GODNATT

Jag kom på att jag inte kommer kunna blogga förns väldigt sent på lördag eller på söndag. Tänte bara skriva det så ni vet =) Nu ska jag dricka upp min cola och borsta tänderna sen sova.

Ha en bra valborg alla!



puss.

MILKSHAKE

Sitter och dunkar musik i hörlurarna och mår toppen, sjunger as högt och falskt med.. skit härligt! =D Är skit pepp för i morgon. Ska följa med arma och ann och fixa lite saker efter skolan sen drar jag och ann till henne och fixar oss sen blir det att träffa brudarna och ha skit kul! Sen träffa annat folk och dra upp till karusellerna =) Alla kommer åka karuseller så kommer jag få stå där nere själv och kolla på haha. HATAR karuseller, så jävla läskiga! Blää. Aja whatever jag är inställd på att det ska bli as kul så blir det inte det kommer jag bli hulken! Haha skoja.. jag är överglad nu =D Aja ska sova hos ronja också ^^ Måste gå upp klockan sex typ dagen efter men skitsamma. Ska till malmö och hälsa på min syster och fira hennes kille och så. Skit mys!



Pep låt! Orkar bara lägga in en xp



Italobrothers - Stamp on the ground





puss.

LOVE HANGOVER ♥

Ganska skön dag i skolan. Gjorde muntligt np i matte, det gick ju som det gick.. Nu sitter jag ute på varandan eller vafan det är. Är skit trött, ska ta ett bad eller en snabb dusch sen lägga mej i sängen och kolla på sex and the city. Måste vila upp mej tills i morgon ;) Dricka med brudarna och fira valborg och så, blir nog lite annat folk med (y) Får se vart jag sover.. i en buske kanske? Nejdå. Men nu är jag så jävla tråkig och sur så orkar inte blogga!




var sur redan då.. tänker inte sluta nu!


puss.

LJUDET AV DITT HJÄRTA

Har jävligt tråkigt så ni stänger jag för en gång skull av datan tidigt. Ska gå och ta bort sminket, göra en kopp te och gå och lägga mej i sängen och kolla på min älskade sex and the city box som jag sett så många gånger att jag tappat räkningen. Är jätte taggad inför helgen (y)

Fredag: Fira valborg med mina vänner
Lördag: Drar till malmö till min syster och hennes kille med familjen
Söndag: Vara med mina vänner igen



Godnatt =)

puss.

DJURPLÅGERI!

Blir så jävla förbannad när man hör om djurplågeri.. folk som behandlar djur som ett jävla gossedjur eller kudde man bara kan slänga med hur man vill :s Vissa verkar inte fatta att djur också är något levande och har känslor. Om jag fick bestämma skulle jag sätta döds straff för djurplågeri. Att man ens kan sjunka så lågt aso det är sjukt. Tror det skulle behövas djurpoliser här i sverige med, som dom ha vissa andra länder. Jag har haft djur hela min uppväxt och skulle aldrig aldrig göra dom illa! Visst att man kanske drog katten i svansen när man var liten med det är ju en helt annan grej :p Blir tårögd när jag tänker på hur vissa behandlar djur, får ont i hjärtat. Ens djur blir ju som en del av familjen, ska man slänga sin mamma/pappa/bror/syster i marken och sparka och slå på dom? Nej! Behandla fan djur på samma sätt du behandlar människor. Djuren kan inte ens säga ifrån heller, stackars.




Den här videon handlar om fyra män som har köpt två kaniner i en djuraffär
för att hetsa en kamphund till att bli mer aggresiv. Männen sparkar, trampar och
eldar på kaninerna. Dom har förhört männen och så med.
KÄNSLIGA BILDER OCH VIDEOS!
Det hände i april det här året.




Min älskling när han var liten


Min älskling nu, betyder mer än ord kan förklara.
Kärleken från människan till djuret är vacker



puss till alla som behandlar djur på rätt sett!

NEVER LET YOU GO ♥

Ligger mätt med datan på magen haha, ska strax gå ut och ta en cigg. HAHA dagens fail då.. arma och jag skulle vara lite smarta när vi spelade baseboll på idrotten. När någon slog en hög boll skulle arma hoppa upp på min rygg och fånga bollen, så hon hoppade upp på min rygg sen jag ba - Tänk om den kommer här nere då - och böjer mej ner så arma glider av HAHA låter inte så kul men det va skit kul, fan att ingen filma xp Ska väll göra lite so idag, om jag orkar. Sjukt trött.

Lägger in en gammal men as härlig låt som jag blir skit glad av ^^


R.Kelly - The Worlds Greatest







♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


puss.




SOLSIDAN ♥

Tränade förut sen tog en dusch. Sitter i sängen nu och ska strax kolla på solsidan, såg nyss desperate housewives. I morgon ska jag nog sitta kvar efter skolan med ann och plugga, om hon orkar =) Mamma kom hem idag och mådde jätte dåligt, spytt massa och grejer. Det är nog magsjuka.. hoppas inte jag blir smittad. Skulle vara så jävla typiskt nu till valborg och malmö. Får äta massa vitaminer så att jag håller mej frisk ^^



Godnatt.

puss.


THE SKY IS THE LIMIT

Hejsan hejsan. Idag har jag städat mitt rum, damsugit, dammat, skurat golvet.. allt. Men det är sånt som måste göras plus att det känns mycket fräshare då med =) Har också legat i solen på en filt och jobbat med so. Nu ska jag se ett avsnitt av solsidan sen göra stödord till fru. Har inte så mycket att skriva, kanske skriver nått mer sen.




im tierd of the way you make me feel..


puss.

FIRST DANCE

Tjena! =) Vaknade för en stund sen, slängde mej i sängen direkt jag kom hem. Sovit typ två timmar. Jag och ann gick hem till henne efter skolan och typ häma busskort och bytte om sen gick vi och mötte ronja. Drog till skarphagen sen tog bussen till stan. Vi gick typ runt och kolla lite och så sen skulle ronja åka hem, ann och jag var kvar lite längre. På bussen hem var jag skit trött så höll på att somna hela tiden xp Men nu ska jag bara sitta vid datan sen kanske kolla på en film sen sova =)

Dagen fail: Ronja jag och ann skulle gå in på ica i stan för ronja skulle köpa en munk. Sen när vi skulle gå egenom dörren där så snubblar ronja på sin egen fot och går in i dörren med axeln HAHAHAHA såg skit kul ut. Alla tre börja as garva och alla i affären typ glodde på oss xp


vi är med i tv ;)






Ronja och jag hittade en kundvagn i klassrummet så vi körde runt lite i skolan
haha sen kom stig och sa att vi skulle ställa tillbaka den sen kom kristina med,
ronja var smart och gömde sej bakom ett hörn men jag sprang som en jävla
dåre haha (y)


Mamma måste fixa en grej med internet, lägger upp nån mer bild sen haha.

puss.

ÄNTLIGEN! ♥

Har nyss badat och nu när jag kom tillbaka till datan fick jag se att min video äntligen gick att lägga upp på youtube! =D Så jävla skönt.. haha. Det är ev video om mina närmaste vänner =) Den är inte värsta bra men det får väll duga ;)



Älskar er sjukt mycket. Det går inte förklara. Ni är bäst


puss.


MINNEN ♥

Kom hem för en stund sen. Ska ta på mej mjukis byxor och sätta mej och plugga lite so och no och lyssna på musik. Senare blir det nog att ta ett skönt bad och göra hårinpackning, ansiktsmask och så =) Sen kanske somna till någon bra film.

När jag kom hem hade mamma lakt en sån där kompis bok på mitt bord som jag hade när jag var mindre. Skit kul att läsa haha! Väldigt charmande bilder också haha (not)




Namn: Jennifer Persson
Smeknamn: Jenny
Född: 94 - 12- 19
Adress: Fransbloms gata 24
Telefon: ** ** **
Mobil: ********
E-post: Jennifer_honey33@hot.. (HAHA, har inte den längre xp)
Skola/klass: Smedby skolan 5-6 B1

Det roligaste jag vet
: Va med kompisar mm..
Det värsta jag vet: Va ledsen =(
Jag är rädd för: Spridlar blläää
Vad jag vill bli: Djurskötare
Jag drömmer om: Adam (HAHA undra vem det är ;) )
Mina keldjur: Mina katter och hund
Mina hobbyer: Va med kompis mm..
Detta är jag bäst på: Skojja (?)
Detta är jag sämst på: Matte faan ;)
Mina bästa vänner: många, många
Min första förälskelse: Adam
Mitt favorit godis: Lakris
Musik jag gillar: Olika, pop
Det bästa som har hänt mig: Adam, Josse
Jag drömmer om att resa till: Hawaii, grekland

Sen har min pappa fyllt i en grej också om mej :p

Namn: Bengt Persson
Smeknamn: Bengan
Född: 6 januari
Jobbar som: Vårdare
Mina tankar om dig: Du är ett solsken!
Därför är jag sååå stolt över dig: Du är omtänksam
Sådan var du som baby: Pigg och nyfiken
Ett roligt minne från när du var liten: Finns för många.
Detta kommer jag aldrig glömma: När du föddes.
Dina bästa egenskaper: Glad och posetiv
Dina dåliga egenskaper: Att du svär ibland
Jag blir glad när du: Kommer hem till mig. (Skilda föräldrar)
Jag blir sur när du: Bara tjatar om godis    ( :$ )
Jag tror du passar som: Forskare
Mitt visdomsord till dig: Var dig själv och strunta i vad andra säger


Hittade gammla bilder på mej och Josefine med hahaha.





Bjuder på bilderna som fan! Iallafall dom på mej.. Josse kommer döda mej (a)

puss.

-

Sitter fortfarande hemma hos maggie. Orkade inte åka och fira Cassandra idag, är så jävla seg. Men det kommer ju fler gånger =) Vi sätt uppe hela natten igår och kollade på film, tre stycken. Vi gick och la oss mellan halv sex-sex (y) Idag har vi vart på media markt och maggie köpte ny mobil. Nu kanske vi ska se mer film strax. Sen drar jag väll hem nångång haha. Har inte så mycket att skriva.

Vi drack tre powerking var och åt jordgubbar och melon till filmerna igår ^^ Mysigt.









puss.



HOS MAGGIE ♥

Åkte med mamma till hageby förut innan jag träffa maggie, köpte present till cassandra och så. Sen gick jag hem till patty (maggies syster) eftersom maggie var där, vi spelade wii i flera timmar, skit kul haha ^^ Efter vi vart där några timmar drog vi till hageby och köpa sex powerking och pomme, gick hem till henne och gjorde mat och nu sitter vi och nördar vid varsin dator. Ska snart se skräck film. Har fixat massa bra ;) Måste fan hålla mej vaken.

Det går fortfarande inte lägga in bild..


puss.

MOT NAVESTA ♥

Ett snabbt inlägg innan jag drar. Har städat mitt rum och duschat och fixat mej så nu ska kag bara packa ner lite grejer sen dra iväg till min älskade vän maggie =D Vi ska till hennes syster, maggie ska lära henne göra kladkaka haha ^^ Sen drar vi till hageby centrum och köper powerking och sånt till ikväll. Först skulle vi dricka med några men det sket sej så det blir mysig film kväll istället (y) Har massor filmer som vi ska se. Så vi lär väll inte gå och lägga oss förns klockan 4-5 på morgonen som vanligt så då behövs powerking.. jag som jämt brukar somna (a) Men nu måste jag dra mej.

Går inte lägga in bild som vanligt..



puss.

FRUKOST UTE I SOLEN ♥

God morgon alla läsare =) Sitter just nu i köket och väntar på att äggen jag kokar ska bli klara. Så jäkla gott, älskar kokt ägg. Tack vare jonna ;) Men när äggen är klara ska jag iallafall gå ut och sätta mej i solen och äta frukost ^^ Sen kanske sola, om det inte är för kallt. Måste städa rummet idag med innan jag drar iväg till maggie =) Hon ville se den där filmen jag skrev att jag skulle se igår men typiskt nog hade jag precis tagit bort den.. Man kanske kan fixa så att jag har den igen.. för din skull ;) Prata med jonna i telefon igår med, hon var ju på flötet.. fick massor av gulliga sms haha. Men nu måste jag gå. Skriver kanske nått sen.





Skit bra remix på akon - Shut it down (y)


puss.

SKRÄCK FILM ♥

Har nyss tagit ett skönt bad, ska lägga mej i sängen och se på film. Skräckfilm. Själv! :o Jag kommer kissa på mej haha. Kanske blir att se någon mer film efter, sånt som märks =) Skriver kanske nått inlägg senare.

Filmen heter home movie






Får se om jag får hjärtattack och dör..

puss.

FREDAG ♥

Hejhej. Orkade inte blogga igår, var skit trött och satt och gjorde en video i flera timmar om mina närmsta vänner =) Lägger upp den på bloggen idag så håll utkik ;) Vem vet du kanske är med? ;) Aja fick sluta lite tidigare idag så jag hann med tre bussen hem. Har inte gjort ett skit sen jag kom hem, suttit vid datan bara. Idag ska jag bara ta det lungt och så (y)

Fredag: Softa, träna och ta ett långt bad
Lördag: Åka in till navesta, sova hos maggie och dricka med några brudar =)
Söndag: Dra till min bror och hans tjej och fira cassandra som har/fyller år

Lägger in lite bilder från idag i skolan ^^





HAHAHAH



emma visar hur långt hennes hårstrå är xd

aso shit.. papparazzina (eller hur fan det stavas) låter oss inte ens va i klassrummet.. börjar bli lite för mycket nu, inget privat liv liksom?




söta madde =)


xp


Hem ljuva hem.. hahah

Lägger in den efter längtade videon snart ;)

puss.


HISS&DISS

Känner att det är dax för hiss och diss nu..



* Inte så jätte långt kvar till sommarlovet
Tänk att sitta vid en sjö med sina vänner och dricka, bada, grilla och massa.. Så jävla härligt! Kan va uppe hur länge man vill och sova hur länge man vill och göra massor annat på dagarna istället för skola..

* Min klass
Även om vi alla typ borde gå i särklass istället.. eller vi kanske gör det? Aja jag kommer iallafall att sskna dom flesta när vi slutar. Men det finns inget bättre än när våran klass dampar (y)

* Folk som vågar bjuda på sej själva

Så tråkigt med folk som är så torra och inte ens vågar skämma ut sej, driva eller nått :p




* Dryga folk
Folk som helt plötsligt bara blir dryga. Fyfan finns inget värre.. Och folk som tror att det alltid gäller att "vinna" eller "förlora". Undrar vad det är för jävla spel dom kör? Vissa folk som ska vara dryga har man ju lust att bara skratta rakt upp i ansiktet :p LOSERS!

* Läxor och prov
Så sjukt jobbigt.. Speciellt nu i slutet av nian.

* Vädret
Så jävla tråkigt väder som har kommit nu :o Vill ha sol och värme! Men nejnej.. Just det, glömde att vi bor i sverige :p




Nu ska jag sova strax..

puss.

TE AMO TANTO ♥

Hejhej. Orkade inte blogga igår, var sjukt trött. Men idag har jag vart på stan med maggie, köpte två tröjor bara. Leta efter typ vår jacka med hittar fan ingen :o Aja orkar inte skriva värsta boken men nu ska jag strax träna iallfall, fast jag typ är död. Snacka om att plåga sej själv. Har inget kul att skriva och är irriterad.




puss.

THIS IS SO SAD..



This is so wrong..

TO BE LOVED OH WHAT A FEELING! haha

God morgon =) Sitter i datasalen med klassen och jobbar med fru, ska skriva stödord sen är jag klar (y) Efter svenskan har vi teknik (tråkig och bygga en jävla vindsnurra -.-) sen lunch och sista timmen är bild =) Sen kanske jag drar ner till stan med ann. Ska kolla skinjacka och headset. Och i morgon ska jag på stan med maggie och köpa lite. Måste spara pengar till valborg också..



Fick G på det jag skrev om en författare också (y)

puss.

YOU BLOW MY MIND ♥

Åkte till skolan i morse som jag skulle, stannade kvar efter och jobbade lite med ann sen gick jag och arma hem till henne och typ chilla =) Sen tog jag spårvagnen till stan och mötte bror och mamma. Köpte sånna där svarta tyg skor, gick till new yorker med och kollade jacka men hittade inget. Kanske ska på stan med ann i morgon eller på torsdag. Och på onsdag ska jag på stan med maggie =) Ska kolla skinjacka. Men nu ska jag ut och ta en cigg.


puss.

GOD MORGON MÅNDAG ♥

God morgon! Åkte inte med sju bussen idag, ville inte stressa. Plus att jag inte skulle kunna springa till bussen om jag behövde. Ena mitt ben är helt cp och ena sidan av höften är ännu värre :o Måste ha hänt nått igår när jag sprang. När jag låg och vände på mej i sängen inatt så knäcktes höften massa. Konstigt.. Har ingen lust att gå till skolan men får ta och göra det ändå. Ska sitta kvar efter skolan med ann och jobba igen, sen ska jag träffa arma ett tag sen åka ner till stan och träffa mamma och bror och köpa nya skor (HAHA det rimma! Lite) Sen när vi kommer hem skulle jag och min bror springa igen men vi får väll se hur det blir med det :p Nu ska jag kolla på lite bloggar och så.


Vill ha sommar nu!

puss.

DÖD!

Sitter ny badad/duschad i sängen och är inne på msn och så. Gick ut och sprang sen med min bror, fyfan säger jag bara xd Trodde jag skulle orka mycket mer :o Fick sjukt ont i revbenen och axeln så klarade inte av att springa så jätte mycket. Men gick tillbaka hela vägen iallafall. Nu ska jag ta nått och äta sen lägga mej i sängen med datan och bara ta det lungt =) I morgon tror jag att jag, mamma och min bror ska åka till stan och köpa skor och så.



Serani - No Games

Knarkar den här låten nu, skit bra (y)

puss.

PAIN

Tjenis penis! Har nyss tränat, ska gå ner och sätta på en tvättmaskin sen hjälpa mamma med maten. Efter det blir det nog lite plugga med. Har inte så mycket att skriva om.. Just det, har fått jätte ont i min handled igen, dataskada? :p Funderar på att dra ut och springa sen. Ska fan göra det, springa vid götakanal (y) Aja hörs sen kanske.



puss.

STEREO LOVE ♥

Åkte och köpte pizza med mamma en stund efter jonna dragit sen har jag bara suttit vid datan och så. Såg på film nyss med mina bröder =) Nu sitter dom och spelar så jag gick och hämtade mina hörlurar och dunkar musik, orkar inte höra jävla krig spel typ :p Sitter och kollar på kläningar och skor igen. Tänkte att man kan ha typ lite finare kläning på balen och lite enklare på avslutningen :p




Tänk den här sen är man brun också =D Tyckte den va ganska fin, till avslutningen =)
Men den finns i rosa, vitt och svart med. Men det står nog mellan den vita och gula isånnafall..




Dom är från gina och kostar 199:-

Har fan inte hittat nått mer :o Än dom andra jag lakt in.


puss.



FILM MED BÄSTA

Hejhej =) Dålig uppdatering men hann inte skriva igår. Först var det skola sen gick jag hem till jonna och vi kolla på tv och så sen drog vi till melodifestivalen i flygen (stavning?) Evelina, emma och lisa från våran skola sjöng =) Dom var jätte duktiga! Vi drog där ifrån vid halv 10 typ och åkte hem till jonna så packade hon sina grejer sen drog vi till stan och tog bussen hem till mej. Gjorde lite mat och satte på en film när vi kom hem. Båda två låg nästan och sov så vi stängde av filmen vid ett typ. Nu håller vi på och kollar klart på filmen.





As duktiga!


Skriver mer senare.

puss.

HELT SLUT

Tränade nyss, inte värsta länge men vart helt slut, har huvudvärk =( Nu luktar jag äcklig data kille som aldrig lämnar sitt rum och svettas som en waterfall framför datan när han spelar cs :p Haha rolig jag är.. not. Aja men nu ska jag ta ett skönt bad och tvätta håret och så. Sen fixa naglarna then sova!



Får se om jag kanske slänger upp en hiss och diss sen.

puss.

TORSDAG

Tjena tjena =) Sitter i sängen och äter macka och dricker cola. Ska gå och ta ett bad sen. Hade matte prov idag, gick väll sådär men kunde mer än vad jag trodde. Efter skolan gick jag, ann och ronja ner till ip och solade. Jag och ann skulle plugga också (gjorde ett mattetal) Sen tog vi massa cp bilder på hennes data och filma haha. Klockrent (y) Nu är jag sjukt trött så skulle kunna somna bara jag la mej ner.. I morgon har vi np i matte, för se hur det går. Sen på kvällen ska jag och brudarna till nån melodi festivalen sak i flygen eller vad den heter xp


Alltid lika rolig (y)


puss.

GODNATT

Egentligen är jag hur pigg som helst just nu men ska ta bort sminket och krypa ner i sängen ändå.

Gonatt.


puss.


HOW DID WE GET HERE?

Sitter ute och röker (som valigt) och sjuger haha. Tur att man inte har grannar nära. As bra dag i skolan idag (y) Hela veckan har vart skit kul =D Idag har jag och ronja legat och solat massa i skolan =) Ann, jag och ronja gick ner till ip efter skolan och låg och solade. Sen drog ann och jag och ronja gick typ runt och solade på olika ställen xp Sen klättrade vi upp på ett tak och sola där haha. Sen skulle ronja ha utvecklingsamtal vid sex så drog jag till arma och vi gick till willys och jag köpte en cola och lite godis sen gick vi till ett berg och jag svulla och rööökte. Vid halv sju typ drog jag till Oriflame lokalen och träffa mamma där. Madde och erika var där också =) Sen åkte vi hem och åt och så. Ska gå in nu och plugga lite. Ska fan klara det här!






HAHAHAH bästa idag då..
Jag: *spottar* FAN jag spotta på min egna sko!
Ronja: HAHA *spottar och träffar sej själv på armen*

HAHAHAHAHHAHA fan vad vi garva aso xd


puss.

HIMMELSTALUND NÄSTA?

Sitter i grupprum med ronja. Har genomgång av matte np men orkade inte vara kvar där inne. Idag fick jag reda på att jag kom in på himmelstalunds gymnasiet med mina preliminära betyg! =D Måste får g i matte! Kommer fan inte kunna ett skit i matte np, ig hej.. =(

Ska stanna kvar efter skolan och jobba med ann och ronja (y)




puss.

DÖ AV ÄPPLE?

Gjorde typ ett "test" på facebook där det sog att jag skulle sätta en äpplebit i halsen och dö haha bara för det äter jag äpple nu.. utmana ödet ;) Haha det kommer ju inte ens hända nått -.- Aja efter jag ätit upp mitt döds äpple ska jag gå och ta bort sminket och borsta tänderna sen sova.


puss.

HALVARS ♥

Hej. Sitter med datan i sängen och är sjukt trött. Gick i skolan till ett idag sen jag jag, arma och ann hem till ann och hämtade hennes busskort och så sen mötte vi upp ronja och emma så knallade vi iväg till halvars =) As gott, lakris och polka glass (y) Efter det gick vi till stan och kollade lite. Köpte en tröja på h&m. Sen gick vi till min busshållplats så satt dom och väntade en stund på bussen med mej. Gick och la mej direkt när jag kom hem. Var nära på att somna flera gånger på bussen :$ Så jävla pinsamt när det händer HAHA.

Det är skit segt att ladda upp bild så jag pallar inte vänta :p


Har värsta problemet .. vill sova nu eftersom jag är så jävla trött men jag vill se Desperate Housewives som börjar vid nio.. vet inte om jag orkar hålla mej uppe tills dess eller om jag ska skita i att se det. Ae ska nog sova en timme sen se det sen gå och sova igen. Men tänk om jag blir pigg och inte kan somna om efter det? Hmm.. Får se hur länge jag klarar av att vara vaken.

Eftersom det inte går att lägga upp bild så tar vi en video istället ;)



Jason Derulo - In my head

puss.

SOOOOVA

Har precis duschat, ska ta fram kläder tills i morgon sen gå och och röka sen lägga mej och läsa sen sova!


Godnatt&Sovgott alla söta =)



puss.


BÄSTA STARTEN PÅ SKOLAN ♥

Är hemma nu, sitter ute och röker. Idag var en perfekt start på skolan igen =D Haha. Lägger upp en video ann filma på engelskan så får ni se hur våran klass är ;) Haha .


Enjoy!

HAHAH just det! Måste berätta om ronja's fail idag HAHAH.
Vi hade engelska sen var det värsta solen ute så jag och ronja hoppade ut genom fönstret och satte oss utanför. Sen börja typ hela klassen att damp, satte på as hög musik och så. Sen när ronja och jag står där utanför klassrummet så ser vi uffe (en as läskig lärare) stå och stirra på oss genom ett annat fönster..

Jag: Vi springer!
Ronja: Nae, eller okej spriing!


HAHAHA sen ser jag bara hur ronja springer iväg i 120 km/h och ramlar och typ rullar på market och fläshar trosorna och allt! HHAHAHAHA. Hennes tights gick sönder och hon skrapade upp knät stackarn. HAHAHA såg så jävla kul ut! Tänk om uffe hade sprungit efter oss HAHAHAHAH total fail aso :p


puss.


puss.

REKLAMERING


RONJA LARSSON



Kolla hennes blogg här: http://ronjalaarsson.blogg.se/

Bruden här klockren och har skönaste humorn!
Läs hennes blogg, mycket bra! (y)
Har även länkat henne
här nere bland dom andra ^^







puss.

I SKOLAN

Hejhej. Sitter med ann i ett grupp rum och jobbar med so. Vi slutade för ett tag sen men vi är duktiga och sitter kvar och jobbar =) As skönt väder idag! Haha engelska lektionen idag var så jävla dampig så det inte finsn aso haha skit kuul (y) Men nu måste jag fortsätta jobba =)





Gott med glass..


puss.

BALLAR AV STÅL

Kollar på ballar av stål nu. Sen blir det att göra stödord till min redovisning av alkohol, läsa sen sova =)

I morgon blir det skolan, kanske ska vara kvar när vi slutat och jobba med ann.


HAHAHA på bilden xp


Hörs i morgon.

puss.

BTW..

Igår hade jag 30 läsare! =D

Tack alla som läser min blogg, fortsätt så. Kul att se att så många läser (y) Kom med tips om det är något ni vill att jag skriver mer om i bloggen =)

You rock!




FET puss

NEVER LET U GO

Så jäkla skönt det var att sitta ute och sola förut. Sen försvann solen en stund så gick inoch la mej i sängen och värmde mej under täcket haha. Men nu sitter jag ute igen med datan ^^ Måste köpa nya skor med nu till våren.. mamma får pengar den 20de så det är ju tyå två veckor kvar menmen. Kolla på skopunktens hemsida och hittade ett par textilskor, hittade inget annat..


Textil-sko från Skopunkten.com


Vill köpa nått liknande iallafall.. får se vad jag hittar.


Men nu ska jag göra klart forskningen om alkohol =)

puss.

REKLAM

Tänkte göra reklam för två brudar här dåååå =)






Läs arma's blogg här: http://aarmamakas.blogg.se/

Hon är as härlig med skönaste humorn, en äkta vän! Läs på nu va ;)
Har lakt till henne i länk här nere också bland dom andra =)






Läs francesca's blogg här: http://francescamunoz.blogg.se/

För hon är skit gullig! Och är så jävla skön, bra blogg också (y)
Min gullunge ^^ Hon fick också bland länkarna här nere.




puss.




SOL! =D ♥

Godmorgon Godmorgon =D Idag är det soligt och härligt så nu drar jag ut och lägger mej i sol stolen på gräsmattan. Det gäller att passa på ;) Hörs sen!




puss.

BAL&SKOLAVSLUTNING ♥

Sitter och tittar på lite kläningar och skor till balen och skolavslutningen..

Elise Wrinkled Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM


Drink Me Dress SEK 849, Lipsy - NELLY.COM










Några kläningar jag tyckte var fina, hittade inga skor =(

Aja det är ju ett tag kvar. Kommentera vilken som var finast ^^

Ae nu måste jag fan sova..

puss.


FILM + CHIPS

Nu ska jag strax sätta på filmen Bangkok Hilton. Den är 3 och en halv timme :o Haha. Strax kommer min bror hem med mina chips också! =D Blir att träna i morgon.



Det är musik istället för röster men det verkan ändå bra (y)


puss.

STÄDNING

Sitter i sängen nu och vilar haha blir så jävla trött av att städa. Ont i ryggen har jag också. Blir galen på mamma, hon vill städa varenda liten detalj! Aja lika bra att få det gjort. Är helt slut i huvet aso haha mamma pratade med mej nyss och typ ba:

Mamma: Vill du ha ljus på bordet?
Jag: *dricker vatten och typ dör av garv*
Mamma: Va?
Jag: HAHAHAHAHA *asg* vafan ska jag med sånt till?
Mamma: Ja det är ju fint
Jag: HAHAHAHA okej =D
Mamma: Är du inte riktigt nykter eller?
Jag: Öhh.. jo? 

Tillbaks till städningen nu!


Badet igår, häärligt (y)




puss.

TJENA LÖRDAG

Hejhej =) Somnade inte förns runt fyra igår.. Kommer vara död när skolan börjar. Aja gick upp vid elva i morse och åt frukost sen gick jag och la mej igen xp Vakna typ 12 sen har jag bara suttit vid datan. Lägger in bilderna från i torsdag hos jonna nu sen måste jag stor städa mitt rum.







puss.

BILDBOMB ♥

Är snart färdig med fru haha seg jag vet menmen. Ska strax ska ta pause och gå och ta ett riktigt skönt jävla bad med vanilj rökelse, skumm och bubblor! ^^ Ska ligga och läsa min bok med. Ska prova mitt nya shampo, balsam och hårimpackning. Allt i cocos ;) Sen smörja in mej i min favorit body lotion. HÄRLIGT! Sen blir det väll att göra klart fru sen sätta på någon bra film.


Tryck på dom små bilderna så blir dom större.























Nu måste jag skynda till badet. Lägger in bilder från när vi fira jonna i morgon eller senare ikväll =)


puss.


PLUGG + MUSIK

Hejhej. Sitter just nu och pluggar, forskar om alkohol. Skit intressant =) Dunkar musik också, as härligt! (y) Lägger in lite braig musik till er mina älskade läsare =D Haha jaja -.-





Ying Yang Twins, Pitbull - Shake




Pitbul, Lil John with Sean Paul - Culo remix



Jason Derulo - Whatcha say




Rihanna - Rude Boy



The Pussycat Dolls - Beep




Jay Sean - Do You Remember



Justin Bieber - One Less Lonely Girl




Justin Bieber - Never Let You Go




Michael Jackson Humen Nature Live In Japan 1987



Michael Jackson - Butterflies


Orkar inte lägga in mer nu xp


En cigg sen tillbaka till pluggandet.

puss.

HEMMA ! ♥

Hejhej saknade blogg! =D Haha. Lägger upp bilder i morgon från kryssningen och jonna's "kalas ;)" haha i morgon för det går inte nu. Men lägger upp en video från idag hos jonna =)





HAHAHA bröllop i sommar ;)



Hörs i morgon. Då blir det bild bomb =)


puss.

GRATTIS .. ♥

I FÖRSKÖTT! =D

I morgon fyller bästavän 16 år och kommer inte kunna göra ett inlägg om det så för göra det nu.
Men grattis iallafall och hoppas du får världens bääästa dag för det är du värd! Tänk att det är sexton år (i morgon) som du föddes, sexton ÅR! Låter jävligt mycket, börjar bli gammal kanske? ;) Det har gått ca två år sen vi börja umgås.. jag kommer finns vid din sida i många år till framöver =) Finns alltid här för dej, och gör mitt bästa när du behöver mej. Så synd att jag inte kan va med dej på din födelsedag men det kommer ju flera =) Och när vi är lite äldre ska vi fira på riktigt! You have my word!



It's like an angel came by and took me to heaven

I'll never let you go






puss.

DRAR TILL PACKA - KRYSSNING I MÖRRA ♥

Hellu! =) Sitter i sängen nu. Ska strax åka till pappa. I morgon blir det kryssing! =D Har precis packat färdig haha fyfan vad jobbigt det va :o Känns som jag ska utomlands -.- Haha. Aja han vet aldrig när man behöver nått så har man glömt att packat ner det..

Kommer inte kunna blogga förns på onsdag, vet inte när jag kommer hem. Kommer iallafall sakna att blogga om massa onödiga saker =( Men på onsdag får ni börja läsa igen! =D

puss.

MUSIK ♥



Drogar låten..


puss.

SNÖ?!

Låg och hosta som en idiot igår natt, så jävla jobbigt. Sen drömde jag att det var någon tjej som tappade en glas vattenkanna i marken så den gick i 10 000 tals så bitar, vart typ bara smulor kvar av den. Sen blåste det så allt glas flög in i min hals xp Aja sorligt nog fick jag ett sms i morse där det stog att det snöat. Så jävla tråkigt med snön nu, jag vill ha sol! Utanför mammas fönster så har det växt fram några gula blommor, det ser ju lite fuckt up ut med snö över dom.. Igår när släkten var här så var jag och Cassandra ute och plockade blommor till hennes mamma och då såg vi blåsippor, som är ett vårtecken typ. Så bortbortbort med snön! 

Nu ska jag kolla lite på datan sen gå upp och fixa mej. Måste packa också, åker till pappa idag. I MORGON BLIR DET KRYSSNING MED BÄSTA MATILDA! =D

Blir inte att sova hos jonna idag eftersom det blir så lite tid, men snäll som hon är har hon bestämmt att alla vi brudar ska komma på torsdag och fira henne istället ^^ Du blir sexton i morgon.. bam bam bam bam!

Woho! Det funkar att lägga in bilder nu ;)





HAHAH




here we come ;)






HAHA kolla skummet! Mamma vart inte glad (a)




Nu ska jag kolla facebook sen klä på mej oh så.

puss.

BLOGG.SE ÄR CP!

Blir fan galen, går inte ladda upp bild :s Aja nu har iallafall släkten gått så nu ska jag sätta mej och titta på vänner och äta godis! ^^

puss.

FOLK FOLK FOLK

Hejhej. Sitter här med Cassandra =) Väntar på att mina kusiner ska komma sen ska vi äta lite och sånt. Hörs senare, datan dör snart.



puss.


GLAD PÅSK! =D ♥

Hejhej! Hoppas alla är lika glad som jag, för det förtjänar ni! =D Sitter just nu ute på min veranda i solen och lyssnar jättehögt på michael jackson - i just can stop loving you. Kan livet bli bättre? Mår så jävla bra nu! Känns som jag inte har ett skit att oroa mej för och alla problem är som bortblåsta.. Älskar den här känslan! Vill Bara springa fort som fan och hoppa omkring! Ska nog göra det sen ;) Utrycka min lycka.. Haha. Men idag är det ju påsk så glad påsk till alla sötnosar som läser min blogg =) Fortsätt så ;) Idag kommer jag nog sitta fast här framför datan tills solen försvinner, sen gå in och duscha sen sätta på någon bra film. I morgon kommer lite släckt hit och äter påskmat och så =) Ska även hjälpa mamma idag att göra påsk tårta, får se hur det går haha.

Btw. Jonna är lite nervös för att hon ska flyga första gången i sitt liv om ca två veckor. Så jag tycker att alla går in på hennes blogg och skriver en kommentar och lugnar ner henne lite ;) Det kommer gå bra gumman! Och hör av dej direkt när du kommer fram =)

Har fotat lite idag så lägger in lite oseriösa bilder. Går inte ladda upp bilder så jag lägger in dom någon annan dag :p



Får bli en bild jag redan laddat upp en gång -.-


puss.



BÄSTA ♥

42 frågor om din bästavän!

1. Vad heter hon? Jonna Waltersson
2. Hur gammal är hon? Hon blir 16 den 6:e =D
3. När träffades ni sist?  Tisdags
4. Vad har hon för hårfärg? Blond
5. Brukar hon färga håret?
Ja
6. Vilka färger har hon haft? Blond, brun och typ nästan svart tror jag :p Lite rosa med
7. Vad har hon för parfym? Massor olika :p
8. Är hon galen? självklart =)
9. Vad är erat bästa minne? Går inte att välja ett
10. Har ni många minnen ihop? Ohja
11. Vart bor hon? Klocket
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Nae, men vi ska =)
13. Är du avundsjuk på något hos henne? Ja ;o
14. Vad heter hennes syskon? Gina
15. När träffades ni första gången? I början av sjuan
16. Hur träffades ni? Vi skulle gå i samma klass, eller nått.
17. Vad går hon i för sporter? Inga haha
18. Vad kan hon göra på helgerna? Va med kompisar, festa, sitta vid datan oh så.
19.Har ni pussats? Ja
20. Är hon duktig i skolan? Hon kämpar ;)
21. Är hon singel? Ja, skilde sej nyss från Barack Obama
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Ja
23. Har hon fräknar?  Nae

24. Har ni kollat på film någon gång? Ja :p
25. Har ni bråkat någon gång? Japp, HAHA catfight
26. Har ni sovit i samma säng? Ja, snacka om att det gick vilt till ;) HAHA
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Hahah ja!
28. Har du sett henne gråta? Ja "/
29. Vad gjorde du då? Tröstade och grät med henne
30. Har du sett henne vara riktigt arg? ao jag tror det xp
31. Har hon sett dig gråta? Ja
32. Vad ska ni göra i sommar? Ha så jävla kul =D
33. Har hon svikit dig någon gång? Aldrig
34. Har ni pratat i telefon någon gång? Öhh? Ja
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Skulle nog inte kunna leva med smärtan. Är ändå död utan henne, så ta livet at mej.
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Hoppas verkligen!
37. Älskar du henne? Mer än hon tror.
38. Vad är det bästa med henne? Hon gör mej hel, att hon just är som hon är =)
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Inget!
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 100 miljoner? Ja xd

41. Hur ser hennes klädstil ut? Fin såklart ^^
42. Vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? Annars jävlar! Haha skoja, aa om hon vill =)








puss.

DISNEY ♥

Nu sitter jag och pratar i tele med jonna, ska strax lägga mej och kolla på disney filmer =) Hörs i morgon!





puss.

TJOCKIS! ♥

Nu har jag tvättat och pluggat (lite) och kollade på bella & tyra show förut. Åt även chokladmousse förut + godis :$ skääms aso! Om jag fortsätter såhär kommer jag fan kunna rulla fram! Kommer sluta som en.. FETTKLUMP! Ae fyfan. Nu går jag och tränar lite, sen lägger mej i badet med min bok =) Får se vad som händer i morgon.

Kan fortfarande inte lägga upp bild?! :o



Haha.


puss.

FREDAG ♥

Hey där! =D Fult det känns att börja varje inlägg med massa olika hej -.- Aja, gick upp vid elva idag. Åt frukost och så sen börja fixa mej. Nyss vart nere och ätit lax. Lasses pappa och två till är här nu. Nu ska jag plugga =) Så får vi se vad som händer ikväll, kanske ska till maggie. Har inte riktigt bestämmt mej. Måste fixa på mitt rum också oh så.

Mamma kom upp förut med en tidning om att plugga utomlands som utbytesstudent. Tror det är andra året på gymnasiet som man åker då. Skulle nog vara jävligt kul, men jag vet inte om jag har mod till att åka utanlands själv och bo hos några jag inte känner och så. Skulle känna mej så ensam. När jag var ungefär fem år så hade vi en utbytestudent som bodde hemma hos oss i klocket. Hon heter liz och just nu bor hon i florida. Skulle ju alltid kunna åka till henne eftersom hon känner jag ju iallfall liite haha. Det är ju ändå några år kvar. Ska först och främst se till att komma in på gymnasiet. Sen får vi se vad som händer ;)

Men nu måste jag sätta fart med pluggandet..


Det går inte ladda upp bild som vanligt -.-


puss.




TRÖTT

Ligger och kollar runt lite på youtube. Ska strax gå och ta bort sminket, ta en sista cigg sen lägga mej och läsa =) Lägger in några videos (säger man så? låter fel..) Aja tycker iallafall att videorna är dö sköna. Man måste ju bjuda på sej själv ;)

















Aja nu ska jag ta bort sminket och borsta tänderna.


puss.


PÅSKLOV! =D

Hellu! ^^ Åkte hem direkt efter skolan, träffade matilda på stan när jag väntade på bussen hem =) Åt och kolla datan lite när jag var hemma sen åka jag och handla med mamma och lasse. Köpte massaaa med godis, cigg och as söt/ful tändare ^^ Idag ska jag bara chilla och ta det lungt. Nu ska jag sätta på en film.. Funny people heter den.


Jag längtar som fan till på tisdag då jag och matilda åker på kryssning! =D Vi kommer ha så jävla kul! Från stockholm till mariehamn och tbx.. ohyeah!
Men det tråkiga är att det är på jonna's födelsedag så kan inte fira med henne "/ Men vi får fira själva på morgonen haha. Sen får vi ta igen det någon dag och fira ordentligt. Men du kommer bli väckt av ja må hon leva sång på tisdag! =D Fast hur stor chans äre att jag vaknar före dej? -.- Aja whatever en sång blir det iallafall ;)



Nu blir det film och godis ^^


puss.

RSS 2.0