrmt i mitt rum så det går inte att vara där inne.. allt syre är typ slut med :o Whatever.. idag ska jag inte göra något speciellt tror jag. Får se vad som händer :)





Ha en bra dag :)

puss.

I love the way you lie

Hejhej, sämst uppdatering jag vet, im sorry. Har vart upptagen om dagarna och bara degat frammför tvn på kvällarna. Kom hem till mamma för några timmar sedan iallafall. Orkar inte skriva bok, men har iallfall vart med matilda torsdag, fredag, lördag och idag haha. Har inte vart med henne på flera månader så det var sköjj :) Vi har vart och badat, solat, vart ute, haft filmkväll och massa :)







Datumen stämmer inte.

Datorn slöar som fan nu så orkar inte lägga upp mer bilder.


puss.

Streetwalker

Shululu. Missade såklart bussen i morse så min bror räddade mej och skjutsade mej till stan på sin moppe. Mötte malin så vi drog och sola, sen hämtade hennes bebis, fikade och kollade lite på stan sen åkte jag hem :) Ska strax åka in till stan igen om en halv timme typ haha. Ska vara hos pappa i helgen och ikväll blir det att träffa matilda. Hinner inte skriva så mycket så det får räcka så haha :)

just det..

KOM IN PÅ HIMMELSTALUND! WOOOHO :D


Fick med mej det här hem
2 t-shirts = 100 kr, rea
Nagellack 39.50 kr

Nu har jag jätte brottom och måste packa.

puss.

God morgon!

Sitter här i sängen och äter frukost. Somnade vid fyra i morse, det var som vanligt jätte varmt och jag var inte ett dugg trött. Och min käke brukar hålla på och dampa ibland, as jobbigt.. den typ fastnar hela tiden när man tex. ska äta haha :p Ni kanske inte fattar vad jag menar men aja whatever. När jag ätit klart ska jag springa ut och kolla posten, hoppas jag fått brevet! Sen ska jag duscha och börja fixa mej. Ska möta Malin på stan vid nio så vi ska gå och sola, kolla lite på stan sen fika :) Mys, hon tar det sej bebisen också, förutom när vi solar såklart.



Återkommer med om jag kommer in eller inte ;) Nervööööös..

Ha en bra dag people!

puss.

RSS 2.0