DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS ♥

Chacha.. haha skoja. Ligger och pratar med maggie i tele och ska strax kolla klart på Did you hear about the morgans =) Har duschat och målat naglarn. Ska till skolan i morgon. Har typ inget att skriva. Ska se klart filmen sen läsa nått kapitel i boken sen sova.

På måndag ska jag hem till pappa och lämna packning sen drar jag till jonna och sover hos henne. Firar henne på tisdag eftersom att hon fyller år då =) Tyvärr kan jag inte va kvar till dom andra tjejerna kommer eftersom pappa kommer och hämtar mej ganska tidigt för på tisdag ska jag på kryssning! =D Med familjen + matilda. Kommer bli skit kul. Massa bilder kommer det också bli.

Men nu ska jag kolla klart på filmen.

Godnatt!






The Jacksons 5 - Who's Loving You


puss.



btw.




If tomorrow never comes
Will she know how much I loved her
Did I try in every way to show her every day
That she's my only one
And if my time on earth were through
And she must face this world without me
Is the love I gave her in the past
Gonna be enough to last
If tomorrow never comes


te amo ♥

SEG..

Hejhej. Åkte inte till skolan idag. Mådde jättekonstigt när jag vaknade.. hade huvevärk, svullna halsmandlar och mådde illa. Så jag gick och la mej igen efter jag ätit frukost. Hoppas jag mår bättre i morgon eftersom det är sista dagen innan påsklovet. Så sjukt mycket man ska göra nu i slutet av nian.. Menmen. Nu tänkte jag kolla min facebook sen plugga. Så jobbigt att va sjuk eller vad man ska kalla det, man blir så seg.



puss.

SNABBT INLÄGG ♥

Shulululu =) Slutade ett idag, gick hem till bästavän efter skolan. Vi kollade på Hannah Montannah the movie (vetifan hur det stavas) HAHA, as kul när jag skulle ta bussen hem. Orkar inte skriva det nu, får ta det någon annan dag ;) Men nu måste jag hoppa in i duschen fort som fan sen måla mina naglar sen läsa! I morgon vet jag inte vad jag ska göra, får se vad som händer.

Josè kom till skolan idag med, hon har vart i Thailand. Skit brun va hon, såå söt pepparkaka! ^^


Så segt att ladda upp bild på pallar inte.


puss.

MÅNDAG

Hej alla sötnosar =) Åkte hem direkt efter skolan, åt sen gick och satte mej vid datan. Vart skit trött så jag somande och sov några timmar, vaknade av att mamma kom och väckte mej. Nu ska jag hoppa in i duschen sen sätta mej vid datan igen, sen läsa och sova =) Kanske ska göra ett skolarbete vi ska göra om en författare. Borde inte ta så lång tid. Men nu måste jag skynda.





puss.

G+ ! =D

Sitter i data salen, fick nyss reda på att jag fick g+ på svenska uppsatsen nationella prov! =D Hörs näör jag komemr hem.



puss.


REGN

Ligger i sängen med min nya rosa sjukt mjuka filt jag fick av mamma idag. den kosta 300, vilket jag aldrig skulle lägga på en filt xd Fick nya gardiner också =) Ska göra om lite på mitt rum med mamma snart tror jag, känner för en förändring =) Sen ska jag nog ta ett bad, göra ansiktsmask och ta hand om mej själv. Det söndag är till för =)

Gjorde lite bilder förut, idèr om tatueringar haha.
Kommentera vilken som är finast!

Ett



Två


Är inte värsta kristen som går till kyrkan och så men tror ändå på gud.

Tre


Skytten, mitt stjärntecken.

Fyra


En symbol som jag alltid tyckt om och som förknippas med lotusblomman

Fem


Freds fågeln

Åh jag vill tattuera mej nu! Kanske ska när jag fyller 16 =)


Sökte på google vad mitt namn betyder och såhär står det:
Jennifer är ett engelskt kvinnonamn som härstammar från det walesiska namnet Guinevere, som möjligtvis betyder vit våg. Det är först under 1900-talet som namnet nått utanför Wales gränser. 1986 togs det in i den svenska almanackan.
Namnet upplevde en modevåg under 1990-talet. 1994 blev Jennifer det 25:e vanligaste flicknamnet bland nyfödda. Fortfarande får nästan 300 flickor i varje årskull namnet som tilltalsnamn. 31 december 2005 fanns det totalt 10 636 personer i Sverige med namnet, varav 8 634 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 347 flickor namnet, varav 282 fick det som tilltalsnamn.

Kollade också vad jonna's namn betyer:
Jonna är ett kvinnonamn, en dansk kortform av det hebreiska namnet Johanna - Gud har förbarmat sig. Namnet blev vanligt först på 1980-talet, en modevåg som sedan ebbade ut under 1990-talet.
Jonna blev ett allmänt namn i Sverige först på 1980-talet. Under större delen av 1990-talet var det ett av de 75 vanligaste tilltalsnamnen men mot slutet av decenniet mattades modevågen. I den vuxna befolkningen är Jonna däremot ganska ovanligt. 31 december 2005 fanns det totalt 4 895 personer i Sverige med namnet, varav 4 203 med det som tilltalsnamn.






puss.




OSTBOLLAR ♥

Godmorgon =) Vaknade för nån timme sen av att min syster peta mej med ett gosedjur i ansiktet (?!) haha. Åt frukost, tog en cigg sen satte mej vid datan och spela Petville, oh yeah! (y) Just nu sitter jag och äter ostbollar, äääälskar dom! Låg och läste till typ 4-5 igår. Är på "bok jacob" i fjärde boken nu =D Maggie jag hinner alltid ikapp dej ;) Idag ska jag bara ta det lungt. Plugga lite.



HAHA måste ju bjuda på sej själv..

Min bror är anonym HAHA


Är det bara jag som tycker att fille (han som spelar lilla al fadji) är skit
snygg eller? :o Han rappar med, visste inte jag.



Det är han som rappar först av alla, han med tidningarna.




puss.

SHAKE YOUR BODY DOWN TO THE GROUND

Hello! =D Kom hem för en stnd sen, har inte hunnit blogga idag. Vaknade vid tolv ungefär. Gick upp och börja krusa håret. Maggies mamma kom och hämtade henne vid ett halv två typ sen fixa jag mej och så sen åkte jag och familjen till lokalen i klocket till min brors 30 års fest. Vi fikade lite i början och så. Min brors barn fyller år snart också så firade dom samtidigt. Sen börja alla dricka lite sen vart det skit god mat sen mera sprit! =) Vart några cider och drinkar, skit gott =) Vem tackar nej till gratis sprit liksom? ;) Vi åkte hem ganska tidigt eftersom mamma var trött och så. Ska strax sova, är helt slut. Men det va trevligt, träffa min syster som jag inte sett sen julas också =) Men nu ska jag kolla facebook.




puss.

FREDAG

Tjena =) Är med maggie nu och hon sover hos mej ikväll. Mötte henne på stan efter skolan så åkte vi hem till mej, kolla på alvin och gänget 2 sen åt. Har haft kul som fan =D Kanske blir att se någon mer film ikväll sen senare inatt läsa twilight såklart ;) I morgon blir det fest låångt in på natten. Har inte så mycket att skriva.





Haha bästa! Ont det gör ont men det går jag har klarat mej
rätt länge jag börjar bli van! Det gör ont en stund på natten
men inget på dan! Oh alla om kring dom märker ingenting!
Ohhhh det gör oooont ohhh såå ont! Det sista jag behöver
är flera skavsår ifrån dej! Men nu när det är över så finns
du över allt!



puss.

I SKOLAN

Hejhej =) Sitter i datasalen i skolan nu. Ska jobba med no. Har inte så mycket att skriva om. Skriver ikväll igen ^^



Jävla drama skola jag går på..


puss.

FILM - LÄSA - SOVA

Hola amigos! =) Sitter just nu och kollar på Sveriges värsta bilförare med familjen. Pluggade lite när jag kom hem, sen laga mat. Nu ska jag strax se på film med min bror. Sen blir det läsa och sova! ^^ I morgon möter jag maggie på stan efter skolan sen åker vi hem till mej och hon sover här. Sen på lördag fyller min halv bror 30 år så då blir det åka till en lokal i klocket och fira honom och hans son som också fyller snart. Sen på kvällen blir det mat och fest =) Hoppas att min bror kan smuggla nått till mej ;) På söndag blir det plugga.



Filmen heter meat grinder och är en thailänsk skräck film. Lite ovanligt :p
Den handlar om en kvinna som jobbar med att sälja nudlar för att försörja
sina barn med det går inte så bra. Tills hon hittar en död man och börjar
laga nudlar på ett annat sett ;)


puss.

PLUGGA

Nu är jag hemma igen. Brevid mej har jag so, no, matte, spanska och svenska.. kulkul. Men nu ska jag sätta igen med so'n sen. Talk yo you later ;)




puss.

IRRITERAD TILL 100 %

Blir så jävla arg att min blogg fuckas och man inte ser vissa inlägg :s Är det någon som vet hur man byter från blogg.se till nått annat eller?! :o Annars får jag väll göra nu blogg.. Men det vill jag inte. ÅH! jlk.mmncsnvvnc <nz nx :@



Hejhej, irriterad jennifer här. Dagen har gått åt helvete. Gick upp sex som vanligt men var lite extra seg eftersom jag var så trött. Hann inte med sju bussen. LOVADE mamma att jag skulle åka med 20 i nio bussen. Sätter mej och målar naglarna sen lägger mej i sängen och tänker att jag kan sova tio minuter.. Vaknar när larmet ringen och tänker att jag kan sova 10 minuter till. Men när jag vaknade var klockan över tio och jag fick panik, hade sovit med kläderna och smink också så kände mej helt konstig när jag vaknade. Men visste inte vad jag skulle göra, mamma skulle bli så jääävla lack. Försökte desperat att leta efter en busstabell's bok eller vafan det heter. Men hittade såklart ingen.. Fick gå in på internet och kolla när nästa buss kommer, fick ännu mer panik eftersom den kunde komma när som. Så var jag ju självklart tvungen att installera nått jävla pogram för att kunna kolla på tidtabellen.. Bussen kommer 13.10 så då åker jag till skolan. Kommer vara där typ 10 minuter innan vi slutar men måste hämta läxor och så så att jag kan plugga hemma.  Men nu måste jag fixa lite innan jag drar.

Två bilder som beskriver mina känslor just nu världigt bra!





puss.






WE CAN MAKE THE WORLD WIN ♥

Hellu =) Kom nyss. Gick till jonna och kolla på Alvin och gänget 2, såå söta! Sen vid fem drog jag på utvecklingssamtal, som faktiskt gick ganska bra. Ligger efter lite men det är bara plugga på. Det tog typ en timme. Sen gick jag hem till jonna sålänge, kollade lite på en film och så. Sen mötte jag min bror vid bastuban och vi gick till Oriflame lokalen eftersom att mamma var där. Haha. Nu är jag ganska trött.. ska strax gå och duscha sen kanske lägga mej och läsa. Måste kolla egenom min data så att jag inte har något privat eftersom min bror bor hemma i några dagar och han får låna min data när han vill så.. ja haha xp

Lägger in lite bilder på det jag köpte i måndags, lite sent men bloggen har ju inte funkat
.


jeans från gina 200 :-


Linne från gina 130:-


Fjärde Twilight boken 169 :-


Fick två nagellack av min kompis ann i försenad present ^^
tack igen hjärtat =)<3





Nu ska jag ner och äta choklad puddigt!


puss.

BLIR GALEN!

NU funkar det bara för det.. Orkar inte blogga nu. Ska lägga mej och läsa, hörs i morgon.




utvecklingssamtal i morron, undra hur det går..


puss.

=(

Blir arg på blogg.se! Vafan syns inte mina inlägg för? Känner mej tom utan att kunna blogga, som jag glömmer nått typ. Aja




puss.

HISS&DISS

Nu kör jag lite hiss och diss! Börjar med det tråkiga ;)




busschaufförer.. Vissa iallafall. Vissa är hur trevliga som helst medans andra är jätte mycket dryga! Som om man kommer lite försent och bussen precis ska åka så kommer man springandes så öppnar dom dörren och man går in och dom säger tex: Du får väll passa tiderna.. STOR DISS! Sköt bara ditt jobb gubbjävel/ kärringfan..



internet som laggar..
Hatar när man håller på med nått på datan som är viktigt/ jättekul så laggar internet. Då får iallafall jag lust att slänga datan åt helvete.



kaxiga snorungar.. Och då menar jag verkligen smååå skitar som alltid ska säga nått när man går förbi eller nått.. Fast lite gulligt också haha. Eller aa.. avgör själva ;)







twilight böckerna.. Dom är verkligen bra. Beroendeframkallande.. Ge dom en chans och du kommer inte ångra dej ;)


att ha vänner..
Jag hissar iallafall mina vänner. Dom är bäst och jag älskar dom av hela mitt hjärta. Ni vet vilka ni är och ni är guld värda flickor och pojkar! Kärlek till er.




sommaren..
Finns nästan inget bättre än sommar. Sitta vid någon sjö med sina vänner och grilla och dricka lite och bada. Hääärligt!






Nej nu ska jag fixa mina naglar, har tappat två "stenar" sen lägga mej och läsa.



puss.

ROCK WHIT YOU

Hej igen =) Idag har jag vart duktig och rensat min garderob och strykigt massa. Men om nån vecka kommer allt ändå ligga huller om buller men ändå. Nu ska jag strax gå och ta en dusch sen lägga mej och läsa.

I morgon efter skolan drar jag och jonna till maxi och shopar. Blir arg på mej själv.. jag kan aldrig spara pengar, ska jämt köpa upp allt.. menmen.


Funderar på att köpa det här linnet..





Ska kolla efter den här boken också.. Maggie hade köpt sin i Stockholm för 200 kr.
Har inte så stor lust att lägga 200 kr på en bok men jag har snart läst typ halva tredje boken så
vill börja direkt på fyran efter. Aja whatever, älskar ju böckerna.


Och såhär vart mina naglar när jag fixade dom, klicka på bilderna så blir dom större =)





Tänkte köra en hiss och diss sen innan jag går och lägger mej. Men nu ska jag duscha.


puss.

BUENOS DìAS

God morgon. Vaknade nyss, låg och läste till tre igår. Nu ska jag gå ner och göra iordning frukost sen gå upp och sätta på någon bra Disney film och ligga i soffan med massa filtar och äta ^^ Annars ska jag inte göra något speciellt idag.. Försöka träna lite lungt kanske.


kärlek till Disney <3



puss.

DET GICK! =D

Shit vad glad jag vart nu! Hejsan alla sexbombar =D Glad att jag kan blogga igen, man såg inte mina inlägg jag skrivit innan men nu funkar det =) Idag har jag inte gjort så mycket.. Fixat mina naglar som jag vart väldigt nöjd med, kollat på michael jacksons minnes cermoni, fällt några tårar, läst, suttigt vid datan och kollade nyss på skönheten och odjuret. Älskar disney filmer.. dom är så fina =) Förövrigt har jag fortfarande ont i örat och har tyckt att den här helgen inte vart ett dugg kul. Menmen, allt kan ju inte vara roligt här i livet. Så ingen idè att klaga! ^^ Men nu ska jag nog lägga mej och läsa massor ur min älskade bok.


härlig bild =)



så fina texter.. loove <3



puss.

TEST

Testar om det går att se mina inlägg nu..

FEEL THE PAIN..

Tjena. Drog hem från skolan vid tolv idag, orkade inte va kvar för att jag hade så jävla ont i örat. När jag kom hem vart det ännu värre och det slutade med att jag satt och stortjöt i telefonen när jag pratade med mamma och sa att hon skulle komma hem så att vi kunde åka till doktorn. Så det var bara vänta på henne, försökte sitta vid datan men det gick inte, hade ingen ork i kroppen. Att skriva på tangenterna var som att göra 10 armhävningar. Men sen åkte vi iallafall till jouren vid ungdomsmotagningen och tanten va skit dryg. Sen fick vi sitta och vänta en och en halv timme på våran tur. Och sen kom det massa småbarn som höll på och lekte, slog bilar i marken och skit så fick typ panik för att jag hade så ont i örat. Men sen vart det iallafall min tur så jag fick pencelin och så. Tog 2 tabletter och 2 panodil direkt när jag kom hem, skaka som en idiot och svimma nästan när jag gick ur bilen. Men sen gick jag och la mej och väntade på att smärtan skulle gå bort lite sen somna jag. Och nu sitter jag här.. vart vaken i nån timme. Ska gå ner och äta nått, inte ätit på 12 timmar så det är nog dax. Sen blir det väll att se på film sen sova.



Hoppas ni har haft en bättre fredag än mej..


puss.

GOD MORGON FREDAG! =D ♥

Tjena alla snyggisar! Sitter fortfarande hemma och har inte missat bussen.. Bestämde mej att åka med 20 i nio bussen istället eftersom jag inte kunde andas genom näsan när jag vakna så nu håller det på och släpper lite. Missar matte lektionen (det har jag inte så mycket emot) så jag har bara två lektioner sen när jag kommer. Men nu till det riktiga problemet.. Vad ska jag ha för skor idag? :o Jag orkar inte ha klackskor, jag vill ha mina uggs men det är ju lite slaskigt ute så då blir nog dom blöta.. och jag kan inte ha mina "gympa"skor för då set mina fötter jätte stora ut om jag har tights (tror jag) menmen.. Blir nog klackarna ändå. Aja nu ska jag kolla min facebook sen hoppa in i duschen =)





ÄNTLIIIIIGEEEEEN FREEEEEEDAAAAG!



puss.

GODIS + IN TOUCH ♥

Åkte och handla med mamma efter jag badat. Köpte cigg, lösgodis och en tidning. Så nu sitter jag och äter godis, skriver blogg och pratar med maggie i telefonen =) Ska strax läsa min tidning sen se på film och mysa ^^ Och i morgon är det äntligen fredag! =D


myyyyyyyyyyyyys!





puss.

FILMA EN GÅNG NÄR JAG GÅR EN GÅNG - citat från ronja..

Hellu =) Orkade inte skriva blogg igår eftersom jag var så trött när jag kom hem.. men nu är jag här iallafall ;) Sitter och äter macka, ska strax lägga mej i ett skönt bubbel bad med min älskade bok, har börjat läsa trejde twilight boken nu.. den som kommer ut på bio snart ;)  Så jävla härligt.

Btw, fick veta att jag fick vg på mitt np i engelska! =D WOHO!






i have found my true love..


jag & ronja, coolingar!


fast jag är ju såklart mest cool ;)  - bilden ska röra sej, hoppas den gör det :p


Nu ska jag bada!


puss.


INGEN RUBRIK

God morgon =) Vaknade nyss av att jonna höll på att måla läppstift på mina läppar -.- Hon hade tydligen också sminkat mej med ögonskugga. Farligt att somna med henne, vem vet vad hon hittar på nästa gång? Till frukost blir det amerikanska pannkakor.. ni vet dom som blir lite mindre och tjockare? Yummi ^^ Sen bär det av till stan.



trailern på filmen brothers vi såg igår.









puss.

HOS BÅGEN ♥

Hejsan alla cp barn! =D Sitter hemma hos bästavän och äter ostbågar och dricker cola. Sover här inatt och i morgon ska vi till stan =) Har inte så mycket att skriva om menmen.

Går inte att ladda upp bild..



puss.

PACKA-BORSTA TÄNDERNA- LÄSA- SOVA (y)

Tjenis penis =) Har precis plattat håret och tittat klart på day after tomorrow, eller orkade inte se slutet men har ju sett filmen förut. Måste säga att jag är tacksam över att bo i Sverige där vi inte haft några natur katastrofer.. än. Vem vet, någon vacker dag kanske det händer nått här med? Översvämning.. tornados. Nej men det får man verkligen inte hoppas på. Nu ska jag iallafall packa sen borsta tänderna, läsa och sova. I morgon efter skolan ska jag och emma som sakt åka till stan och ta en fika med malin ^^ Ska bli kul, inte träffat malin sen i kul. Måste få känna på magen också! Det är ju nästan bara en månad kvar tills hon ska föda =D Önskar dej all lycka. Sen efter stan ska jag hem till bästavännen och sova där och på onsdag har vi studiedag så då drar vi till stan =) Men nu måste jag skynda så jag får någon sömn också.


din sammetslena röst vaggar mej till sömns, i mina tankar hör jag sången..



puss.

MIN KVÄLL I BILDER

Här kommer min kväll i bilder =) Är ganska stressad.. Måste upp till skolan i morgon eftersom vi har np i engelska. Sen efter skolan blir det stan med emma och träffa malin sen åka hem och sova hos bästavän! Jag får kämpa sjuka stackars mej egenom dagen..




jag stinker bus (brun utan sol) plus att jag inte vart så jämt färgat så jag ska skrubba mej fläckfri!
från och med nu satsar jag på min vän, den vanliga solen ^^


Har också laddat upp med tre filmer som jag ska hinna se -.-







älskar alla tre filmer, kommer bli många tårar..



och så måste jag såklart läsa innan jag faller i sömn. har alla böcker utan den sista. någon som vet vart den finns att köpa? jag har lätt läst ut andra boken innan veckan är slut och då börjar jag på trejde boken som är den trejde twilight filmen som är på g nu. då vet jag innan er vad som händer! Woho.


det tråkiga är ju då att jag tror att mr. öron inflamtion vill ha tillbaka mej och spräcka min trummhinna ;)
men jag är 100 % säker på att jag inte vill ha tillbaka honom men han är en envis jäkel!



avslutar med en bild på mej och bästa kärringen =)



puss.

ÅNGEST

Hejhej, sitter ute i solen med en cigg och bloggar! Skit härligt ^^ Skulle till skolan idag men när jag satt på bussen så fick jag värsta host attacken och kunde inte sluta. Till slut kändes det som jag skulle spy och näsan och tårarna börja rinna så jag gick av bussen och gick hem. Lite pinsamt om jag skulle spy på bussen. Mamma kom och hämtade mej typ halv vägs. Kollade datan när jag kom hem sen somnade jag, Vaknade för någon timme sen. Kan inte det här bara försvinna. Så jobbigt att vara hemma från skolan och missa massa.. Får ångest. Men tyvärr finns det inte så mycket att göra. Min från varo är ju inte den bästa heller. Menmen. Fick gå upp klockan två inatt också och moppa min brors golv som han hade spytt ner. Hoppas inte jag blir smittad. Men nu tänkte jag städa min gaderob och stryka och sånt. Ser ut som ett bombnedslag.



I morgon ska jag och emma möta malin på stan och ta en fika så hoppas jag mår bättre då.


puss.

GOD MORGON!

God morgon! Sitter hemma hos maggie och ska strax åka hem till pappa. Sen ska jag va där ett tag och åka hem till mamma vid fem nån gång. När jag kommer dit ska jag nog ta ett bad tror jag =) Fest igår var väll roligt, typ bara maggie och jag som dansa hela tiden. Ibland mickis och nåra andra hehe. Men jag hade roligt iallafall =) Alla drog ganska tidigt så då drog vi med. Gick hem till maggie och åt sen typ somnade vi. Har skit ont i ryggen bara för att jag höll på att snurra runt en jävla stång..


några av dom som var där =)


på toan haha. Min tunga vart skit röd bara för jag drack bacardi razz vattenmelon. hehe plus att min min är skit snygg ;)


yummi ^^

Kommer säkert mer bilder sen eftersom mickis tog kort med sin system kamera =)


puss.


PARTY PEOPLE ♥

Hej alla göllplöttar :) Sitter just nu hemma hos maggie och hon håller på att platta mitt hår sen ska hon locka det. Sen ska jag sminka mej och klä mej och så sen drar vi iväg på fest =D Härligt härligt (y) Åkte till farmor ganska tidigt idag. Mina bröder och min pappa åkte till landet och skottade massa medans jag och farmor fick och fika sen handla. Skit mysigt cafè! Borde finnas mer sånna i Norrköping. Vi köpte varsin räkmacka och kladdkaka med jordgubb, röda vinbär och grädde ^^ När jag kom hem till pappa igen duschade jag lite snabbt sen drog till maggie. Men nu ska jag kolla min facebook ;)











puss.

OKEY.. ?

Roligt med fredag =D Träffa matilda =D Träffa andra kompisar =D

Det sket sej ju totalt.. Blir att sitta hemma på fredags kvällen eftersom att jag är en vandrande bacil så ingen vill komma i närheten av mej.. men sure, de lungt! *visslar* Jaha ja.. Lalala. Hm.. aa jo de måste ju va så va..

Fest i morgon iallafall





puss.


Kommer kanske inte blogga så mycket i helgen eftersom jag är hos pappa. Orkar inte krångla med hans bredband och bla bla la..

BTW

ps. Jag saknar min sunshine!



du är vänskapen, och där vänskapen finns, finns jag

KORK I NÄSAN?

Hallojsan ;) Känns som om jag har en kork i näsan, hoppas jag blir frisk snart. Sitter och kollar på Bella & Tyra Show och ska snart börja fixa mej och så. Ska in till pappa sen och va med matilda tror jag. Kollade på familjen jackson igår.. Fett besviken kan jag säga. Trodde att det skulle handla mer om familjen och inte bara "jackson 5" come back. Och självklart var dom tvugna att visa massa om när michael dog och då började tårarna rinna, cant help it -.- Aja nu ska jag dra och dricka liter vis med vatten!



puss.

LAGA MAT ♥

Hola! =D Står just nu med datan vid spisen och lagar mat, ris och kyckling. Dö gott =) Har städat mitt rum också så skönt att få det gjort. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag kan visa hur fint jag städat sen tigga pengar till helgen ;)

Fredag: (skolan) kanske gå till arma , annars bara vara hemma. Träffa matilda kanske.
Lördag: Åka till farmor, festa i navesta
Söndag: Softa/ Plugga


Men nu måste jag åka innan maten kallnar ^^





puss.

LAGA MAT ♥

Hola! =D Står just nu med datan vid spisen och lagar mat, ris och kyckling. Dö gott =) Har städat mitt rum också så skönt att få det gjort. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag kan visa hur fint jag städat sen tigga pengar till helgen ;)

Fredag: (skolan) kanske gå till arma , annars bara vara hemma. Träffa matilda kanske.
Lördag: Åka till farmor, festa i navesta
Söndag: Softa/ Plugga


Men nu måste jag åka innan maten kallnar ^^





puss.

TOARULLE ♥

Tjena =) Sitter som vanligt och kollar på vänner. Ska strax damsuga och städa mitt rum tror jag. Känner mej liite bättre idag, ingen huvudvärk och inte lika mycket hosta men näsan rinner fortfarande. Har faktiskt just nu gjort slut en hel toarulle sen igår.. eller i förrgår, aja nått sånt. Igår fick vi också hem tränings grejerna från Oriflame =D Ett hopprep till mej som räknar kalorier, hur många hopp och hur många kilometer och så =) Sen vare en vatten flaska, en handduk och vikter som man sätter fast runt vristerna så det ska bli lite mer motstånd typ. Skönt att känna sej lite piggare idag iallafall, får se om jag går till skolan i morgon. ÅH! Blir irriterad.. vill träna. Ska nog göra det lite sen ändå. Aja nu ska jag se klart vänner sen sätta igång med min dag! ^^


Min härliga frukost! Jag är kär i apelsin juice (a)


Hasta la vista baby ;)


puss.


URSH..

Är fortfarande sjuk.. Allt jag äter smakar äcklig förkyldning, jag kan inte träna och jag har tråkigt. Idag har jag bara suttit vid datan, kollat på vänner avsnitt och tvingat mej själv att duscha. Fick iallafall lite nytt smink av mamma nyss (y) Har inget så mycket att skriva.. Lägger in lite bilder.

Grattis till emma som fyllde 16 år idag! =D Hoppas du fick en bra dag hjärtat ^^



tog ett fotbad också, skit skönt!


som typ slutade med översvämning..


sminket jag fick. Foundation, puder, eyeliner, conceler (stavning) och foundation svamp. Tack mamma <3

Och nu lite bilder på mej och emma =)




första riktiga fyllan.. fyfan


oh yeah vi gillar toapapper (y)







Nej nu ska jag kolla på vänner sen försöka sova. Så jobbigt när man är förklyd.. man måste ju vända på sej hela tiden för att snoret rinner ner i ena närborren hela tiden!


puss.

ABC EASY AS 123..

Tjena alla töntar/coolingar. Gick till skolan i morse ändå, helt död typ. Men vi slutade  typ halv tolv så åkte hem och satt vid datan, kolla på vänner sen somna jag. Vaknade för ett tag sen och nu sitter jag ute och röker. Får se om jag går till skolan i morgon eftersom att jag fortfarande är sjuk. Nu ska jag gå in och ta bort mitt smink sen fortsätta titta på vänner. Om jag går till skolan i morgon så ska jag och några vänner gå hem till emma efter skolan och fira henne eftersom hon fyller år i morgon :) Men nu ska jag gå in.





puss.





LITE SMÅ SJUK..

Tjena tjena mittenbena! ;D Ligger i sängen med datan och ska snart gå och tvätta bort sminket och ta en macka. Skoldagen var bra. Följde med bästavän hem efter skolan, vi åkte till polisen för hon och hennes mamma skulle göra pass. Jag tror att jag somnade till några gången på bussen hem :$ Pinsamt! Men var sådär trött så att man bara känner att man inte orkar ha ögonen öppna länge. Tog ett bad när jag kom hem och läste lite i badet, mys! Sen har jag bara suttigt och degat framför datorn. Har blivit förkyld igen.. sådär medium/large haha. Hoppas det blir bättre tills i morgon, annars blir det är vara hemma. Tråkigt =( Fast har ju bara tre lektioner så missar inte så mycket men ändå. Men nu har jag inte så mycket mer att skriva om ^^



Josefine har vart snäll och gjort en ny header till mej. Tack gumman =)<3
Den kommer upp strax i think.





puss.

ÄNTLIGEN! =D ♥

Såjaa. Nu är jag äntligen klar me so:n! =D Härlig känsla.. Nu ska jag sova, ska upp om ca fyra och en halv timme. Godnatt.

puss.

DUSCHA-PLUGGA-DATA

Hej igen :) Har precis kommit hem från min bror. Träffade emma och tog en cigg och snacka lite med. Nu ska jag strax duscha sen plugga och sitta vid datan. Ha det bra! ;)


min prinsessa <3

puss.

STOR DISS..

Hej är hemma nu. Ska träna, duscha och äta sen åker mamma och jag till min bror och hälsar på mina små älsklingar. Angående affären Outlet så får den en stor diss.. Det var typ inga kläder jag tyckte om iallafall. Typ bara konstiga märkeskläder till halva priset, typ mest sportkläder. Men fick med mej en sport bh hem iallafall som jag kan träna i. Det stod på hemsidan "fest kläder" Jo tjena menar dom typ typ 80 åringar då eller? Aja nu ska jag kolla facebook och sen träna.




puss.



KONSTIG DRÖMM..

Hejsan alla söta och fula :) Vaknade för en halvtimme sen kanske så nu sitter jag och äter frukost. Sen ska jag börja fixa mej eftersom vi ska till Outlet sen. Vid fem ska vi också hem till min prins och min prinsessa ^^ Fan jag som behöver träna på matten, och träna (kroppen). Får väll ta med mej matten till dom sen träna sent när jag kommer hem.

Måste berätta om en jätte konstig dröm jag hade inatt. Jag, Arma och Jonna gick i hageby sen hittade vi massa godis på marken som vi la i en väska sen såg vi att Agit och massa killar från klassen kom så vi började springa sen började dom också att springa efter oss. Sen till slut skulle vi slåss om godiset - killarna mot tjejerna. Och min bror var dommare och sen var det nåns pappa där, eller det var två pappor som typ också skulle slåss mot varandra. Sen stog jag brevid Jonte Sandell sen när vi skulle börja slåss så typ gav han mej en box i ansiktet och då vek jag ihop honom till en liten pappers lapp!

HAHAH Sen var det massa annat skit om att jag cykla och massa men det hinner inte jag att berätta nu för jag måste börja fixa mej fort som fan.



Outlet's hemsida: http://www.outlet210.com/ - obs, detta är i Söderköping men om man söker på google kan man titta vart dom mer finns någonstans.

Ha en bra dag ^^


puss.


HUVEVÄRK, SVULLEN I HALSEN, TRÖTT & HAR TRÅKIGT

Ja rubriken säger ju allt? Har precis tagit på mej sovkläder och krypigt ner i sängen. Har datan i knät och bästavännen i telefon. Tur att det nästan är gratis att prata eftersom det bara kommer nån liten mening vart femte minut typ xp Just nu är det knapp tyst, hör bara hur hon trycker på datan och nynnar lite då och då. Hehe, men jag tänkte sätta på någon bra film sen eller läsa lite sen. Skulle egentligen ha pluggat och tränat när maggie åkte hem men det vart inte så, tror att jag börjar bli sjuk så då är det inget bra att träna och plugga säger ju sej självt varför jag inte gjorde? Men får göra det i morgon. Men då ska jag också till Outlet med mamma eftersom det inte vart nått idag. Ska fixa ny header snart också.. Eller det är en kompis som gör åt mej. Själv kan man ju inte (a) Aja lägger in lite bilder från idag.


Igår vare tjockis kväll ^^


I'm gonna find what i lost.




ser ut som en slikepott men whatever =D


snöööööööööööögt

puss.



MICHAEL JACKSON ♥

















HAHAHAHHAHA



puss.

GOD MORGON LÖRDAG ♥

Tjena. Ligger i sängen med datan och maggie ligger i andra änden och läser twilight hehe. Installera nyss ny webbläsare, Mozilla Firefox. Det verkar skit bra plus att man kunde välja ett typ "bakrunds tema" som man har på internett sidan och jag har självklart michael (y) Ladda ner typ mer än 10 teman till mobilen igår också, typ 5-6-7 st var michael sen massa rosa jättefina! =D Börjar bli hungrig så ska strax ner och äta frukost. Är skit sugen på semla men det är inte direkt någon bra start på dagen så den får vänta lite xp Maggie och jag va uppe till typ fem - halv sex i morse. Men vi ska väll strax gå upp, vi kanske ska åka till en klädaffär med mamma i Söderköping som heter typ Outlet eller nått :p Har fått ont i halsen också, jävla maggie som ska smitta mej.. Haha ^^



Jag och min älskade gummiboll ;)



puss.



MED MAGGIE :D ♥

Hellu alla söta! ^^ Äntligen fredag :) Vad händer på eran fredags kväll då? Själv är jag med maggie och hon ska sova hos mej idag, vi har laddat upp med pizza, chips, chillinötter, cola och massa film! =D Har tagit lite kort men det kommer bli flera sen. just det, fick g på mitt no prov idag ^^ Ett grattis kanske? (a) Men nu ska vi hitta på nått roligt hehe =D







HAHAHA kolla vad hon sjönk! Har typ 100 bilder när hon "snubblar lite" i snön xd


MIN EMOSÖTIS! =D


HAHAHAHAHAH


Nu är det fredags mys, om det så är det sista jag gör ^^


puss.





BLAH BLAH BLAH

Hejsan. Sitter just nu ute och röker, kallt. Dagen har vart mycket bra =D Ruligt i skolan och så. Har inte så mycket att skriva om, borde egentligen sätta igån och plugga men det är så jävla tråkigt men har inte så stort val. I morgon sover maggie hos mej =) Men nu ska jag gå in och plugga.



jobbar
på no lektionen ;) hehe

 

puss.


Hejsan :) Gick inte till skolan idag.. Hatar att gå till skolan och hatar att inte gå till skolan. Måste börja skärpa mej. Har inte gjort så mycket idag, försökte plugga men det gick inget bra. Mamma får hjälpa mej när hon kommer hem. Låter bilderna berätta min dag istället. Observera att jag hade tråkigt!


michael ♥


ovanlig syn. Lyckat


HAHAHA måla mitt ansikte som typ.. en tiger? HAHAHAHA ush
men man måste ju bjuda på sej själv ;)


Grr.. HAHAHAH



Har aldrig påstått att jag är normal?


puss.

100302

Hello sexy :D Åkte hem från skolan vid tolv idag, vi slutade ändå ett. Skönt att komma hem tidigt, är jätte trött. Soft dag i skolan, första lektionen var svenska sen teknik, josse och jag hann äntligen klart med det vi höll på med hehe. Funderar på att gå och ta ett bad och läsa lite ^^ Har huvudvärk "/ Aja men nu ska jag gå ut och ta en cigg.




Nåra bilder jag gjort om på "Bella och Edward" [:


Josse jobbar på.. haha


Vårat mirakel vi kämpat med ;) Fick g iallafall


ann, arma och jag :)



puss.



RSS 2.0