Mitt sista inlägg..

fram till onsdag. Nu ska jag packa ner det sista sen klä på mej och sånt sen skjutsar mami in mej till pappa :) Har inte så mycket att skriva.. men hoppas ni har det bra medans jag är borta ;) För jag ska ha det bääääst med bästa klassen! Klockrent kommer det bli :D


You looking on a winner..

Ha det bra :)

Och jonna, jag kommer sakna dej bästavän.. det ända som saknas är du

puss.

Musik ♥

Love love love..











Haha här är när dom sjunger live för någon ;p



Nu blir det duschen :)

puss.

Morsdag

God morgon :) Gick upp vid halv tio och fixade frukost åt mamma och lasse. Gjorde mackor åt mamma med ost som jag skar ut i massa hjärtan med gurk hjärtan på med haha, sen fick hon tårta, choklad och blommor och så :) Sitter ute nu och tar en morgon cigg sen ska jag gå in och packa mer inför lägret sen duscha. Vid fem drar jag till pappa och sover där sen i morgon är det läger! :D



puss.

Remix

Ska gå ner och äta lite yoghurt (vetifan hur det stavas) haha.. aa iallafall ska göra det sen sätta på en film :) Börjar bli lite trött, kommer säkert somna med datorn i sängen som jag gjorde igår.. tyckte väll att sängen var lite hård :blush: Aja har inget vettigt att skriva så.. ae



puss


Pyramid

Ligger i sängen med världens mensverk (:() och äter solros frön haha. Håller på att tvättar min sovsäck till lägret, måste gå ner och kolla om det är klart snart sen blir det fortsätta nörda sims :thumbup:

Anngående min header.. har ingen jävla aning vad som hänt men det är snart fixat :)



puss

Lördag

Hejhej. Gick upp ganska tidigt och drog till stan med mamma vid tolv. Köpte mina älsklings skor, tyvärr fast dom inte i svart som jag hade kollat på men det fick bli gråa istället. Sen provade jag typ 40 olika klänningar haha. Hittade en till slut, inte värsta klänningen men jag gillar den iallfall och det är ju det viktigaste :) Det blir nog att köpa någon mer klänning i veckan, vill inte ha samma på avslutningsmiddagen som på skolavslutningen. Köpte ett kors halsband med sen fika mamma och jag på stan och så, härligt :)










puss.

~

Sitter och spelar sims (nörd). Har städat mitt rum, tvättat och börjat packa lite inför lägret. Sen kommer min bror hem med lite godis så då blir det att se film :) Blir nog inte att vara uppe för sent idag eftersom mamma och jag ska åka till stan ganska tidigt i morgon och kolla på klänningar och skor och så. Sen blir det att packa det sista till lägret och på söndag drar jag till pappa :)



puss.

Flowers

Soft dag i skolan, drog till pappa på sista lektionen. Snacka lite, lämnade en nyckel och så sen skjutsade han hem mej till mamma. Fick blommor idag igen, haha gullig han är :) Åt när jag kom hem sen har jag bara kollat på tv, badat och suttit vid datan. Nu ligger jag i sängen och äter solros frön :) Idag ska jag kolla vad det är jag ska ha med mej till lägret, tvätta sen bara chilla framför datan och kolla på film :thumbup:




puss.

I ask god..

ÄNTLIGEN! Har gjort klart allt nu! Bara att lämna in i morgon :tumbup: Men trots det så är jag inte nöjd, är ändå sjukt besviken på matten. Har prov i morgon, känns som att jag inte kommer kunna ett skit.. Får jag inte g i matte är det kört. Har alltid haft svårt för matte, nu måste jag verkligen klara det.. Är sjukt trött nu iallafall. Ska ta bort sminket, kolla fb och lite bloggar sen sova. I morgon har vi sov morgon så börjar inte förns 10 i 10, tur det. Blir att gå upp i tid och sitta oc plugga matte en timme i morgon bitti med.



puss.

Believe ♥

Even when the thunder and storm begins
I'll be standing stong like a tree in the wind
Nothing is gonna move this mountain or change my direction
I'm falling off the sky and I'm all alone
The courage that's inside is gonna break my fall
Nothing is gonna dim my light within
But if I keep going on it will never be impossible
Not today.

Cause I got something to believe in
As long as I'm breathing
There is not a limit to what I can dream
Cause I got something to believe in
Mission to keep climbing
Nothing else can stop me if I just believe
And I believe in me.

Even when the world tries to pull me down
Tell me that I can't... try to turn me around
I wont let them put my fire out
But if I keep going on it will never be impossible
Not today

Cause I got something to believe in
As long as I'm breathing
There is not a limit to what I can dream
Cause I got something to believe in
Mission to keep climbing
Nothing else can stop me if I just believe
And I believe in me

I can do it all, open every door
Turn unthinkable to reality
You see I can do it all and more

Believing as long as I'm breathing
There is no limit to what I can dream
Believing mission to keep climbing
Nothing else can stop me if I just believe
And I believe in me.






Watch me shut this place down

Halloj! Ska strax börja plugga som en dåre, måste lämna in allt i morgon. Har inte så mycket att säga om dagen så aa. Klassresa på måndag, skit pepp! Kommer bli så jävla kul! :D Aja nu måste jag plugga, Skriver kanske något mer sen :)

puss.

I need your love

Är ny duschade och har precis ätit glass med bror :) Blev inget plugga idag.. kunde verkligen inte koncentrara mej. Ska strax lägga mej i sängen och försöka sova, brukar jämt kolla på vänner eller nått tills jag blir trött men min bror ska låna datorn nu så det sket sej ;p Får sätta på någon bra film på tvn istället. I morgon ska jag träffa matilda, vi ska åka och bada :D Ska bli kul, saknar dej! I morgon blir det skola iallafall, ska jobba som en dåre.




Godnatt och sovgott :)

puss.

You make me wanna say

Sitter och lyssnar på musik och snart kommer mamma och bror hem. Har fortfarande ont i huvet.. ska ta en tablett sen sätta fart och plugga. Vart sugen på att göra pomme nu, har bara ätit lite godis och chips idag + solros frön höhö.. :blush:


Soon you'r mine!

puss.

Huvudvärk! :(

Ligger hemma med fetaste huvudvärken :( Har bara kollat på tv och så, funderar på om jag ska plugga men det kanske inte blir så lyckat pga huvudvärken.. Aja finns väll något jag kan göra. I "värsta" fall får jag och och lägga mej och sova. Hela den här vckan har jag haft konstant otur också. Har inget mer att skriva. Ska gå ner och ta tempen.

I helgen åker mamma och jag till stan och förhoppningsvis köper kläning och skor till avslutningsmiddagen.



Btw, syns min header? Den syns inte på min dator, vet inte vad som hänt.

puss.

Värsta dagen på länge

Hejhej. Idag hade vi ju friluftsdag.. fyfan säger jag bara. Vi började med att paddla, i början var det kul men sen vart det bara lång tråkigt och jobbigt. Plus att jag och ronja åkte bakom mats och pernilla (två lärare) och dom åkte fel två gånger! Så det var bara åka tillbaka.. Sen kom vi fram till ett ställe där vi skulle gå en bit med kanoterna sen lägga i dom på andra sidan, då var jag och ronja en aning förbannade haha. Sen när vi hade åkt en bit till började det blåsa, sen regna och hagla så vi fick åka in till kanten och hålla fast oss i ett träd medans vi försökte få på oss regn kläder.. Det vart mycket tjaffs i den där kanoten aso haha.. Sen kom vi äntligen fram dit alla skulle samlas, då började vi skvätta vatten på varandra och eftersom vi redan var dygnsura ville jag bada men nejnej haha. Ronja gick i med sina skor i vattnet för hon typ var arg och vi inte kom ur kanoten xd Sen var det bara 6 km vandring som väntade.. kul. Det spöregnade med så jag orkade inte blöta ner alla mina kläder så jag gick i linne och regn byxor. Plus att vi skulle bära våran packning som vägde 20 ton hela vägen. Men som tur var har vi riktiga gentlemän i våran klass haha, agit och kim turades om att bära min packning hela vägen. Fick låna agits jacka med :) Sen kom vi dit bussen skulle hämta oss, det var typ 50 minuter kvar så vi stog där och frös ihjäl. Ronjas läppar vart hela blåa haha stackare. Sen vart alla jätte glada när bussen kom men då visade det sej att nior från andra klassen hade fortsatt gå så vi var tvugna att hämta dom också -.- Skulle haft ett möte på skolan med mamma och nån från marielund (bara prata om hur det skulle bli om jag hamnade där, dom ville träffa mej och så med). Men tack vare idrottsklantarna så missade jag typ hela mötet, var där typ 2 minuter..

Tog ett varmt bad när jag kom hem, har pluggat lite och så med. Får se om jag går till skolan i morgon, sjukt trött.. Börjar bli hes också.

Och inte nog med det, har sträckt höften med eller nått. Jag fick kramp i höften när jag och ronja skulle ta på oss regnkläderna, hon fick kramp i foten haha.


Random bild från google..
Jag lovar, ronjas läppar va typ såhär! :o

Nu ska jag sätta på någon bra film strax sen sova i think :)

puss.

..

Orkade inte blogga mer igår, otur ändå sedan jag kom hem.. känner att oturen är med mej idag också. Ska gå och duscha nu, klä på mej och så. Ska jag paddla halva dagen idag och gå resten -.- Palla.

Fet tummen ner på dom här två dagarna..

Nothing on you baby

Hey! Sitter ute och röker, ska strax gå in och dricka kaffe med mamma haha. Sen blir det väll att åka och handla till i morgon, ska ha friluftsdag och paddla kanot haha :bigeyes: Sen när jag kommer hem måste jag plugga.

Var med bästavän idag, va hemma hos henne och kolla på tv sen drog till stan. Tror jag hittade min bal klänning haha och skor :) Vart kär.. :love:

Sen kommer fler bilder från i lördags :)



Habala habala haaaaaaablaaaa
:o

puss.

I swear the world better prepare

Sitter och pratar med emma i telefon med emma nu, har nyss vart ute och rökte. Känner mej som en ny människa efter jag duschat, hade sex myggbett på ryggen, ett skrapsår på knät, ett skrapsår på smalbenet och en hel skog i håret HAHA :blush: Ska nog strax plugga lite sen fixa håret och sova :)

Lite bilder från igår, kommer flera i morgon :)







Vissa bilder gick inte lägga in men aa.

Puss.


The reef

I augusti drar jag, mamma, min låtsas pappa, min syster, hennes kille, min bror, hans tjej och mina bröder till The reef, ett badhotell som ligger i danmark. Sjukt kul, lääängtar!










I baren kommer jag hänga mycket haha, billy hoppas du är på haha



Längesen man gjorde något med familjen.. Älskar er!


Cigg + cola = bakis :thumbdown:

Är hemma hos mamma nu :) Hade sjukt kul igår! Ronja och jag gick ut och mötte arma och ann sen mötte jonna som skulle köpa läsk sen drig vi upp till skogen (nej det är inte fjortis att sitta i skogen och dricka! Det är ju fan typ sommar nu) Aa så vi var där hela kvällen haha ramlade lite, hittade en rockring osv haha, pallar inte skriva bibel. Kul hade jag iallafall, tack för en klockren kväll alla!

Jag och ronja gick upp ganska tidigt, åt frulle sen drog til willys och köpte solrosfrön och rostade majs, drog hem till henne och kollade film och så :) Nu ska jag kolla facebook och så sen ta en efterlänktad dusch, men först ta en cigg och dricka cola :thumbup:

Lägger in bilder senare :)


puss.

Hos ronja

Hejhej. Är hemma hos ronja nu. Har vart på stan och fixat lite skit, så jävla varmt är det ute.. dör fan :o Ska grilla hos ronja sen drar vi ut och träffar brudarna :)



puss.

Fredag

Fick 44 av 50 på matte provet! :D

Fyfan, gick hem tidigare idag för att aa, orkade inte profilen. Trodde bussen gick från stan 13.10 som det alltid gjort? :o Men tydligen gick den halv ett så jag missade den, var två timmar kvar tills nästa buss skulle komma och min kissblåsa håll helt seriöst på att spricka, så jävla kissnödig var ja! Fick damp och började nästan gråta haha :( Men sen räddade min pappa mej och skjutsade hem mej till mamma. Snacka om att gud straffade mej haha.

Nu sitter jag ute i solen med min dator. Ska lägga mej och sola nu.

Fett irriterad.

puss.

Your always number one ♥

Är klar med språksaken i svenskan nu, ska bara skriva rent. STOLT! :D Haha. Nu blir det duschen sen bara ta det lungt.


Always and forever. Släpper dej aldrig. Älskar dej av hela mitt hjärta

puss.


Öhh?

Har kollat över pack listan till klassresan. HAHAHAHA jätte konstiga saker som man ska ha med sej :o T.ex.

Hygienartiklar (nässprej)

Myggmedel och fästing plockare

Vatten dunkar


Haha wtf? Vadå nässprej? Fästing plockare? Och vad ska vi med vatten dunkar till? :o hahaha

Aja nu måste jag slänga i mej lite kaffe och börja plugga, sen blir det dusch.. eller bad haha kan inte bestämma mej. Aja nödvändig information.


Matte prov i morgon, hoppas jag klarar det..



puss.


Breaking down

Har inte orkat blogga idag, pappa kom och hämtade mej efter skolan så åkte vi hem till honom och åt och snackade om skolan och så. Sen skjutsade han ut mej till mamma, gick upp och satte mej vid datan sen sov. Nu ska jag piggna till lite sen börja plugga.

Kanske hörs sen.


puss.

Sleep walkin

God kväll alla gubbar och kärringar ;) Haha skoja. Borstade nyss tänderna och la mej i sängen. Har skrivit lite svenska och räknat massor matte, börjar bli trött nu haha. Men är stolt över mej själv :rolleyes: Nu ska jag kolla lite på datorn sen sova. I morgon blir det att gå hem till pappa efter skolan och plugga :) Saknar honom.. militär haha.

HAHA just det! Ronjas lillebror som är typ 4 (?) är typ kär i mej xd Varje gång jag är hemma hos ronja så säger han hej typ 170 gånger. Sen idag när jag skulle gå så fick jag en kram haha

Ronja: Tycker du jennifer är söt?
Leo: Ja
Ronja: Är du kär i jennifer?
Leo: Lite

Haha så sprang han fram och krama mina ben, sen när jag gick ut från dörren ville han ha en puss, sen när jag drog smsa ronja och skrev att han typ gick runt och sa jennifer hela tiden hahaha :blush: Gullunge!


Vill ha!

Puss & Godnatt

Down to earth

Kom nyss hem. Idag satt typ jag och ronja bara och snacka, gick till willys och köpte godis och kollade på film sen kom mamma och hämtade mej. Ska strax då och dricka lite kaffe sen plugga.

Fick reda på att om man har något som man måste lämna in i svenskan och inte blir klar med det tills nästa fredag så får man inte följa med på klassresan :o Blir att sätta fart då.. Tycker det är dåligt att det är så, man borde få följa med på klassresan fast man ligger efter i skolan :s 




Min pappa var och lämnade största liljorna till mej idag i skolan haha, söt han är :) Älskar dej pappa! Tack för att du tror på mej.

puss.

Hemma hos ronja

Hej rumpor. Är hemma hos ronja nu, strax kommer mamma och hämtar mej så åker vi hemma. Skriver mer om dagen när jag kommer hem :)

puss.

Mag ont..

Har suttit vid datan nu ända sen jag kom hem. Ska gå och ta ett bad, har skit ont i magen :( Sen blir det att plugga. Har inte så mycket att skriva så det får räcka så.





Bebis ♥


puss.

Hos arma

Hej alla människor haha. Sitter hemma hos arma nu och har nyss färgat hennes hår, det blir nog skit snyggt :D Tror vi ska gå ut strax och hitta på något. Kort och bra dag i skolan idag. Ska ska jag dra hem, men vet inte när haha. Sånt som märks ;)

Haha dagen fail: Jag står och tvättar armas hår i badkaret och håller på att ta in balsam och så sen stängde jag inte av vattnet i duschslangen så den låg där och spruta (misstolka inte!) vatten. Sen skulle jag stänga av den för den låg och spruta arma i ansiktet (misstolka inte!) men råkade dra den där saken åt fel håll så det kom värsta strålen HAHA jag ba: NEEEEJ ARMA! Hahahahah. Sen kunde jag inte stänga av den bara för jag hade balsam på händerna så jag gled bara men sen stände arma av den haha :D 

Aja vi hörs sen :)


puss från failaren number one ;)


Say aah

Har precis jobbat med matte, gjort 12 tal.. stolt? Hell yeah :D Åt nyss också så ska väll ut och ta en cigg sen blir det att bara ta det lungt, kanske läsa lite. Var sjukt trött förut, höll på att somna men drack lite kaffe och nu är jag som en ny människa haha. Just det.. faila förut när jag skulle göra kaffe. Skulle ta ut kaffefiltret som mamma nyss hade i kaffebryggaren men den var ju blöt så när jag skulle slänga den i papperskorgen så gick den sönder :blush: allt jävla kaffe sump åkte ut på golvet.. haha, jobbigt som fan att städa sen. Jag i ett nötskal aso..

Lite bilder från idag


Alla som inte har g i matte får ett sånt här häfte att jobba med. (Känner mej hedrad) Tror att vi ska vara klara med det om typ två veckor :| La ett sudd brevid så ni ska fatta hur tjockt häftet är haha.


Ronja visar mej sitt hem :)









Låter bilderna tala för sej själva haha. Två muppar i en fet jävla smäll ;)

Nu ska jag jobba lite med svenska också.. kom jag på.. nu.

Puss.

:cool:

Ursäkta att mina fina gubbar får bli rubriker ibland men kommer man inte på någon bra rubrik så gör man inte.. haha.

Idag har det vart skitvarmt ute :o Dog typ några gånger.. Aja vi fick sluta en lektion tidigare idag iallafall. Ronja och jag drog hem till henne och pluggade lite sen typ drog vi ut en stund och gick runt lite sen gick vi in till henne och kollade lite på film sen åkte jag hem. Har nyss ätit mina Special K, im in love :love: Sjukt gott + att man blir mätt på det fast man inte äter så mycket. Nu ska jag bara ta det lungt en stund, ta ett bad sen räkna lite matte. I morgon slutar vi ett, hääärligt!


Någon som saknar snön?

puss.

Måndag.. :tired:

God morgon. Kom på i morse när jag skulle till bussen att vi busskort har gått ut och jag tror inte det går av betala kontant på bussen heller. Men mamma skjutsa mej till skolan iallafall :) Jag somnade inte förns typ halv tre inatt. Tur att jag hade satt min väckarklocka annars hade det vart kört, glömade sätta alarm på mobilen med. Idag känns det som jag bara vill gömma mej under täcket..

Efter skolan ska ronja och jag plugga :rolleyes:



In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tripulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Hear


puss.




:thumbdown:

Kan verkligen inte sova och är inte ett dugg trött.. :question:  Ska iallafall kolla på Shan Atci Blattefierad, vet inte om det är den jag har redan.. skulle vara så jävla typiskt nu när jag suttit och väntat på den. Sjukt varmt är det också :o Aja ska sluta klaga nu.



puss.

-

Har precis duschat, ska plocka ordning lite på mitt rum, äta kvällsmat, läsa sen sova :) Försökte skriva lite so förut men kunde inte koncentrera mej så det blir att jobba mycket på lektionerna i morgon i skolan. Ska vara med ronja också så då blir det mer plugga :thumbup: Men nu måste jag sätta fart innan mina flingor blir helt mjuka haha ;p


Yummi :)

puss.

Lever Michael Jackson?

En vän till mej skickade en länk till mej på bloggen, länken var till en video på youtube, om Michael. Jag blev chockad när jag såg det här, är fortfarande chockad. Tom på ord.

Kolla på hela videon!



Helt sjukt.. Får upp massa jävla tankar när jag ser det här.

Skulle Michael verkligen göra så mot sina fans?, mot världen. Det fanns folk som tog livet av sej när han dog. (om han nu är död) Han hade så många fans, stora som små.. skulle han ljuga för dom alla om sin död? Så många tårar och brustna hjärtan och så mycket sorg, skulle Michael verkligen göra så mot oss?

Men om det här nu är sant, så förstår jag Michael på ett sett. Han ville väll ha ett privat liv, var trött på alla lögner, påhitt, rykten och skit snack om honom. Han ville väll ha ett liv som alla andra. Ett normalt liv.

Men skulle han sätta hela världen i smärta för det?

Men samtidigt kan han inte tänka på fansen, hur dom reagerar på allt han gör. Han har ett eget liv och en egen vilja. Men att såra så många människor är inte Michael.. men det kanske inte fanns något annat att göra?

Han började ju bli gammal, han hade ju ändå gått bort ganska snart? Men det blev väll för mycket. Hur mycket smärta kan en man ta..

Minnescermonin

Nu vet jag inte vem som fixade begravningen men någon i familjen hade väll troligtvis någon fot med.

Men dom människorna dom bjöd dit för att hålla tal osv. visste dom vad som pågick? Allt dom sa lät ju som det kom rakt ifrån hjärtat. I slutet är det är en killarna som "kommenterar" som säger "hade Michael hört ungefär hälften av dom här orden hade han nog vart i liv idag"

Aso jag blir helt sne.. Jag har kollat på hans minnescermoni massor gånger och jag har inte lakt märte till något av de som dom pekar ut i videon.

Skulle Michael och hans familj + alla andra som hade något med saken att göra, verkligen slösa engeri, pengar och tid på det här? Dom senaste året har jag faktiskt inte sett så mycket av michael i media. Kanske någon bild på honom i rullstol i någon skvaller tidning, men annars har det inte vart så mycket.. enligt mej. Det här är mina åsikter.

Aja jag blir helt sne på det här, vet fortfarande inte vad jag ska tro.

Vad tror ni efter vi har sett videon? Finns han eller inte?

Men en sak är säkert, han kommer alltid finns kvar, död eller levande.
All kärlek till Michael Jackson, alltid i mitt hjärta.. ♥



My hero

puss.

Söndag

Hej allihopa, vi gick och la oss vid fem i morse och vankade typ vid två haha. Har ätit och så nu så är proppmätt. Får se sen när det blir att åka hem. När jag kommer hem ska jag nog ta mej ett skönt bad och bara ta det lungt. Får se vad som händer i veckan men på tisdag ska jag iallafall va med arma och på torsdag ska jag på stan med maggie. Har inte så mycket att skriva, sjukt seg. Kanske lägger mej och sover igen haha.

Ni får ha en bra dag iallafall så hörs vi nog sen ^^




puss.

Powerking och glass

Tjena, jag och maggie sitter vid varsin dator och äter glass med banan, maränger och colasås ^^ Vi ska strax börja kolla på film och vi ska se:

The ring two
I taket lyser stjärnorna
Kick ass
The final 2010


Kanske inte orkar se alla men sån som märks haha. I morgon är det söndag sen skola.. inte kul.


Random bild

puss.

Hiss&Diss

Hej igen. Haha fan vad jag uppdaterar när jag väl kan haha. Åt jätte gott grillat förut sen nu har maggie och jag bara suttit vid datan så vi ska strax gå ut och gå en sväng =) Skönt nu när det är lite sol ute också. Nu när jag väl sister här kan jag väll köra en hiss och diss. Känner inte för att dissa något idag =)





Grilla - Så jäkla gott, sommar känsla som fan!

Filmkvällar - Sjukt skönt med filmkväll ibland istället för att festa varje helg.

Sol - Solen sprider lycka.


puss.

I navesta

Sitter ute på maggie utegård eller vad man kan kalla det haha. Skit skönt väder ute. Vi har vart i hageby och köp läsk, potatis sallad, chips och massa powerking. Dom håller på och grilla här nu, skit härligt. Älskar lukten av grillat =D Har ingen aning om vad vi ska göra sen men ikväll blir det film iallafall.


Puss.

Hola =)

Vaknade för några minuter sen, vi gick och la oss typ klockan fem igår haha. Nu ska vi gå upp och äta något sen vetifan. Gå ut i solen kanske.. Senare kommer maggies mamma och hämtar oss så då åker vi till habeby och köper powerking och så sen åker vi hem till henne så ska vi ha film kväll igen haha. Vi kommer va helt döda nästa vecka ^^

Haha maggie ligger och stickar xd Hon är loca.. fast jag älskar dej ändå =D


Haha älska min spritfärgade tunga (y)

puss.

Ojoj..

Nu har maggie och jag kollat klart på en film haha. Sitter och dricker kaffe så att vi kan hålla oss vakna. Brukar inte tycka om kaffe men med massa mjölk och socker i va det gott (y) Maggie ska bara kolla sin facebook och så sedan blir det att kolla på Jeff Dumham show =D



Puss.

Med maggie ♥

Hejhej, nu är maggie här. Vi nördar lite vid datan sen ikväll blir det ju film som sakt haha. Har inte så mycket att skriva så byebye =D



puss.

Har man tråkigt så har man

Såg att jag hade svarat fel på två ställen så har ändrat det nu haha :p

 

1. vad heter du? Jennifer Persson
2. vad kallas du? Jaffa, Jenny
3. vad vill du bli kallad? Jaffa
4. födelsedatum? 19 december
5. stjärntecken? skytte
6. lunar? Nej, isånnafall någon jag inte tagit bort :p
7. msn? -
8. helgon? -
9. vart bor du? Västra Husby
10. vad har du för mobil? Sony Ericsson
11. har du en egen dator? Ja
12. vem kopiera du testet ifrån? josssejosefine
13. har du något husdjur? Ja
14. vad ska du göra i sommar? Njuta som fan, va med kompisar, grilla, bada och massa sånt härligt (y)
15. favoritfärg? Rosa
16. turnummer? 4
17. vad/vem älskar du mest? Mina vänner och min familj
18. intressen? Kompisar, datanörd oh så 
19. favoritband/artist? Kan lyssna på nästan allt men michael jackson is number one =)
20. favoritlåt med ditt favoritband? Går inte att välja en

21. namnsdag? Ingen aning
22. vad skulle du vilja heta? Nått udda typ engelskt namn. Älskar namn som heaven, nicole och sånt
23. vad heter du på din msn just nu? ' jenniferpersson.
24. hur många online? 12 bara :p
25. Vem är den 15e online? -
26. vem har du blockat? Ingen vad jag vet
27. hur många olika grupper har du? Online och offline
28. har du några olästa mejl på hotmail? ett tror jag haha
29. har du några nya kommentarer på bdb? Inte vad jag vet
30. isf hur många? -
31. hur ser din drömkille/drömtjej ut? taylor lautner
32. beskriv ditt hår? Brunt, ganska långt, tråkigt.
33. har du några piercingar/tatueringar? 3 hål i öronen men använder aldrig örhängen, piercing i läppen
34. vart skulle du bo om du fick välja? Utomlands eller där jag bor nu  i vh
35. bor du i lägenhet eller hus? Villa
36. vilken färg är snyggast på kläder? Beror på
37. vad har du på dig? Trosor och morgonrock haha
38. har du något i håret just nu? Uppsatt i tofs
39. vad har du gjort idag? Sovit, ätit frukost
40. vad ska du göra imorron? Sova hos maggie
41. hur mår du just nu? Bra
42. hur brukar du annars må? Bra
43. är du sjuk? Nej
44. har du ont nånstans? Lite i magen haha
45. har du gått till tandläkaren detta året? Ja
46. vad heter din mamma? Rosie
47. har du några syskon? 2 riktiga bröder och en halv bror och halv syster
48. vilket är ditt favoritdjur? Hund och katt
49. äter du ofta godis ? Nja javene :p
50. vilket är ditt favoritgodis? Lakris
51. vad är det finaste som finns? Michael jackson
52. vilken är din favoritdryck? Vatten, cola och powerking
53. vilket är ditt favorit tv-program? Många men kollar nästan aldrig på tv
54. vilken är din favoritveckodag? Fredag och lördag
55. vem är din förebild? Har ingen, kör mitt egna race ;)
56. vad är bäst med dig? Fråga någon annan?
57. har du några komplex? Ja
58. hatar du någon just nu? Ja
59. saknar du någon just nu? Ja
60. har du kysst en apa? Nej
61. vilket husdjur skulle du vilja ha? Hund hemma hos mamma
62. är du allergisk mot något? nja mjölk ibland, skit trögt
63. har du ngt nytt gb-inlägg på bdb? inte vad jag vet
64. hur många bilder har du lagt ut? Inte många
65. vad har du valt för bild här ovan? ?
66. vilket band är det sämsta som finns? Dansband -.-
67. är du kär? Nej
68. isåfall i vem? -
69. vad är din civilstatus? Singel (y)
70. vad har du för sexuell läggning? Rak
71. är du homofob? Nae
72. är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? Ja
73. isåfall vilken/vilka? facebook, blogg och så
74. vilket är det fulaste tjejnamnet? Gammla namn typ greta och sånt
75. vilket är det fulaste killnamnet? samma
76. har du varit hos frisören det här året? Nej
77. använder du nagellack? ja
78. har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? persiennier
79. har du eget rum? ja
80. har du en dubbelsäng? Kan man säga, fast det är två på längden :p
81. har du en egen platt tv? Hos pappa
82. när flyttade du senast? För ca tre år sedan
83. vilken stil har du? Det jag tycker om haha 
84. vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? taylor lautner *dregglar* Eller michael om han levde..
85. vilken kändistjej har snyggast kropp? Typ jessica alba när hon spelade in "in to the blue" eller vad den hete :p
86. vilken kändiskille har snyggast kropp? Återigen taylor lautner
87. skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? Nej xd
88. har du hoppat studsmatta det här året? Nej
89. vilken är den godaste frukten? Allt typ
90. äter du grönsaker varje dag? Ja
91. dricker du så mycket vatten som man ska? Typ en liter om dagen
92. är du underviktig, normalviktig eller överviktig? Har ingen aning
93. hur lång är du? 173 ungefär
94. är du nöjd med dig själv? Nej, finns väll alltid någon man vill ändra på men konsentrerar mej inte på det
95. vad är du bra på? Få folk att skratta, haha jag är största failaren också
96. har du en egen hemsida? blogg?
97. är du medlem på den engelska bilddagboken? nej?
98. hur gammal önskar du att du var? som jag är nu eller liten igen
99. vad är klockan just nu? 14.04
100. är det jobbigt att svara på frågor? Nejdå
101. hur ser din dataskärm ut? fyrkantig [:
102. har du städat idag? Handfatet haha
103. har du varit ute idag? När jag skulle röka
104. vem ringde du senast? maggie
105. var är denna frågan? Huh?
106. vad har du för status på msn just nu? Online
107. vad har du ätit idag? Frukost
108. önskar du att du var tjockare? Nej
109. hur många hus har du bott i? ojoj haha många
110. är du medlem på last.fm? nej
111. lyssnar du på webradio? nej
112. bäddar du sängen? Ja lite slarvigt haha.
113. har du lätt för att somna? Beror på
114. snarkar du? Nej
115. vad har du för startsida? Google
116. har du ett sladdlöst tangentbord? ja det sitter fast i datan haha
117. brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? Ibland
118. vad lyssnar du på just nu? Jason derulo - Love hangover
119. vad har du för ögonfärg? blå
120. vill du tatuera dig? Ja
121. vad har du för visningsbild på msn? Mej och nåra vänner
122. vilka sidor/program är du inne på nu? Blogg, msn och spotify
123. laddar du olagligt ner musik? höh
124. har du en egen ipod? Nej
125. är du fet? Nej, lite för mycket fet enligt mej bara :p
126. vad önskar du dig i julklapp? haha ny mobil och tatuering =D
127. ska du köpa prada mobilen? Nej
128. har du sett filmen "linas kvällsbok"? nej
129. är du emo? nej
130. vad stör du dig på? Att mina fötter är kalla haha
131. vad är emo enligt dig? Musikstil, hatar när folk säger att man är emo till nån som tex. skärt sej. Det har fan ingenting med saken att göra..
132. brukar du lyssna på hög musik? Alltid
133. vad gör du om dagarna? Skola, kompisar, plugga, data och så
134. tycker du om popcorn? Funkar
135. vilken är din favoritläsk? Cola
136. vad är din favoriträtt? Finns många
137. vad tycker du om raggare? Tummen ner
138. vad tycker du om punkare? Tummen ner
139. har du skurit dig nån gång? -
140. är du död? Nej :p
141. är du osynlig? Nej
142. filar du naglarna? Ibland :p
143. har du fräknar? Nej
145. har du posters på väggarna? Ja
146. vem är snyggast i my chemical romance? Ingen!
147. vem känner du som har haft flest mobiler? Vet inte
148. vilket är ditt favortiämne? Hemkunskap
149. vilket ämne hatar du? Spanska och matte.. fyfan
150. vilket ämne har du sämst/bäst betyg i? sämst: matte och spanska. bäst: hemkunskap 
151. favoritstad? Malmö
152. favorit loka? Den nya som smakar pigelin
153. cola eller cola light? cola
154. älskar du din dator? Av hela mitt hjärta (':
155. är din dator bög? nej
156. vad är ditt favoritplagg? Vet inte
157. vilka affärer handlar du oftast i? olika
158. vart handlar du (stad)? Norrköping
159. favorit tv-serie? Många
160. tycker du top model är roligt? Ja
161. vilken är din favoritbok? TWILIGHT
162. favorit film? Många
163. vilken är den bästa musikgenren? Olika
164. bada eller sola? Båda
165. katt eller hund? Båda
166. åska eller sol? Sol såklart
167. vinter eller sommar? sommar
168. knarkar du? Nej? xd
169. röker du? Ja
170. super du? Super och super.. Dricker
171. äter du? ja
172. snusar du? nej, aldrig provat
173. röker vattenpipa? Händer
174. är MER gott? ?
175. tycker du om salt? Ja
176. har du kysst din egna spegelbild? ?
177. vad tänker du när du ser din spegelbild? Javene

178. ät en banan? Vill inte
179. har du skjutit nångång? Ja, har typ fem pokaler ;) seriöst

180. använder du för mycket hårspary? Nej
181. man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? Nej

182. favorit säng? Min egen
183. har du en snopp? Nej
184. har du sovit i en säng på ett varuhus? Nej :p
185. vill du ha sex just nu? Nej
186. har du baxat någon gång? Ja
187. favorit meny på donken? Big mac! 
188. donken eller burger king? Donken
189. svart eller vitt? båda
190. rosa eller grönt? Rosa
191. död eller levande? levande
192. rädda joppe? Va? Jag vill inte ..
193. tittar du på tv just nu? Nej
194. skulle du kunna vara med i en porrfilm? Nej fyfan
195. favoirt karaktär i simpsons? Vene 
196. skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? Om jag kunde sjunga så ja
197. har du vart på gröna lund? Ja !
198. skulle du vilja gifta dig med marilyn manson? Aldrig!
199. skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182? Nej
200. städat eller stökigt? Sädat 
201. bästa sex platsen? Sängen
202. favorit halstablett? Ja skiter iiiii ^^
203. är du ofta sjuk? Nej :p
204. gillar du anonyma bevakare? inte fan vet jag
205. vågar du rapa högt inför andra? Ja
206. skriver du mer än 2 utropstecken? Om jag vill
207. vad är klockan nu då? 14.25
208. vad är det för datum? 14 maj
209. vad ska du göra sen? Träna, duscha sen kommer maggie
210. är du inne på msn nu? Ja
211. hur många har du blockat på din msn? ingen vad jag vet
212. är nallar söta? Ja
213. är jonte söt? Vem jonte? :p
214. vart handlar du helst mat? Vene
215. vilken är din favoritglass? Magnum mandel, twix eller vad den heter och pigelin
216. hemmakväll eller fest? Båda 
217. privat fest eller festa med folk på stan? Privat fest
218. ditt nordiska favorit land? Sverige
219. älva eller vampyr? Vampyr
220. gud eller djävulen? Gud
221. vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha? Läsa folks tankar, flyga, vara osynlig och så
222. hus eller lägenhet, vad väljer du? Hus
223. favoritgrönsak? Alla typ
224. har du anorexia ? nej
225. vem shoppar du helst med, ensam eller med kompis ? Kompis
226. räcker hundra kronor till mycket när du är inne på H&M? nej
227. hur vill du dö? Somna in
228. skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör? Nej :o
229. nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? Aska
230. är bilddagboken den bästa sidan som finns? Nej
231. hur ofta sitter du vid datorn? Varje dag
232. har du klippt ditt eget hår? Ja
233. har du gråtit efter att du varit hos frisören? har jag säkert
234. favoritöl? Heiniken
235. vitt eller rött vin? Inget
236. öl eller vin? Öl
237. coca cola eller red bull? Båda
238. vad ska man blanda vodkan med? Fanta exotisk
239. havet eller sjön? Båda
240. favorit ö? ingen aning
241. vem står dig närmast ? Jonna
242. vad klarar du dig inte utan? dom jag älskar
243. behöver du mer kärlek? Nej men man kan väll aldrig få för mycket? 
244. blir du full varje helg? nej verkligen inte
245. är du natt eller dag människa? nattmänniska
246. är du vampyr? Ja
247. har du varit med i något rollspel? Nej?
248. favorit the sims-spel? Inget :p
249. festa eller festival? Festa 
250. ska du på pride? Nej
251. vill du det då? -
252. är du transa? Nej
253. vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? Ganska mycket
254. vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? Bakåt
255. barn eller vuxen? barn
256. när ska du flytta hemifrån? Ingen aning
257. eller har du redan gjort det? Nej
258. går du i kyrkan varje söndag? Nej
259. svävar du på rosa moln varje fredagkväll? Nej
260. har du piercat någon? Ja
261. är du laglig? Jadå ganska haha
262. skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? Tror inte det
263. värsta musikstilen? Dansband och skrikmusik
264. rese sätt du föredrar (båt, bil osv.)? bil
265. är britney en bra mamma? Inte fan vet jag :p
266. vem är du mest lik i mumintrollet? Haha vet inte ? :p
267. vilken skådespelare är hetast? taylor lautner
268. tvättbräda eller ölmage? tvättbräda såklart
269. vill du ha barn någon gång? Ja
270. har du sjungit singstar nångång? Ja
271. vilken är din favorit då? Vet inte
272. favorittparfym? Många
273. använder du deodorant? Ja
274. är du beroende av nånting? Ja
276. favorit radiokanal? east fm
277. favorit bil? vet inte
278. vad tycker du om att helen sjöholm ha legat på sverige toppen i över tre år? Va?  
279. favorit författare? Spephenie Mayer
280. vad vill du bli när du blir stor? Nått med djur tror jag
281. favorit modeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet? Vet inte
282. senaste biofilm du såg? Farsan
283. skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner? Nej :p
284. är du rik eller fattig? Normal
285. vad tycker du om beckham familjen? I dont give a shit 
286. favoritsport? Javene
287. silver tåget eller kustpilen? Va ?
288. har du sett filmen spökhistorier? Ne j
289. var den bra då? Det här börjar bli jobbigt..
290. vilken historia är läskigast? !
291. har du långt hår? Ganska
292. vill du ha längre/kortare? Längre, ner till höften typ
293. schlager nörd eller? Nej
294. kunga familj eller president? Skiter i
295. sämsta veckodagen? Alla förutom lördag o fredag

296. har du en dålig hår dag idag? Ja
297. tror du på ett liv efter döden? Ja
298. är du politiskt intresserad? Nej
299. är du rädd för att dö? Nej
300. vad är klockan nu då? 14.38

 

Fyfan det där var jobbigt..

 

puss.


1958 - 2009, rest in peace ♥

God morgon! Vaknade för en liten stund sen, ska snart gå upp och äta frukost, tvätta och duscha innan maggie kommer vid fyra. Igår var jag uppe till av fyra, fan vad seg man blir.. Låg och kollade massa på Anagina's videos hon har på bloggen. Kollade också på Bella & Tyra show, fyfan vad dryg kissie var! Så jävla ful.. hon vågade säkert bara va dryg för att hennes kompisar var med, fast dom stog typ "back stage" Så jävla åhhh! Henne skulle man ville ge en fet jävla smäll! Så som hon var i programmet iallafall. Ni borde kolla, kul att höra vad bella och tyra säger eftersom kissie snackat skit om dom båda och sakt precis innan pogrammet att hon ska be tyra att gå ut och att kisse skulle slå bella.. Aja, har inte så mycket mer att skriva nu så vi hörs kanske senare! =)

Btw. Jag ska be Josefine (som fixar allt med min blogg) att ändra så att länkarna inte blir orange/gula för det är inte fint haha. Jag suger, kan inte fixa nått själv på min blogg :$



Love yah

puss.

Film

Här får ni trailer på två av filmerna maggie och jag ska se i morgon =)

The blind side

Verkar sjukt sorlig, får tårar.. Haha känner på mej att både maggie och jag kommer att ligga och tjuta till den här.

Kick ass


Får se om det blir någon mer film =)

Har sjukt tråkigt vet inte vad jag ska hitta på.. Mitt internet segar sönder! Ska nog sätta på någon film eller kolla på sex and the city avsnitt som jag sett minst 10 ggr.. jag överdriver inte. Har the blind side på datan men om jag skulle kolla på den nu skulle maggie slakta mej haha. Så jag låter bli.

Hoppas ni har en bra kväll iallafall, eller det som är kvar. Ni kanske redan sover? Who knows.

puss.

Tu jueguito..

Kom nyss hem från affären. Köpt chips, dipp och läsk tills i morgon när maggie kommer och vi ska först plugga lite sen ha film kväll =D Skit mys. Skrev bara so förut :$ Eller gjorde en grej om hjärt och lungräddning som vi fick i uppgift att göra av våran gympa lärare. Ska kolla lite bloggar nu sen ta en dusch.


Lever för att svulla (y) typ..


aventura - lloro live

habahabahabaaaah jag dör! Så jävla snygg!



puss.

If you really try you find there's no need to cry..

Nu har jag vaknat till lite och klätt på mej och sånt så känner mej lite mer levande nu haha. Har precis städat på mitt rum, ska bara dammsuga sen blir det plugga. Förhoppningsvis göra klart so, sen göra någon matte läxa och lite svenska kanske, no med haha fan vad mycket det vart :o Där ser ni! Plugga fan på som en galning i skolan annars kommer det bli som mej att ni får sitta med massor skit dom sista veckorna och det är inte kul! Aja.. haha öppnade fönstret förut för att få in lite frisk luft men det hjälpte ju.. inte, skit kvaft ute. Jävla skit väder. Lyssnar på massa michael jackson nu också, love love love.



rest in peace ♥



puss.

God morgon torsdag

Tyvärr kunde jag inte blogga igår på grund av att mitt internet slutade fungera.. tror det var regnet, åskan och blixtarnar fel haha. Det mullrade ju på som fan igår :o Läskigt. Aja nu sitter jag iallafall i in säng och äter frukost =) Idag måste jag städa mitt rum och plugga så det händer inte så mycket annars..


Haha älskar dom här, så jävla sköna xd









HAHA älskar när citronen säger: O-M-G it wazabi haha


puss.



Cockerspaniel

Min mamma sitter och försöker övertala min låtsas pappa om att vi ska köpa en hund - Cockerspaniel. Hoppas hon kan övertala han haha =D Sjukt söta är dom. Mysigt med en liten vovve ^^ Är proppmätt nu och ska gå och ta ett långt och skönt bad.









Hur söt som helst! Tänk att ha en sån springa omkring i trädgården ^^ Vill ha!


puss.

Pomme

Tjena tjena. Jag och ronja drog till henne efter skolan och va där en stund sen gick vi och tog ut pengar sen gick till henne igen sen drog till stan. Hittade ett par skor jag ville ha på belle.. får se om det blir att köpa dom. Efter stan drog vi hem till ronja igen och jag färgade hennes hår sen gjorde hon några slingor på mej också men tror inte dom syns så mycket. Drog hem vid sex typ. Nu ska jag gå och lägga in pomme i ugnen, skit gott (y) Sen blir det att kolla massa på datan, kanske plugga, bada och se film =) Ska sova lääänge i morgon. Om mamma kommer in och väcker mej tidigt bryter helvetet lös aso.. haha.

Kör nog en hiss & diss sen =)




puss.


Hos ronja

Hejhej. Är hemma hos ronja nu, ska strax åka ner till stan. HELG NU! Så jävla skönt. Eller helg och helg, för mej är det iallafall det haha. Aja har inte så mycket att skriva så vi hörs när jag kommer hem.


puss.

Vi kan inte ta det här

Godnatt allihoppa. Är skit trött men orkar igentligen inte sova.. Blir nog att kolla på lite Jeff Dunham innan jag somnar. Sovgott.



puss.

s o l o

Har precis pluggat klart, skrivit ca fyra sidor i so (y) Känns som en tyngd sakta lyfts från mina axlar. Nu ska jag strax gå och fixa en skål med yoghurt (stavning?) och flingor, sen blir det att bänka sej framför tvn och kolla på desperate housewives och kanske det där cougertown eller vad det heter :p Får se om jag orkar. I morgon är som sakt sista skoldagen den här veckan, riktigt skönt. Ska till stan med ronja efter skolan. Hon ska köpa skor, jag måste kolla på en vår jacka också.. är så jävla kräsen. Vill ha en riktig skinjacka men jag bajsar ju inte ut pengar direkt. Aja nu måste jag skynda mej =)



puss.

Trött som satan

Hej! Idag vart det riktigt fint väder, älska sol. Hade svenska, teknik och bild idag sen slutade vi. Ann och jag stannade kvar efter skolan och jobbade lite, skrev inte så mycket menmen. Drog hem med tre bussen. Åt när jag kom hem, snacka med ronja, satt vid datan, solade en stund, snacka med ann sen bada och nu är jag här haha. Är så trött så mina ögon typ dras ihop.. mamma kommer inte bli glad om jag ligger och sover istället för att plugga när hon kommer hem (a)

I morgon är sista skoldagen det här veckan, så jävla skönt (y)

Onsdag: Skola, va med ronja
Torsdag: Sova så länge jag kan, städa mitt rum osv.
Fredag: Sova länge. Maggie sover här och vi ska ha film maraton med flera stycken filmer och så ska vi köpa chips, dipp, powerking och cola och ha skit mys! ^^
Lördag: Jag sover hos maggie och vårat film maraton fortsätter ;)
Söndag: Chilldag
+ massor av plugg.. booring! Men måste kämpa.




puss.




Dickhead

Har pluggat lite nu och ska gå och ta ett bad innan det blir försent. Sen ska jag plugga en liten stund till sen sätta på någon bra film =)



puss.

I'm so sick of your love songs..

Kom hem för en lite stund sen, ska strax plugga och bomba mitt huvud med musik (y) Jonna gjorde mat åt hennes familj och mej förut.. ris och kyckling i curry, fyfan vad gott det var. Aja ska som sakt plugga strax sen blir det väll att duscha och så.



puss.

Hemma hos bästa

Är hemma hos jonna nu. Måste passa på att träffa henne så mycket som möjligt nu innan hon åker. Fast det ska bli skönt att slippa henne =) Haha skoja. Kommer sakna dej massor din frisyrballerina! Ska dra hem vid sex typ. Sen blir det plugga och så.



always by your side, always..


puss.


God morgon solstrålar..

Idag är det skola och jag kom upp väldigt tidigt för en gångs skull. Gick upp 20 i sex och fixade frukost så nu sitter jag här i sängen och äter macka och dricker varmt oboy. Ska strax fixa mej. Efter skolan följer jag med jonna hem.

Hörs sen.



Spillde nyss oboy på min vita morgonrock.. failaren number one, det är mitt nya namn.


puss.

Hemma

Hejhej. I fredags hann jag inte skriver nått, fick ingen tid över efter jag försökt installera en cam som tydligen inte funkar? Haha. Åkte in till pappa, åt och snacka lite sen gick jag ut med zeb och träffade ronja så vi gick på promenad med han sen någon till senare gick jag hem och duscha sen gick och la mej. Gick upp ganska tidigt på lördagen, åkte och hämtade ronja sen åkte vi ut till landet. Tog falkmoppen nästan direkt och börja köra runt med haha, saknat den. Köra långt uta helvete sen började det regna så vi vart hela genom sura så det bara bara hänga upp kläderna på tork när vi kom hem, tog på oss torra kläder sen satte oss framför brasan (öppenspis) och åt. Sen grillade vi marsmellows, skitgott! Och spelade monopol sen drog vi ut igen och körde moppe och fick kärringstopp gånger 1000. Sen åkte vi hem och spelade monopol hela kvällen och åt chips och grillade ännu mer marsmellows (y) Jag vann såklart på monopol ;) Sen var det dax att sova (narki hahah) Sen på morgonen åkte vi iväg till kathrineholm till min farmor, gick och köpte godis och gick en sväng. Sen hem, åt mat, gick och köpte glass och lite chips haha tjockisar. Sen åkte vi hem, lämna ronja sen skjutsa pappa ut mej till mamma =) Har inte orkat blogga tidigare för fick ett dåligt besked fört men det löser sej nog, om jag bara kämpar. Men egentligen har jag ingen ork alls. Nu ska jag snart stänga av datan, ta något att äta sen sätta på någon film sen sova. På torsdag och fredag är vi lediga så det blir kort vecka, skit skönt! I morgon sover jag nog hos bästavän, om jag får som jag vill. Hon åker ju till spanien på tisdag.. Sadface. Utan jonna ingen jaffa punkt slut.
















Jävla massa bilder..
Godnatt


Puss.

My boo

Sitter i sängen nu och är jätte hungrig! Kom nyss på mej själv med att ha suttigt här hela dagen :o Ronja ringde mej förut så vi snacka om allt möjligt medans hon gick till willys. Har som sakt inte gjort så mycket idag.. Ska strax ta något att äta sen ta en dusch =) I morgon blir det nog bara ett snabb inlägg innan jag drar till pappa. Kommer inte kunna blogga i helgen. Ska åka till landet. Och ronja ska följa med ^^ Blir att åka flakmoppe och ta årets första dopp! Vi får inte fega ur.. haha. Har ni tur kanske vi filmar det och lägger ut på bloggen ;)

Har ny header som josefine har gjort åt mej =) Tack så mycket gumman ♥



HAHAHA. Fyfan.. vi kommer väcka hela sverige till liv från landet xd
Bilden säger allt hahaha..


puss.

Before you my life was like a moonless night

Tjena tjena mittenbena! Kom hem för en stund sen, sitter här och äter på min klubba (igen). Drog till bastuban och mötte jonna efter skolan sen drog vi och sola på sol och motion, hon bjöd (man bugar och bockar ;) ) haha xd Vart skit varmt i solariumet :o Kändes som skinkorna stektes sönder haha :o Det sved lite lagom sen om man säger så :p Sen gick vi runt lite på stan och jonna provade typ 74 olika shorts (jag överdriver inte) Sen tog jag bussen hem.

Härlig dag med andra ord =)


Bästa, love u


puss.

Cant nothing hold me down

Har precis tagit en dusch, ska gå ner och hämta tvätten nu sen lägga mej i sängen och läsa en bok från skolan som jag måste göra deckar analys på sen.. blää orkar inte! När jag läst ut den ska jag låna någon bra bok av maggie. Älskar bra böcker! =D Känns tomt nu när jag läst ut alla twilight haha.

Haha, älskar dom här. Äkta min humor (y) Jeff Dunham


Tror jag ligger och kollar på dom är istället för att läsa (a)

puss.

Bara för att..

Hur många har du varit kär i? - Haha räknar inte
Vad tycker du om kärlek? - Bra när det är bra, suger när det är dåligt.. 
Har du flashat/strippat nångång?- Ja på skoj
När kramade du någon sist? - Igår
Saknar du någon speciell person? - Ja
Har du svårt för att bli kär? - Beror på
Är du singel? - Ja
När fick du senast en komplimang? - Igår
Har du hånglat med någon av samma kön? - Ja

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös?: Inte vad jag vet ;p
Hånglat med nån riktigt ful?: Ja
Hånglat med fler än 50 pers?: Nej
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll?: Kan ha hänt..
Gjort något riktigt dumt?: Si
Gjort något du verkligen ångrar?: Vem har inte? Men man lär sej av sina misstag
Varit nykter på nyårsafton?: Ja
Åkt ambulans?: Nej
Gjort något olagligt?: Ja
Blivit polisanmäld?: Njae
Fått din mamma att gråta?: Ja
Skämts över dina föräldrar?: Ja
Skämts över dig själv?: Ja
Sagt jag älskar dig och menat det?: Ja
Bråkat med din flickvän/pojkvän?: Ja

Tar du droger?: Nej
Dricker du?: Ja
Vilka kläder sover du i?: Trosor
Vad hatar du verkligen?: Falska vänner, utnyttjare osv..
Varit kär?: Ja
Är du ensam nu?: ?
Vill du gifta dig?: Ja
Vill du ha barn?: Ja

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Jag
Såg dig gråta: Ann (mobil i ögat haha)
Fick dig att gråta: Min mobil =( haha
Du delade dricka med: Kommer inte ihåg, längesen
Du gick på bio med: Tjejerna
Skällde på dig: Min bror.. fjant :p

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: Ja
Kramat någon: Ja
Pussat någon: Ja
Köpt någonting: Ja
Sjungit: Ja
Saknat någon: Ja

HAR JAG?
Digitalkamera? Nej, r.i.p
Telefon på rummet: Ja
Egen dator: Ja
Könssjukdom: Nej
Husdjur: Ja
Bra kompisar: Bästa
Tar du receptbelagda mediciner?: Ja




puss.

Rökpause

Halloj! Sitter ute nu och tar en rök pause från från pluggandet. Har gjort klart bild uppgiften - perspektivet (ska bara färglägga) Skönt, har man det ur vägen. Håller på att skriver so nu. Sen blir det väll att göra lite svenska med sen tvätta. I morgon blir det skolan iallafall, ska dra till stan med jonna efter det och sola? Hon är snäll och bjuder sin fattige vän (tror jag) haha om hon inte har ändrat sej ;) I helgen sover jag hos pappa, ska dra till landet tror jag och sova där någon dag sen hälsa på min älskade farmor.

Nu måste jag in och fortsätta skriva.



puss.

Hallå i polkagris skogen

Just nu sitter jag i sängen och tröst äter min feta klubba medans alla andra nior sitter och göra nationella prov i no.. Fan tänkte inte på att vi hade det i morse, då kunde jag släpat dit mej ändå trots att jga tror att jag håller på att bli sjuk. Hoppas man får göra det någon annan dag men det är ju lixom hela förmiddagen.. Whatever, dåligt av mej. Idag ser det ganska soligt ut (om inte solen försvinner) så ska nog lägga mej ute och sola, fast kanske inte så smart om man är sjuk.. Annars blir det plugga so, svenska och bild.

Men nu ska jag kolla facebook och fortsätta äta på min klubba.



Idag har jag ont i andra ögat med -.-


puss.

Beat it ♥

Gick upp tio i sex i morse och åt frukost sen duschade jag, kläde på mej och fixade mej och så sen drog till skolan. Hade bara tre lektioner och slutade ett så det var skönt. Gick till ann efter skolan, satt på hennes rum och snacka massa skit sen kollade hon på en video på min mobil sen skulle hon kasta den till mej så typ stutsa den så jag fick den rakt på ögat! Fyfan vad ont det gjorde.. Grät och asgarva samtidigt haha. Dumma golv! Aja sen skulle jag ta spårvagnen till stan med missade den så skulle inte hinna med bussen så smsade ronja och kollade om hon kunde ses och det kunde hon haha. Möte henne ute sen gick vi och köpte lite godis sen satt vid bastuban ( bastu ban). Satt där och as garva i nån timme sen drog vi till willys och köpte mjölk till ronjas mamma (y) Sen drog vi och lämnade mjölken och drog ut igen och garvade ännu mer sen drog jag hem och åt och bada och nu sitter jag här och lyssnar på michael jackson, kärleek.



haha mitt misshandlade öga =( Nu är det typ rött och lila på mitt ögonlock
och så har jag fått en röd prick i ögat från ett blodkärl som spruckigt..
DAGENS FAIL
hoppad det lagt sej tills i morgon.



Haha jag och jag! Ruligaste xp
Finns för dej gumman, älskar dej


puss.

Fall asleep to my favorite song

Åt nyss kvällsmat och tog en kvälls cigg så nu är jag klar för att sova. Är sjukt trött, kommer vara helt död i morgon.. Men vi slutar ett så det är skönt. Ska möta emma h på stan och gå till halvars =) Ska bli kul, längesen vi träffades och snackade och så. På onsdag ska jag kanske hitta på något med ronja, sen får vi se vad som händer resten av veckan.


Haha jonna har gjort en ny video.. Vissa saker är ju bara pinsamt menmen, man måste ju bjuda på sej själv ;)
Men vi är ändå för jävla härliga aso (y) Love you my sunshine!


Godnatt alla nattugglor!

puss.

POLKAGRIS ♥

Ligger i sängen med datan, helt slut etfer badhuset. Det var skapligt kul iallafall :p Just nu ligger jag och äter på en viol polkagrisstång (y) Idag ska jag bara ta det lungt hela dagen, kanske åka och handla med mamma.

Valborg 2010

















Största drägg bilden på mej och ronja haha ;p




puss.

GODNATT ♥

Nu ska jag strax sova.. om jag kan slita mej från datan (a) Ibland blir man fast. Men nu är jag så seg bara bara kan bli och min hjärna känns som en stor deg plump. Kommer inte orka simma i morgon på badhuset.. sjunker till botten haha.


älskar er brudar, nothing can break ous down


puss.

HOLD MY HAND ♥

Hejsan alla. Nu är jag hemma igen, så skönt. Har vart så seg hela helgen, vaknade typ till liv när jag kom hem :p Ska strax lägga mej i sängen och se på någon film eller nått, är sjukt trött. Men nu lägger jag n massa bilder ifrån helgen =)

Valborg 2010


Blame it on the alcohol ;)

Klicka på bilderna för att få dom större





Det var tyvärr bara dom bilderna, eller ann har mer så jag ber henne skicka sen så lägger jag upp dom någon annan dag =)

Nu gick det inte lägga upp bilderna från malmö heller :s Blir galen aso.. men orkar inte sitta och hålla på med det hela kvällen så jag lägger in bilderna i morgon.

I morgon ska vi till badhuset med skolan också, kommer bli nice. Hoppas på sol så att man kan ligga och steka hela dagen! Eller den tiden vi är där xd

puss.

I love you



Jag älskar dig bästa vän. Din hand släpper jag aldrig. Jag finns alltid där för dig, det vet du.

// Jonna den bästa :D

VALBORG/MALMÖ/LÅNGT INLÄGG

Hejhej. Sitter hemma hos min syster och hennes kille nu i malmö =)  I fredags fixade jag mej hos ann sen när vi skulle dra ut så började det regna så ronja, arma och jonna kom till ann så vi drack där till åtta nånting. Hade musik på, dansa lite och satt och prata om allt möjligt, skit härligt. Sen slutade det regna så då gick vi upp till folketspark och gick runt lite där. Ronja, arma, ann och jonna ville åka en karusell så jag stog en bit ifrån med deras väskor och snackade med maggie i telefon, tror nog inte att nån av oss hörde så mycket :p Sen när jag går till karusellen så ser jag bara ronja gå ur karusellen och ramla ihop HAHA stackarn.. Hon slog i ögonbrynet i stången man håller sej i när dom åkte breake dance också. Men hon klagade inte hahah. Sen drog arma hem för hon mådde illa efter karusellen och jonna drog också, till en annan fest.. vi andra ville vara kvar bland karusellerna. Aja sen träffade jag, ann och ronja lite folk. Sen drog vi hem ganska tidigt för vi var så trötta :p Jag och ronja somnade nästan direkt när vi kom i säng. Klockan åtta på morgonen rinde mamma och väckte mej och hon kom och hämtade mej klockan nio och då var jag ju skapligt trött och seg om man säger så :p Halv sov typ hela vägen dit. Var skit hungrig med, hade inte ätit nått sen klockan fyra hos ann innan vi fixade oss, men vi stannade och då tjockade jag hamburgare och pomme på nån restaurange. Kom fram vid tre nångång, åt lite pasta sallad sen gick vi ut på promenad. Malmö är 1000 ggr finare än norrköping! (eller så är det jag som är så van vid norrköping) Men dom hade massa mysiga parker. Min syster och hennes kille har bara typ en kvart till havet hemifrån också så vi gick till havet och precis vid havet fanns det en italensk glassbar typ, godaste glassen.. helt klart. Hallon och hasselnöt, klockrent (y) Nu har jag suttigt vid hennes dator ett tag, ska gå ut och ta en cigg. Snart ska vi också gå och köpa kina mat som ligger bara några minuter ifrån =)

Lägger in lite bilder när jag kommer hem.

puss.

RSS 2.0